ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عشقت رسد به فریاد گر خود به سان حافظ قرآن ز بر بخوانی با چارده روایت 1 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ صدایی از صدای عشق خوشتر نیست، حافظ گفت اگر چه بر صدایش زخمها زد تیغ تاتاری لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تني آلوده درد و لبريز غم دارم ز اسباب پريشاني تو را اي عشق كم دارم لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیا این نرد عشق آخری را با خدا بازیم که حسن جاودان بر دست عشق جاودان بازی 1 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کس نیست که در دل غم عشق تو ندارد کانرا که غم عشق کسی نیست، کسی نیست 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ غم گمراهی و پستی نخوری هرگز ز ره نفس اگر پای نگهداری 1 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از غم چنان برست دل ما که بعد از این در وی به هیچ وجه طرب را مجال نیست 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای مشعله یقین را وی پرورش زمین را وی عقل اولین را ثانی و چیز دیگر لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گر گویمت که سروی سرو این چنین نباشد ور گویمت که ماهی مه بر زمین نباشد 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ماهی که قدش به سرو میماند راست آیینه به دست و روی خود میآراست لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آینه چون نقش تو بنمود راست خود شکن آیینه شکستن خطاست 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ جز نقش تو در نظر نیامد ما را جز کوی تو رهگذر نیامد ما را لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ تانکنی رهگذر چشمه پاک آب نزاید زدل وچشم خاک 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ دیشب به سیل اشک ره خواب میزدم نقشی به یاد روی تو بر آب میزدم 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ پاك كن چهره حافظ به سر زلف ز اشك ورنه اين سيل دمادم ببرد بنيادم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ من آزرده دل را کس گره از کار نگشاید مگر ای اشک غم امشب تو از دل عقده بگشایی رهی 1 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ به دل گفتم ز چشمانش بپرهیز که هشیاران نیاویزند با مست 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ گويند كه دوزخي بود عاشق و مست قولي است خلاف دل در آن نتوان بست 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ عاشق شدن در این روزگار بیوفا حماقت است مرا از این روزگار بیوفا جدا کنید 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ آمدي جانم به قربانت ولي حالا چرا بيوفا حالا كه من افتاده ام از پا چرا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده