bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ دیگران قرعه ی قسمت همه بر عیش زدند دل غمدیده ی ما بود که هم بر غم زد 2 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه ی کار به نام من دیوانه زدند 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ خیانت در امانت طبق حکم شرع جایز نیست امانت بود عشقم در وجودت، حیف نامردی 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ خیانت در امانت طبق حکم شرع جایز نیست امانت بود عشقم در وجودت، حیف نامردی از وجودم قدری نام و نشان هست که هست // ور نه از ضعف در آن جا اثری نیست که نیست غیر از این نکته که حافظ ز تو ناخشنود است // در سراپای وجودت هنری نیست که نیست 1 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ از وجودم قدری نام و نشان هست که هست // ور نه از ضعف در آن جا اثری نیست که نیستغیر از این نکته که حافظ ز تو ناخشنود است // در سراپای وجودت هنری نیست که نیست حافظ به خود نپوشید این خرقه ی می آلود ای شیخ پاکدامن معذور دار ما را 2 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح ورنه طوفان حوادث ببرد بنیادت 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۸ من کزین فاصله غارت شده ی چشم تو ام چون به دیدار تو افتد سرو کارم چه کنم .. لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۹ گنج صبری بیش از این در دل به قدر خویش بود لشکر غم کرد غارت نقد این گنجینه را لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده