setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ سلااااام حتما تا حالا به ازدواج و معيار ازدواج فكر كردين چنتا خواستگار داشتم كه معيار اول ازدواجشون چادر بوده ميخوام بدونم چرا چادر واسشون معيار اوله؟ مگه چادر چي داره؟ چادر نشون دهنده عقل و شعور و فرهنگ ... است؟ مگه هر كي كه چادر داره زن زندگيه؟ هركي با مانتو ميگرده به درد زندگي مشترك نميخره ؟ .... 30 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ ابتدا باید نگاه کرد به اون مردیکه میگه حتما باید چادر داشته باشی. 90 درصد این مردها کسانی هستند که در دوران مجردی،دنبال دختران بی حجاب راه میوفتند تا لحظه ای لذت ببرند. میگن مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه. اکثر این افراد چون از ماهیت خودشون در گذشته باخبرند،نمیخوان دیگران همچین بلایی را سر خودش بیاورند. تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت ای کاش زنان هم برای چنین مردانی،پیش شرط پوشیدن عبا و عمامه میگذاشتند. 27 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ شاید فرهنگ خانواده شونه شاید مذهبی هستن شاید چیزیه که آقا اسی میگن باید از خودشون میپرسیدی عاشق این بحثهای چالشی با این جور آدمها هستم :167: 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ اگه مردي بفهمه كه ذات طرفش مهمه نه ظاهرش هيچوقت از اين شرطا نميذاره. 6 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ ابتدا باید نگاه کرد به اون مردیکه میگه حتما باید چادر داشته باشی. 90 درصد این مردها کسانی هستند که در دوران مجردی،دنبال دختران بی حجاب راه میوفتند تا لحظه ای لذت ببرند. میگن مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه. اکثر این افراد چون از ماهیت خودشون در گذشته باخبرند،نمیخوان دیگران همچین بلایی را سر خودش بیاورند. منم دقیقا دقیقا میخواستم همینارو بگم...:mornincoffee: 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ ابتدا باید نگاه کرد به اون مردیکه میگه حتما باید چادر داشته باشی. 90 درصد این مردها کسانی هستند که در دوران مجردی،دنبال دختران بی حجاب راه میوفتند تا لحظه ای لذت ببرند. میگن مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه. اکثر این افراد چون از ماهیت خودشون در گذشته باخبرند،نمیخوان دیگران همچین بلایی را سر خودش بیاورند. خب بازم دليل نميشه خيلي از مانتويي ها هستن كه دلشون پاكه اهل دو رويي و خيانت نيستن ولي بعضي از چادري ها هم هستن كه .... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ خب بازم دليل نميشهخيلي از مانتويي ها هستن كه دلشون پاكه اهل دو رويي و خيانت نيستن ولي بعضي از چادري ها هم هستن كه .... مگه من میگم مانتویی ها دلشون ناپاکه !!!!!! گفتم که،پوشش چادر برای یک زن،مهمترین علتش، حرص و ولع مردان هوس باز است. مردیکه،خودش چشم چران باشد،میداند بی چادر یعنی چه !!!!! 7 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ شاید فرهنگ خانواده شونهشاید مذهبی هستن شاید چیزیه که آقا اسی میگن باید از خودشون میپرسیدی عاشق این بحثهای چالشی با این جور آدمها هستم :167: آخه وقتي ديدم معيار معيار اولش اينه اجازه ندادم بيان خونه بفرستمشون خونتون؟ 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ این جور آدمها مرض مرد سالاری دارند و خوب میدونن که اگه دختری زیر بار چادر بره , زیر بار همه چی میره. از اون لحاظ. 12 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ آخه وقتي ديدم معيار معيار اولش اينه اجازه ندادم بيان خونه بفرستمشون خونتون؟ خوب کاری کردی.. بفرست واسه بیتا جون 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ مگه من میگم مانتویی ها دلشون ناپاکه !!!!!! گفتم که،پوشش چادر برای یک زن،مهمترین علتش، حرص و ولع مردان هوس باز است. مردیکه،خودش چشم چران باشد،میداند بی چادر یعنی چه !!!!! مردها هوس باز ميدونن كه هم جنساشون چه جورين واسشون دختر با حجاب و بي حجاب فرق نداره در هر صورت كارشونو ميكنن 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ مردها هوس باز ميدونن كه هم جنساشون چه جورين واسشون دختر با حجاب و بي حجاب فرق نداره در هر صورت كارشونو ميكنن اتفاقا نسبتش خیلی کمتره. مثلا اگه یک خانم چکمه پوش و یک خانم چادری کنار هم ایستاده باشند،مرد ذلیل،اول با ماشین سراغ چکمه پوش میرود!!! 5 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ این چادر هم تو ایران واسه خودش بحثی شده به نظر من چادر اصلا معنا نداره انگار که خودتو پیچیده باشی لای پارچه سیاه ولی خوب عقیده ها فرق میکنه 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ بعضی ها به خاطر فرهنگ و مذهب خونوادشون دنبال دخترای چادری هستن...از اول تو خونواده ای بزرگ شدن که حجاب اهمیت داشته و دنبال حجاب به اصطلاح برتر که همون چدر باشه هستن....اینا عقیدشون محترمه و میگردن هم جنس خودشونو پیدا میکنن....ولی به نظر من کسی که تمام عمرش دنبال دخترای قرتی و به قول معروف آلا مد باشه و یهو واسه ازدواج دنبال دختر چادری بگرده به نظر من نهایته ذات مریض و کثیفش و نشون میده! 8 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ من دوتا دختر میشناسم یکیش از اول اهل این تریپا مثه چادر سادگی اینا نبود 18 سالگی ازدواج کرد شوهرش سپاهی بود .. به من گفت به خاطر کار شوهرم چادری شدم بقول خودش زن سپاهی اینا... یکی دیگه تو خانواده بی تمدنی بود و داداشاش به خاطر طرز فکر صرفا سنتی نه مذهبی مجبورش کردن چادر بپوشه خلاصه کلی جهاد کرد تا مانتویی شد 27 سالگی ازدواج کرد شوهرش اونم سپاهی بود اونم چادری شد .. خب از اینا هیچ نتیجه ای نمیگیریم .. نظر شخصی من اینه که هیچکس به خاطر خودش اینو نمیخواد یا برای شغلش یا برای همسایه فریبی (منظورم وجحه تومحیط زندگی) یا پسر به خاطر خانوادش میگه که در این صورت تا حدودی خودش بیان میکنه یا نمیدونم به هر حال همش بر میگرده به سیاست کشور حکومت .. من میگم اگه یه حکومت ازاد داشتیم با همین مذهب و دیدگاه مذهبی ملت 70 درصد اونایی که این معیار داشتن دیگه نخواهن داشت... اون 30 درصد دیگه ام اگه دیدگاه مذهبیشون اینه غلط کردن که میرن خواستگاریه یه دختر مانتوی که بعد مجبورش کنن چادری شه اینم بر میگرده به همون حس مردسالاری که غایب گف... 10 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ خوب کاری کردی..بفرست واسه بیتا جون :ws28: برای خواهر بیتا بفرست چون من طبق دلایل و شواهد منطقی مطمئنم بیتا پسر 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ :ws28:برای خواهر بیتا بفرست چون من طبق دلایل و شواهد منطقی مطمئنم بیتا پسر آخر زمون شده !!!!!!!:banel_smiley_52: جاي دختر پسر عوض شده لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ سلااااام حتما تا حالا به ازدواج و معيار ازدواج فكر كردين چنتا خواستگار داشتم كه معيار اول ازدواجشون چادر بوده ميخوام بدونم چرا چادر واسشون معيار اوله؟ مگه چادر چي داره؟ چادر نشون دهنده عقل و شعور و فرهنگ ... است؟ مگه هر كي كه چادر داره زن زندگيه؟ هركي با مانتو ميگرده به درد زندگي مشترك نميخره ؟ .... سلام به نظرم کسی که اولین معیارش این باشه به درد زندگی نمی خوره!! بد نیست که بخواد همسرش چادر بپوشه، اما نباید اولین معیارش باشه! ابتدا باید نگاه کرد به اون مردیکه میگه حتما باید چادر داشته باشی. 90 درصد این مردها کسانی هستند که در دوران مجردی،دنبال دختران بی حجاب راه میوفتند تا لحظه ای لذت ببرند. میگن مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه. اکثر این افراد چون از ماهیت خودشون در گذشته باخبرند،نمیخوان دیگران همچین بلایی را سر خودش بیاورند. تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت ای کاش زنان هم برای چنین مردانی،پیش شرط پوشیدن عبا و عمامه میگذاشتند. مثل همیشه قشنگ گفتی... :w72: اگه مردي بفهمه كه ذات طرفش مهمه نه ظاهرش هيچوقت از اين شرطا نميذاره. مرسی... موافقم! 2 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ من به پستم نخورده از این افراد اگه خورد ازش می پرسم 2 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ سلااااام حتما تا حالا به ازدواج و معيار ازدواج فكر كردين چنتا خواستگار داشتم كه معيار اول ازدواجشون چادر بوده ميخوام بدونم چرا چادر واسشون معيار اوله؟ مگه چادر چي داره؟ چادر نشون دهنده عقل و شعور و فرهنگ ... است؟ مگه هر كي كه چادر داره زن زندگيه؟ هركي با مانتو ميگرده به درد زندگي مشترك نميخره ؟ .... ستیا واقعنکی زدی تو خط چادرا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده