beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ گلم ... از هشت تا سه تا رو خاموش می کنیم ... پس پنج تاش آب میشه ... 3 تا می مونه ... آفللین:w71: جایزت اینه که یه ؟ هوشی بپلسی 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ a نمیجه... a:ws3: هر دو درست گفتید ... نقاط مشترک حذف شده ... حالا سوال بعدی رو بفرمایید ... 3 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ هر دو درست گفتید ... نقاط مشترک حذف شده ... حالا سوال بعدی رو بفرمایید ... من دلس نگفتم که... من دفتم a نمیجه...:w00: من سوال نمیالم.... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ اوکی ... شما اشتباه گفتی ... O-N شما سوال بفرمایید ... 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ من دلس نگفتم که...من دفتم a نمیجه...:w00: من سوال نمیالم.... شما تو چشاي من نگاه كنين لطفا اوکی ... شما اشتباه گفتی ... O-N شما سوال بفرمایید ... من سوال ندارم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ اگر بتوانید ظرف ۳ ثانیه صورت مردی را در میان دانه های قهوه در عکس پیدا کنید، نیم کره راست مغز شما، بهتر از افراد دیگر پرورش یافته است. اگر بین ۳ ثانیه تا یک دقیقه طول بکشد، نیم کره راست مغز شما به صورت عادی پرورش یافته است. اگه بین یک دقیقه تا سه دقیقه طول بکشد، یعنی سمت راست مغز شما کند عمل میکند و باید پروتئین بیشتری مصرف کنید. اگر هم بعد از سه دقیقه هنوز نتوانستید آنرا پیدا کنید،پیشنهاد میشود بیشتر به دنبال انجام اینگونه تست ها باشید تا آن بخش از مغزتان قوی تر بشود. 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ ممنون کتایون .... اگر بتوانید ظرف ۳ ثانیه صورت مردی را در میان دانه های قهوه در عکس پیدا کنید، نیم کره راست مغز شما، بهتر از افراد دیگر پرورش یافته است. 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ حالا یه عکس میزارم ... البته خودم جوابش رو پیدا نکردم ... می تونید تصویر 11 انسان رو پیدا کنید؟ 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ من عاشق این تست های تصویریم...مرسی 1 لینک به دیدگاه
mahshad 2236 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ حالا یه عکس میزارم ... البته خودم جوابش رو پیدا نکردم ... می تونید تصویر 11 انسان رو پیدا کنید؟ من 12 13 تا پیدا کردم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ من 12 13 تا پیدا کردم eeeeeeeeeee :jawdrop: چطوری؟ 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ eeeeeeeeeee :jawdrop: چطوری؟ هرچی از فاصله ی دورتر بهش نگاه کنی بهتره... 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ اين فك كنم يه مقدار اغراق كرده ها. 11 تا كه راحته يافتنش :w127: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده