سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ ای صبا نکهتی از کوی فلانی به من آر زار و بیمار غمم راحت جانی به من آر 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ اگر غم لشكر انگيزد كه خون عاشقان ريزد من و ساقي به هم سازيم و بنيادش براندازيم 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ یک دو جامم دی سحرگه اتفاق افتاده بود و از لب ساقی شرابم در مذاق افتاده بود 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ ای نسیم سحر آرامگه یار کجاست منزل آن مه عاشق کش عیار کجاست 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ عاشق آن نیست که لب گرم فغانی دارد عاشق آنست که بر کف دو جهانی دارد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ سرکش مشو که چون شمع از غیرتت بسوزد دلبر که در کف او موم است سنگ خارا 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ شمع و پروانه به یک شعله سر و جان سوزند همه را بهرۀ یکسان رسد از محفلِ عشق 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ نبخشد بر حال پروانه شمع نگه کن که چون سوخت در پیش جمع 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ شب کوته و تو ملول و افسانه دراز شمعی و رخِ خوبِ تو افسانه نواز 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ تازه کند ملول را مایه دهد فضول را آنک زند ز بیرهه راه هزار قافله 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ راه دل عشاق زد آن چشم خماری پیداست ازین شیوه که مستست شرابت 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ ای بادهای خوش نفس عشاق را فریادرس ای پاکتر از جان و جا آخر کجا بودی کجا 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ ای شعلۀ عشقِ خانمان سوز ای جان ده و جان ستان و جانسوز 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ آن شب قدری که گویند اهل خلوت امشبست یارب این تاثیر دولت در کدامین کوکبست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ دارم رسولی، اما ملولی یارب خلص، عن ذیالملال 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ یا رب آن نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ چشمِ آسایش که دارد از سپهرِ تیز رو ساقیا جامی به من ده تا بیاسایم دمی 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ تا نیاری مدتی زیر و زبر کی توانی یافت ز آسایش خبر 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت ،با دشمنان مدارا 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان را آخرت ده بردوام زانک من زین کار آزادم مدام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده