هـــاله 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ دوست دارم کارآفرین باشمچندتا شرکت میزنم زن وبچه مردم نون بخورن باسودشرکت میتونم رفاه خودمم داشته باشم و صفا کنم دست ما را هم بگیر خوشبخت شی 1 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ خیلی از حرفایی که زدید همش شعاره من دوست ندارم بیلیونر بشم چون فکر می کنم آرامشم رو از دست میدم ولی اگه شدم فکر می کنم آرامشم رو از دست بدم و بخوام بازم پولدار تر بشم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ من اولش واسه مامانم اون چیزی رو که میخواد میخرم بعد واسه بابام یه مزدا تری میخرم بعد واسه جفت داداشام نفری یه مغازه و خونه میخرم(ماشین نمیگرم میترسم تصادف کنن) بعد واسه داییم یه خونه گنده میخرم(همیشه دوست داشتم واسه این داییم یه کاری کنم) بعد واسه خودمو همسرم () یه خونه میخرم با یه ماشین و یه شرکتی میزنیم جفت کار کنیم بعدش کتابخونه میسازم توش اینترنت هم باشه اما ورود به نو اندیشان و مهندسان ممنوعه بعد یه چند تا مغازه بزرگ میخرم میدم یه عده مجانی توش کار کنن و اشتغال زایی شه یه مرغداری هم میزنم و بعدش یه چند هکتار باغ میوه میخرم میزارم میو هاشو ارزون بفروشن یه پرورشگاه هم میسازه با چند تا خوابگاه واسه حمایت از دخترای فراری پولام تموم نشد؟ 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ من اولش واسه مامانم اون چیزی رو که میخواد میخرمبعد واسه بابام یه مزدا تری میخرم بعد واسه جفت داداشام نفری یه مغازه و خونه میخرم(ماشین نمیگرم میترسم تصادف کنن) بعد واسه داییم یه خونه گنده میخرم(همیشه دوست داشتم واسه این داییم یه کاری کنم) بعد واسه خودمو همسرم () یه خونه میخرم با یه ماشین و یه شرکتی میزنیم جفت کار کنیم بعدش کتابخونه میسازم توش اینترنت هم باشه اما ورود به نو اندیشان و مهندسان ممنوعه بعد یه چند تا مغازه بزرگ میخرم میدم یه عده مجانی توش کار کنن و اشتغال زایی شه یه مرغداری هم میزنم و بعدش یه چند هکتار باغ میوه میخرم میزارم میو هاشو ارزون بفروشن یه پرورشگاه هم میسازه با چند تا خوابگاه واسه حمایت از دخترای فراری پولام تموم نشد؟ شما بیا وزیر رفاه شو مملکتو آباد می کنی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ شما بیا وزیر رفاه شو مملکتو آباد می کنی :ws28: اینجاست که باید گفت چرا با احساسات یه جوون بازی میکنی بزار جوونا نظراتشونو بگن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده