HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ هان؟! جان؟ شرمنده قرصامو نخوردم 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ جان؟شرمنده قرصامو نخوردم اول كلت رو بيار جلو يهدونه بزنم پس كلت.....تا بدوني كه كجا اومدي اينجا كجاست تولد كيه؟ مادرش كيه؟ بعد برو قرصات رو بخور:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ جان؟شرمنده قرصامو نخوردم :ws28: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ بچه ها جاتون خالی من خونه شقی بودم نوش جونتون چي چي خوردين شام؟؟؟ املت؟ يا تخم مرغ با گوجه؟ قربان شمااینجا چرا هیشکی نیست مگه مجلس عروسيه كه خبري باشه..... مجلس عروسي دوتا كوچه پايين تر:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ اول كلت رو بيار جلو يهدونه بزنم پس كلت.....تا بدوني كه كجا اومدي اينجا كجاست تولد كيه؟مادرش كيه؟ بعد برو قرصات رو بخور:vahidrk: سلام جاوید جان خوبی؟ داداش ما چاکریم از دست من که دلخور نیستی؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ اول كلت رو بيار جلو يهدونه بزنم پس كلت.....تا بدوني كه كجا اومدي اينجا كجاست تولد كيه؟مادرش كيه؟ بعد برو قرصات رو بخور:vahidrk: اي بابا حالا تازه اومده كناه داره بذار 5 روز شد خودم خفش ميكنم! 1 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ اي بابا حالا تازه اومده كناه داره بذار 5 روز شد خودم خفش ميكنم! شقایق بگم؟ بگگگگمم؟؟؟ بببببگگگگگگممممم؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ حامد دوست منه خودم بهش گفتم عضو بشه اذیتش نکنید 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ شقایق بگم؟بگگگگمم؟؟؟ بببببگگگگگگممممم؟؟؟؟؟ بكو داداش رو دلت نمونه نفخ ميكني ! لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ عجب شروع خونینی بود شبتون بخیر ما که رفتیم لالا 2 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ بكو داداش رو دلت نمونه نفخ ميكني ! تولد گل پسرت مبارک شوخی منو جدی بگیر جدیامم شوخی کلا حالم خوش نیست خدفظ 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ عجب شروع خونینی بودشبتون بخیر ما که رفتیم لالا عمو جون قرصات و بخوررا ميترسم اگه نخوري فردا پاشي بگي اين علي مرد بود يا زن؟؟!!:jawdrop: البته سفارش ميكنم بشوري بخوري... 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ جاوید جان اینطوری هوای دوست منو داری؟ 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ جاوید جان اینطوری هوای دوست منو داری؟ e مگه من چي گفتم؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ تولد گل پسرت مبارکشوخی منو جدی بگیر جدیامم شوخی کلا حالم خوش نیست خدفظ واااأاشكلك تعجب! لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ شبتون به خیر کله سحر باید بیدار بشم یک گروهو از خونه بیرون کنم 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ شبتون به خیر کله سحر باید بیدار بشم یک گروهو از خونه بیرون کنم تو که یه ساعت پیش میگفتی خوابم میاد ای امان از اعتیاد 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ تو که یه ساعت پیش میگفتی خوابم میاد ای امان از اعتیاد ميخواست بره خونه بشينه بشت سيستم خانم معتاد 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ تبریک ........آقا وحید شقایق خانم ایشالله عروسیشون تایپیک بزنید ولی اونوقت پیر شدید دیگه نمی تونید تایپ کنید...:w42::w14::w14::wubpink: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده