setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ ابتدا با چادر میایند در دریا....... اما آب در چادر میرود و آنها باد میکنند و چادرها را آنسو میفکنند.... :icon_pf (34): اگه چادر ها رو به انسو نيفكنن... چادر هاي باد كرده اشان انها رو به به كف دريا ميكشد:4chsmu1: اونوقت حاجي تنها ميشه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ ابتدا با چادر میایند در دریا....... اما آب در چادر میرود و آنها باد میکنند و چادرها را آنسو میفکنند.... :icon_pf (34): وای خدایا توبه چه کارها که این چادر و آب نمیکنه تنم لرزید.........دریاها آلوده میشند که اینجوری:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ اونوقت حاجي تنها ميشه همینو بگو....... باید گفت: حاجی ماه،حاجی شاه،حاجی بشقاب پرنده،حاجی شهید زنده !!!!!! 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ همینو بگو....... باید گفت: حاجی ماه،حاجی شاه،حاجی بشقاب پرنده،حاجی شهید زنده !!!!!! حاجی یه خطبه صیغه بخون قبل زدن به آب 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ حاجی یه خطبه صیغه بخون قبل زدن به آب نمیخواد. کلشون را میکنم زیر آب ، غسل تعمید میکنند. :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ نمیخواد. کلشون را میکنم زیر آب ، غسل تعمید میکنند. :icon_pf (34): غسل تعمید دیگه چراااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ نمیخواد. کلشون را میکنم زیر آب ، غسل تعمید میکنند. :icon_pf (34): غسل تعمید که مال مسیحی ها بود قبلا اون یه غسل دیگه هست ربطی نداره که به شنا 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ غسل تعمید دیگه چراااااااااااااا غسل تعمید که مال مسیحی ها بود قبلااون یه غسل دیگه هست ربطی نداره که به شنا چمیدونم،یک لحظه این مباحث مذهبی را قاطی کردم. مهم نیته،که نیتم آشنایی بانوان شناگران و فرمانبرداری آنها از من است..... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ چمیدونم،یک لحظه این مباحث مذهبی را قاطی کردم. مهم نیته،که نیتم آشنایی بانوان شناگران و فرمانبرداری آنها از من است..... عینک شنا بزنید تا دیگه آب نره تو چشمتون مباحثو قاطی کنید 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ من نظر چندتا پسر جوون که تو خونوده نسبتا مذهبی بزرگ شدن و خودشون تا حدی اهل مذهب هستن رو پرسیدم همگی گفتن بدشون میاد خانمشون چادری باشه حجاب اگه میخواد داشته باشه ولی چادری نباشه یه بار یکی زنگ زده بود خونمون به مامانم میگفت برام یه دختر پیدا کن قدش 164 باشه :jawdrop: ای کاش زنان هم برای چنین مردانی،پیش شرط پوشیدن عبا و عمامه میگذاشتند. یه بار یکیشون بهم گفت چادر سر کنی خیلی بهت میادا منم گفتم سر میکنم هر وقت تو عمامه گذاشتی ( بعدشم اضافه کردم که اصلا هم بهش نمیاد) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده