Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ برای بار چندم فیلم ایرانی شب های روشن رو دیدم.... با کارگردانی فرزاد موتمن. به نظر خیلی ها فیلم کسل کننده اییه.... از اون فیلماست که باید بهش دل داد تا بفهمی چی میگه. پر از جمله ها و دیالوگ های قشنگ و به یاد موندنیه. داستان دختریه(هانیه توسلی) که با پسری که عاشقشه بعد یک سال قرار داره. این قرار 4 شبه.... به نظر من که فیلم خیلی قشنگیه.... شبهای روشن فیلم بی نهایت زیباییه.... فکر کنم 5 بار دیدمش....به نظر کسل کننده میاد...ولی وقتی آدم توش غرق می شه می فهمه چه خبره. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ فیلم:flightplan به گارگردانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فیلم بی نهایت زیباییه...هیجان با احساس همراهه.... قضیهی کسیه که همسرش رو از دست داده و خودش طراح هواپیما های مسافر بری هست. خانومه با دخترش عازم یه کشور دیگه می شن...توی راه یهو می بینه دخترش کنارش نیست و..... 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ فیلم:flightplanبه گارگردانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فیلم بی نهایت زیباییه...هیجان با احساس همراهه.... قضیهی کسیه که همسرش رو از دست داده و خودش طراح هواپیما های مسافر بری هست. خانومه با دخترش عازم یه کشور دیگه می شن...توی راه یهو می بینه دخترش کنارش نیست و..... اینو من با سانسور از تلوزیون ایران دیدم 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ من برم قسمت دهم قهوه تلخ رو ببینم 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ من همین الان جان سخت 4 رو دیدم چنگی به دل نمی زد! 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ سنگسار ثریا ... به کارگردانی سیروس نورسته با بازی شهره آغداشلو خارج از ایران فیلمبرداری شده ولی در مورد ایرانیا بود ... اعصابمون به هم ریخت ... 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ منم قسمت دهم قهوه تلخ رو دیدم خیلی جالب وبا مزه وپراز نکات قابل توجه ! بود 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ The memories of a Geisha يه درام عاشقانه مربوط به زمان جنگ جهاني دوم. Ghost Game يه فيلم مثلا ترسناك آدماي معروفي نبودن كه بخوام اسم بيارم... 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ این فیلمایی که میبینید هیچ توضیحی براشون وجودنداره؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ some like it hot یه فیلم خیلی خیلی قدیمی هست، و حتی سیاه سفیده ولی جزء فیلم های بی نظیری هست که تو تاریخ سینما ساخته شده داستان در مورد 2 تا مرد هست که تو گروه ارکست کار میکنن، ناخواسته شاهد صحنه قتل میشند و واسه فرار از دست آدمکش ها خودشونو به صورت زن درمیارن و وارد یه گروه ارکست میشن که فقط زن باید داخل اون باشه و ... من این فیلم رو وقتی حالم گرفته باشه میبینم و هنوز هم هر وقت میبینمش میخندم پیشنهاد میکنم ببینید حتما 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ این فیلمایی که میبینید هیچ توضیحی براشون وجودنداره؟ خودتون پول بدین برین سینما:w00::w00: فیلم رو پرده رو که تعریف نمیکنن:banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ salt با بازی هیجانی آنجلینا جولی اِولین سالت ( آنجلینا جولی ) یک مامور موفق سرویس مخفی آمریکا است که در حال انجام جشن سالگرد ازدواجش با همسرش است ، اما زمانی که یک فراری روسی دستگیر می شود، در بازجویی ها اعتراف می کند که سالت برای روسیه کار می کرده است. سالت که کاملا مبهوت مانده است و فرصتی را هم برای توضیح دادن موضوع ندارد ترجیح می دهد از دست کسانی که قصد دارند تا او را دستگیر کنند فرار کند و با کمک رئیسش ، تد وینتر ( لیو شریبر ) که بنظر می رسد تنها کسی است که به بیگناهی سالت اعتقاد دارد ، خود را از این موقعیت خطرناک نجات دهد و … 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ saltبا بازی هیجانی آنجلینا جولی اِولین سالت ( آنجلینا جولی ) یک مامور موفق سرویس مخفی آمریکا است که در حال انجام جشن سالگرد ازدواجش با همسرش است ، اما زمانی که یک فراری روسی دستگیر می شود، در بازجویی ها اعتراف می کند که سالت برای روسیه کار می کرده است. سالت که کاملا مبهوت مانده است و فرصتی را هم برای توضیح دادن موضوع ندارد ترجیح می دهد از دست کسانی که قصد دارند تا او را دستگیر کنند فرار کند و با کمک رئیسش ، تد وینتر ( لیو شریبر ) که بنظر می رسد تنها کسی است که به بیگناهی سالت اعتقاد دارد ، خود را از این موقعیت خطرناک نجات دهد و … منم پیشنهاد می کنم ببینیدش ... 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ آخرین فیلمی که دیدم 2 هفته Step Up 1.2.3 بود که البته 2تاش رو قبلا دیده بودم اما باز هم دلم می خواست ببینم کارگردانش رو نمی دونم بازیگراش رو هم نمی دونم موضوع فیلم در مورد رقصهای خیابونی و hip hop هست به نظرم یکی از بهترین و هیجان انگیز ترین فیلم هاییه که دیدم پیشنهاد می کنم هر کس تا به حال ندیده حتما ببینش 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ she is the man فیلم خنده داری هستش ... در مورد دختری هست که به فوتبال علاقه داره و تصمیم داره به جای برادرش تو مسابقات شرکت کنه ... 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ اخرین فیلمی که دیدم فیلم from justin to kelly بود اینم توضیحاتش تو IMDB برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای پرکردن اوقات فراعت ودیدن یه فیلم درحد رقص وسربسر گذاشتن چندتا جوون ودیدن پلاژهایی که تو خواب شاید ببینیم خوبه! 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ اخریش همین salt بود که دوستان توضیح دادن ولی فیلم پیشنهادی من sasy girl هست (دختر بد) واقعا فوق العاده است داستان دختریه که معشوقه اش رو در طی یک حادثه از دست میده و به خاطر ناراحتی فراوون سعی در خود کشی خودش داره که یه پسر نجاتش میده و طی گذشت فیلم دختر کارهایی رو که معشوقه اش برایش انجام میداده رو از پسره میخواد تا انجام بده و دلیلش رو اخر میگه پایانش قشنگه کلا فیلم قشنگیه پیشنهاد میکنم حتما ببینین... البته توضیحاتم زیاد جالب نبودش.. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده