soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ راهنمای بازی : برای موفقیت در این بازی کافیست بر مباحث استاتیک و بویژه خرپا آشنایی و تسلط داشته باشید. از کلیلک چپ برای انتخاب گروه و متصل کردن اعضای خرپا به یکدیگر و از کلیک سمت راست برای حذف یک عضو یا گره می توانید استفاده کنید. پس از اجرای Run Train اگر قطار از روی پل ساخته شده توسط شما عبور کرد ، شما برنده اید و در غیر این صورت با زدن دکمه Edit دوباره پل را باید تعمیر کنید. این نسخه از این بازی دارای 15 مرحله می باشد که مراحل 13 و 15 آن مشکل ترین مراحل به نظر می رسند. همچنین قیمت تمام شده برای هر پل مشخص است و از حد معینی نمی توانید قیمت طراحی و ساخت پل را بالاتر ببرید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من این بازی رو خیلی پسندیدم:دی مشغولیت خوبیه:دی تو مرحله 8 موندم من 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ نمونه های دیگشو بازی کردم از یه مرحله ای به بعد دیگه واقعا سخت میشن ... 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ من ترجیح میدم یک بازی باشه،که هی بارگذاری عوض بشه،بگن خیز تیر چقدره!!!! 4 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ من ترجیح میدم یک بازی باشه،که هی بارگذاری عوض بشه،بگن خیز تیر چقدره!!!! قربان عمامه ات! شما کتک میخواهید ولی متاسفانه امکان اینکه کسی را بفرستیم برا خدمتگزاری نیست فعلا این را از ما قبول کنید:167: 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ جالب بود. دست شما درد نکنه منم برم سراغش 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ مشابه این بازی رو 3 سال پیش جاوید عزیز بهم داد اونم 15 مرحله داشت که مرحله ی 9 به بعدشو نمیشد تموم کرد 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ من تا 11 رفتم .:smiley (18): مهندس بودن خودتون رو چک کنید . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده