O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزيز اينجا مثل همه ي مسابقات تشخيص عكسه كه يه عكس ميداريم كه خيلي مشخص نيست و بايد حدس بزنيد چيه. برنده بايد عكس بعد رو بذاره. الگوريتم قوانين اين مسابقه: 1. تصاوير بايد حتما در زمينه ي مهندسي پزشكي باشه(دستگاه ها...تصاوير پزشكي مرتبط و... ) لطفا سعي كنيد تصاوير صرفا پزشكي نذاريد. 2. برنده ي محترم اگه مهندسي پزشكي بخونه بايد يه توضيح مختصري در مورد عكس بذاره:167: 3. ولي اگر مهندسي پزشكي نخونه ميتونه خودش توضيح بده و اگه نخواست هم ميتونه انتخاب كنه كه كدوم يكي از كاربراي تالار مهندسي پرشكي بايد بيان و توضيح بدن. 4. اگه كسي تنونست حدس بزنه تصوير چيه... كسي كه تصوير رو گذاشته تا جايي كه امكان داره مي تونه راهنمايي كنه ولي خيلي ديگه نه 5. اگه با اين وجود كسي نتونست حدس بزنه، خود كسي كه عكس رو گذاشته برنده مي شه. در اين حالت بر ميگرديم به موارد 2 و 3 و اما كاربران محترم اين تالار كه مي تونن پاسخگو باشن عبارتند از : :gnugghender: *Polaris* عزيز (كه البته تو تالار ادبيات سرش شلوغه سعي كنيد زياد ايشونو انتخاب نكنيد ) bme.masood عزيز :167: farane67 عزيز :gnugghender: و من اگه دوستان به هر دليل موجهي جواب ندادن(:167:) يه سري عناصر معلوم الحال سعي مي كنن اگه سوادشون جواب داد، توضيح بدن. اگه دوستان همراهي كنن، اين مسابقه و مسابقه ي بهترين تصاوير مهندسي پزشكي از اين به بعد يه هفته در ميون برگزار ميشن. در نهايت به برنده جوايز نفيسي اهدا خواهد شد بيايد ببينيم چند مرده حلاجيد :persiana__hahaha: با تشكر از همكاريتون موفق و پيروز باشيد :icon_gol: 12 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ خيلي خب... خودم عكس اولو ميذارم پستا رو پاك كردمم كه سردر گم نشيم حدس بزنيد اين چيه؟ 6 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ خب حالا عكس اولو كي ميذاره؟ نذاريد من وارد عمل بشم. :gnugghender: اگه تا امشب تصويري نبود خودم ميذارم :persiana__hahaha: کار خودته اوریونی . من یه نگاهی میندازم به ارشیوم اما اکثرش تصاویر mri هست که همه میشناسن :brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ کار خودته اوریونی . من یه نگاهی میندازم به ارشیوم اما اکسرش تصاویر mri هست که همه میشناسن :brodkavelarg: یه حرف درست این مسعود تو عمرش زده باشه همینه.. 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ کار خودته اوریونی . من یه نگاهی میندازم به ارشیوم اما اکثرش تصاویر mri هست که همه میشناسن :brodkavelarg: یه حرف درست این مسعود تو عمرش زده باشه همینه.. باشه من ميذارم... ولي هركي جواب داد توضيحش با شما دو تا :167: 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ پس خودم جواب ندم ؟ میخوای اگه یاد داشتم تا فردا صبر کنم که همه بیان نظر بدن اره ؟ البته بعیده که من چیزی سر در بیارم :imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ خوب راهنمایی کنین دیگه!!! از این رباط ها نیست؟!!!:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ خيلي خب... خودم عكس اولو ميذارم پستا رو پاك كردمم كه سردر گم نشيم حدس بزنيد اين چيه؟ این خیلی کوچیکه من چیزی نمیبینم !!! :brodkavelarg: نمیشه یه عکس با کیفیت تر بذاری ؟ 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ خوب راهنمایی کنین دیگه!!! از این رباط ها نیست؟!!!:JC_thinking: از كدوم رباطا؟ :w127: خب يه قسمتي از يه دستگاهه گرونه جديده اينم راهنمايي 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ منم میگم رباته ازینا که باش عمل میکنن درس بید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جایزمو بدین برم 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ این خیلی کوچیکه من چیزی نمیبینم !!! :brodkavelarg:نمیشه یه عکس با کیفیت تر بذاری ؟ نه نميشه خب يه ذره دقت كن ديگه لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ منم میگم رباتهازینا که باش عمل میکنن درس بید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جایزمو بدین برم آخه اين كجاش شكل رباطه؟ :w127: ميشه بيشتر توضيح بدي؟ در ضمن حتي اگه رباطم باشه ياسي زود تر گفت 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آخه اين كجاش شكل رباطه؟ :w127:ميشه بيشتر توضيح بدي؟ در ضمن حتي اگه رباطم باشه ياسي زود تر گفت ربات، نه رباط ایشششششششششششششش خب از این بازوهای جراحی فک کنم نی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از همینا که یه دکی کنترلش میکنه تا عمل کنه 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ ربات، نه رباطایشششششششششششششش خب از این بازوهای جراحی فک کنم نی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از همینا که یه دکی کنترلش میکنه تا عمل کنه ايول خب رباط نبود ربات بود :persiana__hahaha: درسته اين سر بازوي جراحي داوينچي ميباشد. اينم تصوير كاملش: چون گفتي بازوي ربات برنده اي. حالا انتخاب كن كه كي بايد توضيح بده در موردش و عكس بعدو بذار 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ میشه در مورد ابعاد واقعیش راهنمایی کنی ؟ و اینکه تصویرش 90 درجه چرخیده یا نه ؟ :w127: اخه خیلی مات تصویرش اوریونی :brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ ايول خب رباط نبود ربات بود :persiana__hahaha: درسته اين سر بازوي جراحي داوينچي ميباشد. اينم تصوير كاملش: چون گفتي بازوي ربات برنده اي. حالا انتخاب كن كه كي بايد توضيح بده در موردش و عكس بعدو بذار کلا به این ربات های جراح علاقه داری ها من حدس زدم که این باشه اما واقعا از شکلش هیچی نفهمیدم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ ايول خب رباط نبود ربات بود :persiana__hahaha: درسته اين سر بازوي جراحي داوينچي ميباشد. اينم تصوير كاملش: چون گفتي بازوي ربات برنده اي. حالا انتخاب كن كه كي بايد توضيح بده در موردش و عكس بعدو بذار خودت بوگو اوری 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ کلا به این ربات های جراح علاقه داری ها من حدس زدم که این باشه اما واقعا از شکلش هیچی نفهمیدم چون با اجازتون بيومكانيكم تصوير اولم بود بايد ساده مي بود. اين مدتم زياد عكسشو گذاشته بودم اينجا همراهي نمي كنيد ديگهههههههه :w00: 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ خودت بوگو اوری توضيحو خودم بدم؟ عكسو ميذاري ديگههههه :167: 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ اریون اینکه معلوم بود رباته .. ولی اجازه میدادی تا بچه ها بگن چه نوع رباتیه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده