رفتن به مطلب

عشق یک طرفه!

ارسال های توصیه شده

من قبول ندارم:ws37:

به هر حال هر کس نظری داره

به نظر من عشق ارزشمنده ولی غرور و شخصیت انسان هم ارزش داره

اگه اون خرد بشه آدم تو خودش میشکنه ...

یه وقتایی هست که همه چیزت رفته ولی غرورت سر جاشه و با افتخار به خودت نگاه میکنی و یه وقتایی میبینی همه چیز داری ولی غرور و شخصیتی ازت نمونده که بهش افتخار کنی:banel_smiley_4::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 56
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به هر حال هر کس نظری داره

به نظر من عشق ارزشمنده ولی غرور و شخصیت انسان هم ارزش داره

اگه اون خرد بشه آدم تو خودش میشکنه ...

یه وقتایی هست که همه چیزت رفته ولی غرورت سر جاشه و با افتخار به خودت نگاه میکنی و یه وقتایی میبینی همه چیز داری ولی غرور و شخصیتی ازت نمونده که بهش افتخار کنی:banel_smiley_4::icon_gol:

ok

چي بگم :banel_smiley_4:

ولي دوست عزيز شما اينو بدون خيلي مغروري :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
اگه عشق یه طرفه باشه که بعد یه بار نهایت خیلی پر رو باشی 2 بار جواب رد شنیدن باید راهتو بکشی بری و کنه بازی در نیاری.

چون حتی اگر بر فرض هم که پس از اون به معشوق برسی همیشه در برابر اون ضعیف و حقیر خواهی بود چون غرورت در برابرش خرد شده است :JC_thinking:

من با نظرت مخالفم :ws3:

اگه واقعا دوسش داری باید برای بدست اوردنش هر کاریو انجام بدی مطمئنا اونم یه انسانه می فهمه خب اینم نظر من بود:w16::a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اینو موقعه پاسور بازی گفته یحتمل

چونکه هی دل می نداخته وسط بقیه خاج و خشت و پیک بازی می کردن

:167::167::167::167:

لینک به دیدگاه
اگر طرف در دسترس باشه چیز بی خود و بی موردیه ولی اگر طرف اون سر دنیا باشه و دستت عمراً بهش برسه چیز خوبیه... باعث پیشرفت میشه به نظرم

چجوری؟؟:ws52:

لینک به دیدگاه
میخواستم بپرسم عشق یک طرفه رو تجربه کردین اخرش چه شد!؟میخوام بدونم شاید تجربه شد:ws3:.

اگه تجربه کردی خبرم کن تا واسم تجربه شه:w42::ws3:

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
دیگه اون موقعه بستگی به شدت علاقه و ارتباط شون داره هر چه بیشتر باشه درجه بختک بودنم بیشتره پای یه زندگی در میونه الکی و سر سری که نمیشه ازش گذشت تازه

اما کلا باید سریش بود در این جور قضایا اما از راه مصالحت امیز و بی دردسر

:ws52::ws52:

اینجوری که طرف بیشتر حالش از آدم بد میشه!:banel_smiley_4:

به نظرم حتی اگر کسی و دوست داشتی وقتی نخواست یا خودشو کنار کشید باید ولش کنی....

منم با نظره مهرداد موافقم....تا حدی غرور و قربانی کردن اشکالی نداره ولی بیش از حدش دیگه میشه آویزون شدنه بیش از حد...

خود من فقط در یک حالت چندین و چندین و چندین بار غرورمو زیر پا میذارم اونم وقتیه که بدونم طرف مقابلمو ناراحت کردم....اون موقع انقدر میرم جولو تا بدونم ناراحتیش رفع شده بعدش دوباره ولش میکنم به حال خودش!

لینک به دیدگاه
میخواستم بپرسم عشق یک طرفه رو تجربه کردین اخرش چه شد!؟میخوام بدونم شاید تجربه شد:ws3:.

خب مسلما عشق یک طرفه پایان خوشی نداره

فرد انگار که همش بین زمین و هوا معلقه و تکلیفش با خودش مشخص نیست

یه جورایی فقط خودش رو از بین می بره و می شه سوهان روح و روان خودشه :ws37:

البته هستن افرادی که به هیچ عنوان نمی تونن از این عشق یه طرفه دست بکشن و جایگزین دیگه ای پیدا کنن و ترجیه می دن تا آخر عمر با همون عشقشون زندگی کنن (البته توی رویا ) :banel_smiley_4:

.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 سال بعد...
  • 2 ماه بعد...

آره4سال..

هیچ...

آخرش فهمیدم 2طرفه بوده ولی بخاطر خیلی چیزا نتونست بگه...

هنوزم هست عشق...

آرزوی شنیدن صداش...

سخته...خیلی درد داره...

زندگیت نابود میشه...جوونیت میشه دلتنگی و اشک...

• Like 3
لینک به دیدگاه

اصلا آدم چرا باید عاشق کسی بشه که هیچ علاقه ای بهش نداره؟! عشق بین دو نفر که همدیگه رو دوست دارن و به هم محبت دارن شکل می گیره حالا این عشق یک طرفه به نظرم عشق نیست یه جور توهمه. توهم اینکه طرف مقابلت هم دوستت داره و گاهی چندین سال منتظر یه نشونه از طرف مقابل میمونی و عمرت تلف میشه. عشق یک طرفه همون توهم یک طرفه می باشد:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...