AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ ني حديث راه پرخون ميكند قصه هاي عشق مجنون ميكند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ بر حدیث من و حسن تو نیفزاید کس حد همینست سخندانی و زیبایی را 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ حسن تو هميشه در فزون باد رويت همه ساله لاله گون باد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ ز آب روان و سبزه و صحرا و لاله زار با من مگو که چشم در احباب خوشترست 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ هرچند بردي آبم روي از درت نتابم جور از حبيب خوشتر كز مدعي رعايت 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ ای کاش برفتادی برقع ز روی لیلی تا مدعی نماندی مجنون مبتلا را 2 لینک به دیدگاه
shamim _ thr 505 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ کاش در دياري که در او نيست کسي يار کسي کاش يا رب که نيفتد به کسي کار کسي 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ يارب به كه شايد گفت اين نكته كه در عالم رخساره به كس ننمود آن شـــاهد هرجايي 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ گر در طلب رنجی ما را برسد شاید چون عشق حرم باشد سهلست بیابانها 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ در بيابان گر به شوق كعبه خواهي زد قدم سرزنش ها گر كند خار مغيلان غم مخور 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ جمال در نظر و شوق همچنان باقی گدا اگر همه عالم بدو دهند گداست 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ برو اي گداي مسكين در خانه علي زن كه نگين پادشاهي دهد از كرم گدا را 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ مگر حلال نباشد که بندگان ملوک ز خیل خانه برانند بینوایی را 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ اي صاحب كرامت شكرانه سلامت روزي تفقدي كن درويش بي نوا را 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ گر مزعفر مرا رود از یاد سر نان جوین سلامت باد 4 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ . قانع به یک استخوان چو کرکس بودن به ز آن که طفیل خوان ناکس بودن با نان جوین خویش حقا که به است کالوده و پالوده هرخس بودن خیام 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چو پيراهن شوم آسوده خاطر گرش همچون قبا گيرم در آغوش اگر پوسيده گردد استخوانم نگردد مهرت از جانم فراموش 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من از اول بهشتیوار بودم رخ من بود چون پیراهن حور 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه آسان مي نمود اول غم دريا به بوي سود غلط كردم كه اين طوفان به صد گوهر نمي ارزد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چوبش همه از صندل و از عود قماری سنگش همه از گوهر و یاقوت ثمینست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده