AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سنگ بدگوهر اگر كاسه زرين بشكست قيمت سنگ نيفزايد و زر كم نشود 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ایا رسم و اطلال معشوق وافی شدی زیر سنگ زمانه سحیقا 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ميان عاشق و معشوق هيچ حائل نيست تو خود حجاب خودي حافظ از ميان برخيز 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا ملک را در حجاب آسمان باشد سکون تا فلک را در غبار آسمان باشد مدار 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بيا تا گل برافشانيم و مي در ساغر اندازيم فلك را سقف بشكافيم و طرحي نو دراندازيم 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شرابی کان شراب عاشقان است ندارد جام و در ساغر نگنجد 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در حلقه فقيران قيصر چه كار دارد؟ در دست بحرنوشان ساغر چه كار دارد؟ 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سرنگون غواص خود پیش آیدت تو ز فقر بحر در هامون میا 3 لینک به دیدگاه
aminaaaaaa 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=1]چون تیشه مباش و جمله بر خود متراش [/h]چون رنده ز کار خویش بی بهره مبــاش تعلیم زارّه گــیر در امـــــر معـــاش نیمی سوی خود می کش و نیمی می پاش (ابو سعید ابوالخیر) 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آن نفسی که باخودی يار چوخار آيدت وان نفسی که بيخودی يار چه کار آيدت 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ ایا لهف نفسی که این عشق بامن چنین خانگی گشت و چونین عتیقا 6 لینک به دیدگاه
ارتادخت 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ چو عشق آمد از عقل دیگر مگوی که در دست چوگان اسیر است گوی 5 لینک به دیدگاه
moein2020 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ هر که در عشق تو گم شد از تو پیدا می شود قطره ناقابل دل از تو دریا می شود 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ دلم در هر تپش صد بار آواز تو میخواند تو هم یاد دل ما میکنی یا نه؟ 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ در رزمگاه تیرهی آلودگان نفس روشندل آنکه نیکی و پاکیش مغفر است 4 لینک به دیدگاه
moein2020 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ در دل شب دعای من گریه بی صدای من بانگ خدا خدای من بخاطر تو بود و بس پاکی لحظه های من گریه های های من گوهر اشکهای من به خاطر تو بود و بس 5 لینک به دیدگاه
ارتادخت 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ تو را با خیر می بینم صدایم در نمی آید دلم می سوزد و کاری زدستم بر نمی آید 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ در بوستان عهد شنیدم که میوهاست جستم به چند سال و گیایی نیافتم زان طبخها که دیگ سلامت همی پزد خوشخوارتر ز فقر ابایی نیافتم 4 لینک به دیدگاه
moein2020 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ عهدی که با تو بستم هرگز شکستنی نیست این عشق تا دم مرگ هرگز گسستنی نیست 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ کودکی ام رابه دست من بسپار در وسط این همیشه هیا سیاه حرف بزن خواهر تکامل خوشرنگ خون مرا پر کن از ملایمت هوش نبض مرا روی زبری نفس عشق فاش کن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده