VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ مهم اینه که کسی را کی می خوای لیاقت خواسته شدنو داشته باشه در ان صورت باید برای بدست اوردنش تا هر کجا که می تونی پیش بری و جنمتو نشون بدی مث مرد وگرنه سرکوفت کردن عواطف انسانی که نشد هنر هر بیمار عقده ای هم میتونه عواطف طرف مقابل مهم نیست یعنی توهین نکنا ..که شاخ به شاخ میشم یه وخت بلای سرت میاد چیه بابا یکی یکیو نمیخاد مگه زوره:w00: 1 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ شاید اون طرف نخواد.... تا هر کجا که میتونی بری مورد نداره وقتی طرف نمیخواد....طرف نخواد و بری دنبالش میشه آویزونی قضیه جدید دیگه احتمال دبه درنیاوردن هم هست لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ 1000 تا دلیل میتونه داشته باشه که به خودش مربوطه و نمیخواد راجع بهشون حرف بزنه پیچ کردن که آی خانوم دلیلت رو بگو ، طرف رو معذب میکنه.... دیگه اون موقعه بستگی به شدت علاقه و ارتباط شون داره هر چه بیشتر باشه درجه بختک بودنم بیشتره پای یه زندگی در میونه الکی و سر سری که نمیشه ازش گذشت تازه اما کلا باید سریش بود در این جور قضایا اما از راه مصالحت امیز و بی دردسر 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو می نگرد ، به دلی دل بسپار که جای خالی برایت داشته باشد و دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد است 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ دیگه اون موقعه بستگی به شدت علاقه و ارتباط شون داره هر چه بیشتر باشه درجه بختک بودنم بیشتره پای یه زندگی در میونه الکی و سر سری که نمیشه ازش گذشت تازه اما کلا باید سریش بود در این جور قضایا اما از راه مصالحت امیز و بی دردسر مخالفم..حس خیلی بدی به طرف مقابل که مایل نیست دست میده.... چه طور میتونیم کسی رو که دوست داریم ناراحت کنیم..:w00: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ دیگه اون موقعه بستگی به شدت علاقه و ارتباط شون داره هر چه بیشتر باشه درجه بختک بودنم بیشتره پای یه زندگی در میونه الکی و سر سری که نمیشه ازش گذشت تازه اما کلا باید سریش بود در این جور قضایا اما از راه مصالحت امیز و بی دردسر ادم سی ریش شه باعث عذاب طرق مقابل میشه 5 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ موقعی که داری واسه بدست آوردن کسی میدوی آروم بدو چون شاید یکی هم داره واسه بدست آوردن تو میدود 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ عواطف طرف مقابل مهم نیست یعنی چیه بابا یکی یکیو نمیخاد مگه زوره:w00: چرا مطرح برای همینه که دلیل دنبال دلیل تنفر یا بی میلیش هست دیگه نخواد اما باید بگه چرا ....مشکلش چیه ..وقتی یکی از خود گذشتگی میکنن با اون همه غرور میرن جلو باید اون یکی بتونه درست جواب گو محبتش باشه 1 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ دکتر علي شريعتي : شرط دل دادن دل گرفتن است،وگرنه يکي بي دل مي ماندو يکي دودل 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ ادم سی ریش شه باعث عذاب طرق مقابل میشه مخالفم..حس خیلی بدی به طرف مقابل که مایل نیست دست میده.... چه طور میتونیم کسی رو که دوست داریم ناراحت کنیم..:w00: به هر حال هرکه روش خودشو داره نمیشه هر روز دنبال یکی دیگه بود که ...مگه چند بار پیش میاد..... .؟؟ لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ چرا مطرح برای همینه که دلیل دنبال دلیل تنفر یا بی میلیش هست دیگه نخواد اما باید بگه چرا ....مشکلش چیه ..وقتی یکی از خود گذشتگی میکنن با اون همه غرور میرن جلو باید اون یکی بتونه درست جواب گو محبتش باشه به نظر من اول ادم باید طرف رو برانداز کنه یه اطلاعاتی به دست بیاره و بعد با بصیرت اقدام کنه فراموش نشه با بصیرت:w00: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ چرا مطرح برای همینه که دلیل دنبال دلیل تنفر یا بی میلیش هست دیگه نخواد اما باید بگه چرا ....مشکلش چیه ..وقتی یکی از خود گذشتگی میکنن با اون همه غرور میرن جلو باید اون یکی بتونه درست جواب گو محبتش باشه به هر حال هرکه روش خودشو داره نمیشه هر روز دنبال یکی دیگه بود که ...مگه چند بار پیش میاد..... .؟؟ در کل من از کسی که بیاد جلو خوشم نمیادفک میکنم داره جسارت میکنهمیگم نه دفعه دیگه هم اومد جلو میگم شما متوجه منظور من نمیشید مگه 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ دکتر علي شريعتي : شرط دل دادن دل گرفتن است،وگرنه يکي بي دل مي ماندو يکي دودل اینو موقعه پاسور بازی گفته یحتمل چونکه هی دل می نداخته وسط بقیه خاج و خشت و پیک بازی می کردن 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ در کل من از کسی که بیاد جلو خوشم نمیادفک میکنم داره جسارت میکنهمیگم نهدفعه دیگه هم اومد جلو میگم شما متوجه منظور من نمیشید مگه یادم باشه نیام اینقدم اسمتو عوض نکن یه وقت دیدی نشناختم اومدما . خود دانی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ یادم باشه نیام اینقدم اسمتو عوض نکن یه وقت دیدی نشناختم اومدما . خود دانی :ws28: لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ از قدیم گفتن واسه کسی بمیر که برات تب کنه.... نتیجه اخلاقی:عشق یه طرفه دیوانگی محضه... 7 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ اگه عشق یه طرفه باشه که بعد یه بار نهایت خیلی پر رو باشی 2 بار جواب رد شنیدن باید راهتو بکشی بری و کنه بازی در نیاری. چون حتی اگر بر فرض هم که پس از اون به معشوق برسی همیشه در برابر اون ضعیف و حقیر خواهی بود چون غرورت در برابرش خرد شده است :JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ به نظر من اول ادم باید طرف رو برانداز کنه یه اطلاعاتی به دست بیاره و بعد با بصیرت اقدام کنه فراموش نشه با بصیرت:w00: رهبر من آن طفل سیزده ساله ای است که بصیرت به خود میبندد و به زیر تانک میرود. 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ دکتر علي شريعتي : شرط دل دادن دل گرفتن است،وگرنه يکي بي دل مي ماندو يکي دودل :w72: موقعی که داری واسه بدست آوردن کسی میدوی آروم بدو چون شاید یکی هم داره واسه بدست آوردن تو میدود 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ اگه عشق یه طرفه باشه که بعد یه بار نهایت خیلی پر رو باشی 2 بار جواب رد شنیدن باید راهتو بکشی بری و کنه بازی در نیاری.چون حتی اگر بر فرض هم که پس از اون به معشوق برسی همیشه در برابر اون ضعیف و حقیر خواهی بود چون غرورت در برابرش خرد شده است :JC_thinking: من قبول ندارم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده