کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ واضحه دیگه ... نه ... نیست؟ خب اگر یه روز یه بیلیونر بشی و هر چیز که بخوای رو داشته باشی بازم آرزویی تو دلت می مونه ؟ اون چیه؟ آرزوتون در دوران بیلیونری چیه؟ 7 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ من خودم هرگز ... هرگز ... هرگز نمی خوام یه بیلیونر بشم . این از من 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ پیدا کردن true love هیچ پولی نمیتونه این کار رو بکنه 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ پیدا کردن true love هیچ پولی نمیتونه این کار رو بکنه واقعا فکر می کنی وقتی بیلیونر بشی عشق واقعی رو می تونی پیدا کنی ؟ اون موقع همه برا یه چیز میان سراغت 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ واقعا فکر می کنی وقتی بیلیونر بشی عشق واقعی رو می تونی پیدا کنی ؟ اون موقع همه برا یه چیز میان سراغت لزومی نداره همه بدونن بیلیونرم 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ پیدا کردن true love ولی من پیدا کردن True life ! 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ ولی من پیدا کردن True life ! به نظرم وقتی true love رو پیدا کنی به اون true life هم میرسی 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ به نظرم وقتی true love رو پیدا کنی به اون true life هم میرسی () 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ () ترو لاو= مستر دارسی=یه نفر= ترو لایف= خوشبختی :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ واضحه دیگه ... نه ... نیست؟ خب اگر یه روز یه بیلیونر بشی و هر چیز که بخوای رو داشته باشی بازم آرزویی تو دلت می مونه ؟ اون چیه؟ آرزوتون در دوران بیلیونری چیه؟ من اگه بیلیونر بشم پولام رو میدم به مردم فقیر چون به نظرم هیچ چیزی تو زندگی به قشنگی دیدن لبخند خدا رو لبای یه بچه نیازمند نیست .... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ من اگه ناگهانی میلیونر بشم،ناگهانی آنرا به همه کسانی میدهم که ناگهانی،در فقر متولد شده اند. 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ من اگه بیلیونر بشم پولام رو میدم به مردم فقیر چون به نظرم هیچ چیزی تو زندگی به قشنگی دیدن لبخند خدا رو لبای یه بچه نیازمند نیست .... من اگه ناگهانی میلیونر بشم،ناگهانی آنرا به همه کسانی میدهم که ناگهانی،در فقر متولد شده اند. احسنت ... انشاء الله بیلیونر بشید 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ من می دم خیریه و اینجور جاها.... فقط می خوام یه بالشت داشته باشم و آسوده بخوابم.... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ من می دم خیریه و اینجور جاها....فقط می خوام یه بالشت داشته باشم و آسوده بخوابم.... من همین یه بالشت هم نمیخوام. بیا مال تو....... میتونی دوز بازی کنی رو بالشتم.......... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ من همین یه بالشت هم نمیخوام.بیا مال تو....... میتونی دوز بازی کنی رو بالشتم.......... عع...چه بالشت خوشگلی... این که دوز نیست X- O می باشد! یه پتو هم بده بی زحمت سردم نشه 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ تا ریال آخر پولامو باهاش مدرسه و دانشگاه میسازم. 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ من که اول یه خونه ی خوشگل با یه ماشین خوشگل میخرم و بعدش ازدواج میکنم و خوشبخت میشم و بعدش هم که خودم خونه دار شدم به آدمای فقیر کمک میکنم که اونا هم خونه دار شن و ازدواج کنن و خوشبخت بشن... 2 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ من تو زندگیم هر آرزویی دارم جز اینکه اینجا گفتی پس تو آرزوهام فرقی نخواهد کرد 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ دوست دارم کارآفرین باشم چندتا شرکت میزنم زن وبچه مردم نون بخورن باسودشرکت میتونم رفاه خودمم داشته باشم و صفا کنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده