شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ اگه پيشش بودم كه مشكلي نبود!!!!!! میچتیدین:ws17: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ نه رژيمم.......شبا شام نميخورم اصرار نكن ديگه:3384s: خب ميريم يه كافي شاپ برات يه چاي و قليون ميگيرم!!:mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ :ws3: :ws3: :ws3: بوي چي مياد :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ میچتیدین:ws17: نگو!!!!ميكشتم:banel_smiley_52: خب ميريم يه كافي شاپ برات يه چاي و قليون ميگيرم!!:mornincoffee: اخرين باري كه يواشكي رفتم سراغ قليون هركاري كردم قل قل نميشدبعدشم تا 24 ساعت فقط سرفه ميكردم. كدوم كافي شاپ قليون و چاي ميدن!!!! 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ ميبينم كه علي جون باعث شد يه اسپمي درست و حسابي بكنيم. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ نگو!!!!ميكشتم:banel_smiley_52: اخرين باري كه يواشكي رفتم سراغ قليون هركاري كردم قل قل نميشدبعدشم تا 24 ساعت فقط سرفه ميكردم. :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ من نمیدونم اگه این مهسارو نداشتن چه کار میکردنوحید تولد پسر توئه من کیک بخرم حالا که اینجور شد شام مهمون وحید پیتزا سه سوت باشه نفری سهتا سوت مهمون من ولی پیزا تموم شده:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ نگو!!!!ميكشتم:banel_smiley_52: اخرين باري كه يواشكي رفتم سراغ قليون هركاري كردم قل قل نميشدبعدشم تا 24 ساعت فقط سرفه ميكردم. كدوم كافي شاپ قليون و چاي ميدن!!!! خب قليون رو خودم ميبريم تو چاي رو هم ميگيم اونا بيارن.......نا بلدي ديگه:Ghelyon: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ وحید امشب میایم خونتون خراب شیم سرت 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ نگو!!!!ميكشتم:banel_smiley_52: اخرين باري كه يواشكي رفتم سراغ قليون هركاري كردم قل قل نميشدبعدشم تا 24 ساعت فقط سرفه ميكردم. كدوم كافي شاپ قليون و چاي ميدن!!!! ساوه هم چایی میدن هم قلیون تازه بغلش اگه بخوای املت اسپر سو هم میدن:ws28: 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ خب قليون رو خودم ميبريم تو چاي رو هم ميگيم اونا بيارن.......نا بلدي ديگه:Ghelyon: ببريم كافي شاپ!!!!؟؟؟عجب جوادبازي ميشه 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ اخجون من پيتزا دوست دارم تو كه رژيم داشتيي؟!!!!!!:167: 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ ببريم كافي شاپ!!!!؟؟؟عجب جوادبازي ميشه خب بريم پايگاه بسيج فاطمه بازي بشه!!!!:jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ وحید امشب میایم خونتون خراب شیم سرت با اين موافق ترم ولي بذارين اخرهفته.امتحان دارم ساوه هم چایی میدن هم قلیون تازه بغلش اگه بخوای املت اسپر سو هم میدن:ws28: املتم دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ وحید امشب میایم خونتون خراب شیم سرت تشریف بیارین قدمتون رو چشم شقی :icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ باشه نفری سهتا سوت مهمون من ولی پیزا تموم شده:ws28: :167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده