spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ بابا خوبه یه بارهم پست اول تاپیک رو بخونینا 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ فیلم باغبان اخرین فیلمی نیست که دیدم ولی از اخرین فیلمایی هست که برای چندمین بار دیدمش امیتاباچان یک هنرپیشه هندی که حالت نوستالژیک پیدا کرده برای همسن وسالای ما از فیلم شعله بگیر تا لیست بلند بالایی از فیلمای معمولی وذاتا هندی اما باغبان فیلمی هست که باید همیشه دید نمود زیبایی از بروز تناقض بین سنت ومدرنیته درکشورهای اسیایی تقابل دونسل وارزشها در جوامع سنتی ویاداوری نکات ارزشمند وکوچک وبزرگی که نباید فراموش شوند باغبان فیلمیه که حتما باید دید ودوباره دید 8 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ عجب فیلمی بود سر آلفردو گارسیا را برایم بیاورید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هیچ وقت نسخه ی خوبی از این فیلم گیرم نیومده بود عجب شاهکاری بود لعنتی این سام پکین پا هم عجب فیلم سازیه ؟؟؟// افسانه کیبل هوگ، سگهای پوشالی، این گروه خشن، صلیب آهنین ..... 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ هوگو ( HUGO ) به کارگردانی مارتین اسکورسیزی. راستش زیاد به دلم نچسبید. داستانی ساده و کودکانه در فضایی بسته. با وجود جوایز متعددی که فیلم در مراسم های مختلف 2011 گرفت. من نپسندیدمش. 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ پرستیژو از تی وی دیدم ولی خدایی کار سختیه این فیلم ها رو از تی وی نگاه کردن!! خودشون که پیچیدن، نصفشم سانسور میشه، دیگه اصلا هیچی به هیچی!!!! 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ من دیشب فیلم One for the Money رو دیدم معمولی بود ، هر چند پایانش جالب بود.نسبتا باهش حال کردم ارزش یه بار دیدنو داشت.محصول 2012 هستش 3 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ the twilight saga breaking down part1...... 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ يه فيلمي بود به اسم هاپ ماجراي يه خرﮔوشيه به اسمه ايبي كه نميخواست بانيه عيد بشه و.... باقيشو خودتون برين ببينين كلا فيلم جالبي بود 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ خلاصه داستان : داستان زندگی پسری ناشنواست که در شهری کوچک در آمریکا زندگی می کند . پدر بزرگ وی چون نمی خواست با او متفاوت از سایرین برخورد بشه اونو به مدرسه ای عادی فرستاد و در عین حال برای قویتر شدنش در کلاس کشتی ثبت نامش کرد.پسر از آنجا که تنها ناشنوای شهر بود توانست لب خوانی را فرا بگیرد و در شهرشان به قهرمان کشتی بدل شود و محبوبیت زیادی بدست آورد. ولی ورود او به کالج ویژه افراد خاص مشکلات بسیاری را برای وی که به زبان اشاره تسلط کافی ندارد در ارتباط با دیگران به خصوص دختر مورد علاقه اش ایجاد می نماید و ..... فیلم از داستانی ساده و بازیگرانی به نسبه ناشناس برخوردار است.ولی نکته قوت فیلم که همانا ساخته شدنش بر اساس داستانی واقعیست ، باعث می شود تا آخر به دنبال پیگیری ماجراهای این پسر ناشنوا بشینید.همر فیلمی است با ته مایه هایی از طنز و تلخ و شیرینی های زندگی و مشکلات پیرامون افراد کر و لال که دیدنش خالی از لطف نیست .... 4 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ زندگی و دیگر هیچ 1992اثر عباس کیارستمی خیلی لذت بردم واقعا حیف که نمی تونیم فیلم ایرانی رو در سینما ببینیم؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ the three musketeers....(سه تفنگدار)... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ] سه تفنگدار رمانی است اثر نویسنده فرانسوی الکساندر دوما. این رمان قهرمانیها و دلاوریهای سه تن از تفنگداران لویی سیزدهم به نامهای آتوس، پورتوس، آرامیس و همچنین جوانی دلیر و باهوش به نام دارتنیان که جز تفنگداران سلطنتی میشود را روایت میکند. این چهار با هم پیمان دوستی بستند و در همه مهالک و مخاطرات با یکدیگر بودند. الکسندر دوما در این رمان اشخاص، زندگی و تاریخ قسمتی کوچک از تاریخ فرانسه را با مهارتی خاص به خوانندگان نشان میدهد. برگرفته از كتاب سه تفنگدار الكساندر دوما... خوب بود من خوشم اومد .... بازيگرا شو دوست داشتم ...از طراحي لباس و صحنش بي نهايت خوشم اومد ....عاشق اين طرز لباس پوشيدنم ... به نظرم ارزش ديدنو وقت گذاشتنو داشت ... بازيگراشم (سه تفنگدار)....آتوس(متيو مك فدين) پورتوس(راي استيونسون ) آراميس(اورلاندو بلوم) مي ليدي(ميلا يوويچ) كارگردان :پل اندرسون 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ انیمیشن metropia فک کنم سوئدی ها ساختنش! درمورد کنترل ذهن سوژه ای که تا ابد تازه میمونه امروزه هم به کمک بسیاری ازابزارها سعی درکنترل ذهن مخاطبان وجامعه ارند از بهره گیری از ناخوداگاه گرفته تا استفاده از فرکانس ها وامواج روشهایی هستند که قدرتمندان وطبقه خاص سعی دارن به کمک اونا افکار ملت رو دردست بگیرن واونارو به سرمنزل موعود خودشون راهنمایی کنن تو این فیلم هم با استفاده از ریزتراشه هایی که درشامپوها استفاده میشه به این کار اقدام میکنن ارزش دیدنشو داشت 5 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ انیمیشن metropiaفک کنم سوئدی ها ساختنش! درمورد کنترل ذهن سوژه ای که تا ابد تازه میمونه امروزه هم به کمک بسیاری ازابزارها سعی درکنترل ذهن مخاطبان وجامعه ارند از بهره گیری از ناخوداگاه گرفته تا استفاده از فرکانس ها وامواج روشهایی هستند که قدرتمندان وطبقه خاص سعی دارن به کمک اونا افکار ملت رو دردست بگیرن واونارو به سرمنزل موعود خودشون راهنمایی کنن تو این فیلم هم با استفاده از ریزتراشه هایی که درشامپوها استفاده میشه به این کار اقدام میکنن ارزش دیدنشو داشت فرم فیلمش جالب بود اما نوشته ی فیلمش دری وری بود. واقعا دنیای انیمیشن همه چیز رو شدنی می کنه !!!!!! 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ the three musketeers....(سه تفنگدار)... سه تفنگدار رمانی است اثر نویسنده فرانسوی الکساندر دوما. این رمان قهرمانیها و دلاوریهای سه تن از تفنگداران لویی سیزدهم به نامهای آتوس، پورتوس، آرامیس و همچنین جوانی دلیر و باهوش به نام دارتنیان که جز تفنگداران سلطنتی میشود را روایت میکند. این چهار با هم پیمان دوستی بستند و در همه مهالک و مخاطرات با یکدیگر بودند. الکسندر دوما در این رمان اشخاص، زندگی و تاریخ قسمتی کوچک از تاریخ فرانسه را با مهارتی خاص به خوانندگان نشان میدهد. برگرفته از كتاب سه تفنگدار الكساندر دوما... خوب بود من خوشم اومد .... بازيگرا شو دوست داشتم ...از طراحي لباس و صحنش بي نهايت خوشم اومد ....عاشق اين طرز لباس پوشيدنم ... به نظرم ارزش ديدنو وقت گذاشتنو داشت ... بازيگراشم (سه تفنگدار)....آتوس(متيو مك فدين) پورتوس(راي استيونسون ) آراميس(اورلاندو بلوم) مي ليدي(ميلا يوويچ) كارگردان :پل اندرسون این فیلم رو هم دیدم ، سبک خاصی از تخیل و واقعیت رو با هم تلفیق کرده بود و صحنه های اکشن جالبی داشت.ولی خوندن کتابش خیلی بیشتر از فیلمش جالب بود اگه علاقه مند به کارهای دوما هستی حتما توصیه می کنم مجموعه های زیر را که به صورت دنباله دار هستند رو گیر بیار و بخون.مجموعه ای داستانی و فوقالعاده زیباست. ملکه مارگو که در ایران با نام قبل از طوفان توسط ذبیح الله منصوری ترجمه شده ( 8 جلد ) هانری چهارم ( یک جلد ) ژوزف بالسامو ( 3 جلد ) سه تفنگدار ( 2 جلد ) کاردینال دوریشیلیو ( 1 جلد ) خانم مونسرو که در ایران با نام غرش طوفان توسط ذبیح الله منصوری ترجمه شده ( 7 جلد ) این مجموعه هر چند هر یک داستان مستقلی دارند ولی کاملا در ادامه هم هستند و شخصیت ها در طول داستانها تکرار می شوند و زندگی چندین پادشاه فرانسه از شارل نهم ، لویی سیزدهم ، لویی چهاردهم ، لویی پانزدهم و لویی شانزدهم و در نهایت انقلاب فرانسه را حکایت می کنند. 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ The artist واقعا نمیدونم دلیل این همه جایزه ای که برده چیه یه فیلم خیلی معمولی.......................خیلی خوشم نیومد خصوصا از صامت بودنش فقط منتظر بودم رودتر تموم شه 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ ّّfast five اطلاعات فیلم تاریخ اکران : 29 اپریل 2011 ژانر : درام - اکشن - جنایی بازیگران : راک - ون دیزل - پل والکر -Jordana Brewster کارگردان : Justin Lin نویسندگان : Chris Morgan, Gary Scott Thompson کمپانی سازنده : یونیورسال خیلی قشنگ بود. من دوست داشت فیلمشو . به 1 دلیل خاص البته. شاید شماها ببینین خوشتون نیاد 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ ّّfast five اطلاعات فیلم تاریخ اکران : 29 اپریل 2011 ژانر : درام - اکشن - جنایی بازیگران : راک - ون دیزل - پل والکر -Jordana Brewster کارگردان : Justin Lin نویسندگان : Chris Morgan, Gary Scott Thompson کمپانی سازنده : یونیورسال خیلی قشنگ بود. من دوست داشت فیلمشو . به 1 دلیل خاص البته. شاید شماها ببینین خوشتون نیاد اصلا دلیلت تابلو نیستا لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ اصلا دلیلت تابلو نیستا چیه دلیلم؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ چیه دلیلم؟ دیواین جانسونی، وین دیزلی، پل والکری چیزیه دیگه لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ دیواین جانسونی، وین دیزلی، پل والکری چیزیه دیگه پیشته بچه نه خیر . اینا نست . ایش باز اگه کلارک گیبل بود یه چیزی به دلیلش کاری نداشته باش برو فیلم و ببین خیلی اکشنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده