*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ تو كه رژيم داشتيي؟!!!!!!:167: حالا تو كه بهم پيتزا نميدادي!!!!:w00: خب بريم پايگاه بسيج فاطمه بازي بشه!!!!:jawdrop: اره وسط حياطش!!!!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ ساوه هم چایی میدن هم قلیون تازه بغلش اگه بخوای املت اسپر سو هم میدن:ws28: :ws3: ببين شقايق بدون تو كجاها ميره؟؟!!! من ميدونم كجا رو ميگي:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ وحید امشب میایم خونتون خراب شیم سرت بیا آبجی قدمت رو مخمون 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ حالا تو كه بهم پيتزا نميدادي!!!!:w00: اره وسط حياطش!!!!:persiana__hahaha: چرا از بوفااااااااااااي مخصوص برات ميخرم چطوره؟؟ نه بالا پشت بومش خب:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ خب بريم پايگاه بسيج فاطمه بازي بشه!!!!:jawdrop: :ws47: عجب کارایی بلتی 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ چرا از بوفااااااااااااي مخصوص برات ميخرم چطوره؟؟ نه بالا پشت بومش خب:banel_smiley_52: حواستون پرت نشه از اون بالا بیفتین 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ امروز تولد علی عزیزم پسر شقایق و وحید:w31::w31::w31: من از طرف خودم به پسر گلم وبه مامان و باباش تبریک میگم :w36: :happybday: :happybday: :give_present: امروز جشنه بیاید شادی کنید :w70: :w70: :w70: :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: منم تبریک میگم. 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ آسا جون من که امشب خونه شقیم تو رو نمیدونم میای یا نه؟ 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ :ws47:عجب کارایی بلتی آخه دخمله ميگه جواد بازي ميشه....منم ميگم بريم اونجا فاطمه بازي بشه!!:banel_smiley_52: مگه آبجي توبلد نيستي؟:167: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ منم تبریک میگم. مرسی عزیزم خوش اومدی فدات:4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ با اين موافق ترم ولي بذارين اخرهفته.امتحان دارم املتم دوست دارم املت خالی نمیدن حتما باید باهاش یه اسپرسو هم سفارش بدی:icon_redface: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ حواستون پرت نشه از اون بالا بیفتین نه بابا ميرم اونجاي كه سربازا وايميستنا....تو برج!!:jawdrop::ws28: 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ چرا از بوفااااااااااااي مخصوص برات ميخرم چطوره؟؟ نه بالا پشت بومش خب:banel_smiley_52: نميخوامممممممممممممم.سرمو شيره نمال:3384s: آسا جون من که امشب خونه شقیم تو رو نمیدونم میای یا نه؟ خوشبحالتكاش منم بودم:cryingf: 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ املت خالی نمیدن حتما باید باهاش یه اسپرسو هم سفارش بدی:icon_redface: من با نسكافه موافق ترما 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ من با نسكافه موافق ترما مگر صدا زنگ رو نشنيدييد بريد خونه شيفت بعدي بياد :w00: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ نميخوامممممممممممممم.سرمو شيره نمال:3384s: بابا شيره چيه؟؟!! حيف شيره نيست بمال سر يكي آخه شيره انگور كيلويي 20000 تومنه.... خب پس چيكار كنيم؟؟ هووووووووووم!! 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ آخه دخمله ميگه جواد بازي ميشه....منم ميگم بريم اونجا فاطمه بازي بشه!!:banel_smiley_52: مگه آبجي توبلد نيستي؟:167: :icon_redface: نه بابا ميرم اونجاي كه سربازا وايميستنا....تو برج!!:jawdrop::ws28: :ws47: سر بچه رو شیره نمال جاوید دهه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده