Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ من با نسكافه موافق ترما بابا وحيد زن داره زنش آبجي شقيه.... بيا خب برات نسكافه ميخرم عجب آدميههههههههههههههههه هاااااااااااااااا:167: 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ مگر صدا زنگ رو نشنيدييد بريد خونه شيفت بعدي بياد :w00: برو باباااااااااا:smiley (18): بابا شيره چيه؟؟!!حيف شيره نيست بمال سر يكي آخه شيره انگور كيلويي 20000 تومنه.... خب پس چيكار كنيم؟؟ هووووووووووم!! بريم خونه شقايق جون!!!!:girl_yes2: :icon_redface: :ws47: سر بچه رو شیره نمال جاوید دهه لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ بابا وحيد زن داره زنش آبجي شقيه....بيا خب برات نسكافه ميخرم عجب آدميههههههههههههههههه هاااااااااااااااا:167: نميخوام بيامممممممممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ بابا وحيد زن داره زنش آبجي شقيه....بيا خب برات نسكافه ميخرم عجب آدميههههههههههههههههه هاااااااااااااااا:167: خب ترسید بیچاره بذار با وحید بره تو میخوای داروئ خواب آور بریزی تو غذاش 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ منم تبریک میگم. :banel_smiley_52: مرسی :4uboxsmiley: ایشالله عروسیت لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ :icon_redface: :ws47: سر بچه رو شیره نمال جاوید دهه اي آبجي از تو بعيده شيره نگيد گرونه ..........لااقل بگيد نفت سياه بابا ميخوام با سكولار برم امشب بيرون :ws2: 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ اي آبجي از تو بعيده شيره نگيد گرونه ..........لااقل بگيد نفت سياهبابا ميخوام با سكولار برم امشب بيرون :ws2: دروغ ميگه....ميخواد پز ده!!!! حتي پول تو جيباش نداره.ميخواد من خرجشو بدم!:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ بريم خونه شقايق جون!!!!:girl_yes2: بريم من پايه ام آبجي شقي ياالله آدرست و بده بينم؟؟ 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ بريم من پايه ام آبجي شقي ياالله آدرست و بده بينم؟؟ منم 4پايم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ اي آبجي از تو بعيده شيره نگيد گرونه ..........لااقل بگيد نفت سياهبابا ميخوام با سكولار برم امشب بيرون :ws2: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ بابا وحيد زن داره زنش آبجي شقيه....بيا خب برات نسكافه ميخرم عجب آدميههههههههههههههههه هاااااااااااااااا:167: جاوید جان شقی زن وحیده اشتب کردی مهسا ابجی شقیه 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ خب ترسید بیچارهبذار با وحید بره تو میخوای داروئ خواب آور بریزی تو غذاش eeeeeeeeeeeeeeeee آبجي فك كنم وحيد چيز خورت كرده هااااااااااا با وحيد همسر تو، بابا علي، شوهر خواهر مهسا، داداش من، با اون بره؟؟!!! من ميخوام دارو بريزنم ؟ نههههههههههههههه برا چي؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ منم 4پايم خوشبختم من هم نبردبونم 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ دروغ ميگه....ميخواد پز ده!!!!حتي پول تو جيباش نداره.ميخواد من خرجشو بدم!:persiana__hahaha: نه بابا اصلاً از اين حرفا نيست پولم داره زياد دارم اصلاً نيا تهنايي ميلم بيرون 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ دوستان عزيز................من رفتم. بعد تولد ميام ببينم كادوها چي بوده و كي كجا رفت!!! بايييييييييييييييييييي لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ eeeeeeeeeeeeeeeeeآبجي فك كنم وحيد چيز خورت كرده هااااااااااا با وحيد همسر تو، بابا علي، شوهر خواهر مهسا، داداش من، با اون بره؟؟!!! من ميخوام دارو بريزنم ؟ نههههههههههههههه برا چي؟؟ میدونم بره مگه چی میشه آبجی با داداش بره بهتره تا با تو که نفت بمالی به کلش 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ نه بابا اصلاً از اين حرفا نيست پولم داره زياد دارماصلاً نيا تهنايي ميلم بيرون اره جون خودت لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ میدونم بره مگه چی میشه آبجی با داداش بره بهتره تا با تو که نفت بمالی به کلش :ws47: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ جاوید جان شقی زن وحیده اشتب کردیمهسا ابجی شقیه مهندس مهسا قبل از اينكه با شما آشنا بشيم دوسال پيش با داداش وحيد و آبجي شقايق تو باشگاه مهندسان آشنا شده بوديم... مجيد دلبندم(مهسا) من منظورم اين بود كه شقليق زن وحيده ومنم بهش ميگم آبجي شقايق افتاد؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده