رفتن به مطلب

نظرتون درمورد آویزون یه نفر دیگه بودن چیه ؟

ارسال های توصیه شده

این تعریفایی که بچه ها کردن خیلی خوبه.اما ...

مثلا به کسی که از منابع انسانی در جهت اهدافش استفاده میکنه،یا بهتر بگم بلده چطوری دیگرانو وادار به کار بکنه میگن اویزوون

• Like 2
لینک به دیدگاه

افرییین

نظرت در مورد دوس داشتن های یه طرفه چیه ؟

میشه داستان همان مورچه نر.

یک مورچه نری، عمری عاشق یه مورچه دیگه بوده اما از دور و یکطرفه،بالاخره تصمیم میگیره بره سمت مورچه ماده که از دور عاشقش بوده،نزدیک که میرسه میبینه اصلا مورچه ای در کار نیست، تفاله چایی بوده !!!!

پس دوست داشتن یکطرفه فایده ای نداره. :icon_pf (34):

دیدی که خیلیا هستن بنا به دلایلی یکی رو دوست دارن و از هر فرصتی برای اثبات دوسنت داشتنشون استفاده میکنند اما طرف مقابل تمایلی نداره و به طور پیوسنه این سیکل تکرار میشه به نظرت ادامه اش به نتیجه میرسه ؟

اینجا دیگه بحث انگل و اویزون بودن مطرح نیس نوع محترمانه تره

نه به نتیجه نمیرسه،به نتیجه هم برسه،سریع به پایان میرسه.

نتیجه داره،ولی حداکثر شانس،کسب مقام چهارمی است،شانس مدال نیست،چه برسه به طلا !!!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
این تعریفایی که بچه ها کردن خیلی خوبه.اما ...

مثلا به کسی که از منابع انسانی در جهت اهدافش استفاده میکنه،یا بهتر بگم بلده چطوری دیگرانو وادار به کار بکنه میگن اویزوون

راس میگیا

با این حساب ریس ها همشون اویزونند !!!؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
راس میگیا

با این حساب ریس ها همشون اویزونند !!!؟

رییسا که نه!مثلا من واسه یه درسی باید کلاژ درست میکردم،بعد چیزی به ذهن خودم نمیرسید،چندتا مقوا رنگی ریختم جلوی هم دوستام گفتم هرچی دوس دارین با اینا درس کنید،اونام همه دانشجوی ارشد مثل بچه ها ی مهد کودک شروع کردن طرح دادن،یکیشو انتخاب کردم بردم سر کلاس ،خیلی هم استادم حال کرد.واسه خیلی کارها هم از ایده های اونا استفاده می کنم.

دوستای من به اینکار میگم اویزونی،در صورتی که اصن اینچوری نیست.

• Like 3
لینک به دیدگاه

پس دوست داشتن یکطرفه فایده ای نداره.

نه به نتیجه نمیرسه،به نتیجه هم برسه،سریع به پایان میرسه.

نتیجه داره،ولی حداکثر شانس،کسب مقام چهارمی است،شانس مدال نیست،چه برسه به طلا !!!!!

اخی چه بد اما شاید درست باشه

اسی خان مگه نگفتم نظریه نسبیت رو استفاده کن تو چقد قاطع نتیجه میگری پس گناه اون که دوست داشته چی بوده ایا بهترین کاری که از دستش بر میاد جدایه ؟

فیلمی دیدم که دختری عاشق کسی شده بود که طرف نسبت به او علاقه نشون نمی دادو یه جورایی فراموشش کرده بود بعد دختره به دوستش گفت اگه او تونسته فراموشم کنه پس منم میتونم فراموشش کنم بعد دوستش گفت معلومه خیلی دوسش داری و نمی تونی فراموشش کنی چون هنوز می خوای همون کاری رو کنی که اون کرده

فک کردی اسونه ؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

فیلمی دیدم که دختری عاشق کسی بود که طرف نسبیت به او بی توجه بود و یه جورایی فرامشش کرده بود بعد دختره به دوستش گفت اگه او تونسته فراموشم کنه پس منم میتونم فراموشش کنم بعد دوستش گفت معلومه خیلی دوسش داری و نمی تونی فراموشش کنی چون هنوز می خوای همون کاری رو کنی که اون کرده

فک کردی اسونه ؟؟

اینها همش فیلمه،یا تو شعر و شاعری!!

اگر با دیگران بودش میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

اون عشق یه طرفه میشه قضیه همین شعر،توهمی شیرین که عاقبت ندارد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
رییسا که نه!مثلا من واسه یه درسی باید کلاژ درست میکردم،بعد چیزی به ذهن خودم نمیرسید،چندتا مقوا رنگی ریختم جلوی هم دوستام گفتم هرچی دوس دارین با اینا درس کنید،اونام همه دانشجوی ارشد مثل بچه ها ی مهد کودک شروع کردن طرح دادن،یکیشو انتخاب کردم بردم سر کلاس ،خیلی هم استادم حال کرد.واسه خیلی کارها هم از ایده های اونا استفاده می کنم.

دوستای من به اینکار میگم اویزونی،در صورتی که اصن اینچوری نیست.

نه این اشتباس دیگه

تو نظر سنجی کردی یا همون مشورت خیلی فرق میکنه

به قول بچه ها اویزون به اونی میگن که مثل بختک بیفته رو زندگی کسی و بدون چشم داشت توقع داشته باه اون طرف نیاز هاشو بر اورده کنه ...حالا بختک چیه ؟؟؟:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اینها همش فیلمه،یا تو شعر و شاعری!!

:flowerysmile::icon_gol::flowerysmile:

بی توجهی به احساسات که عاقبت خوبی نداره

خیلی از اسید پاشی ها و حوادث تلخ صفحه های روز نامه از همین چیزا نشات میگره سرکوب کردن و نیافتن توجیهی منطقی برای این دست سوال ها اون وقت که مشکلات پیش پا افتاده هم به قیمت اینده ادم تموم میشن

در کل تشکر :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه این اشتباس دیگه

تو نظر سنجی کردی یا همون مشورت خیلی فرق میکنه

به قول بچه ها اویزون به اونی میگن که مثل بختک بیفته رو زندگی کسی و بدون چشم داشت توقع داشته باه اون طرف نیاز هاشو بر اورده کنه ...حالا بختک چیه ؟؟؟:ws3:

ببخشید لابلای حرفاتون :icon_redface: هفته بسیج رو یادم رفت تبریک بگم :w58:

هفته بسیج گرامی باد:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببین داش وحید اولا خیلی تشکر

چون فک میکنم نکته های جالبی توی حرفات بود که نمی دونستم و دید خیلی جامعی داشتی نسبت به این قضیه

اما گاهی وقتا دلیل محدودیت خیلی از ارتباط ها فقط بخاطر ترس از همین مسئله است که طرف مقابل فک نکنه اویزونش شدی

مثلا تو یک اداره با اینکه زیس خوبی داری ولی فقط به دلیل اینکه او یا دیگران این برداشت رو نداشته باشن کمتر رابطه برقرار می کنی باش منظورم رابطه دوستانه

یا استاد توی دانشگاه ..

می دونی که بعضی ادما همه رو به شکل اویزون و طفیل میبینند .:flowerysmile:

نظر لطفتونه...

به نظر من این افرادی که نام بردید که خیلی مثالهای خوبی هم هستند-یک استاد، یک رییس- در صورتی که همچین رفتاری دارن در اصل یه نوع ضعف شخصیتی دارن

یعنی اینکه شخصیت اجتماعیشون هنوز کامل نشده یا یه همچین چیزایی

خیلی مسخرس آدم یاده بچه ها میفته که بهشون میگن با غریبه ها دوست نشو یا حرف نزن!

از طرف دیگه هم شاید نشون بده شایسته مقامی نیستن که دارن و خودشون هم میدونن و نمیخوان اینو کسی بفهمه...

همونطور که اسی یه طورایی در پایین گفته خیلی هم کار سختی نیست آدم بفهمه داره ازش سو استفاده میشه

بالاخره بار اول نفهمه بار دوم میفهمه . بعد راست راست نگاه میکنه تو چشمای طرف و میگه لطفا دیگه مزاحم من نشوید!

اتفاقا من یه بار یه حرفی یکی بهم زد...

یه نفر اومده بود پول میخواست اینم داده بود ولی دیگه بهش پس نداد. گفتم حتما خیلی ناراحت میشه. اما اون میدونی چی گفت؟ گفت این مبلغ ناچیز اصلا ارزش نداره ... کاش میتونستم بیشتر از اینا خرج کنم ولی آدمای دور و برم رو بشناسم

من به این فرد میگم یه آدم بالغ

اولین پیش شرط ، رشد یک قارچ یا انگل آویزون،وجود چیزی است به نام میزبان.

ماهیت من طوریه که زیاد میهمانی نمیدم،پس کسی زیاد نمیتونه آویزونم بشه!!!

مگر اینکه به زور یه طناب بندازه گردنم و بخواد منو به طرف خودش بکشه،که منم چنان طناب را محکم میکشم که با کله بخوره زمین!!!!

:167:

:ws28::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ینها همش فیلمه،یا تو شعر و شاعری!!

فتبارک ا... احسنت احسنت

خوب جواب برادر رو دادی!لب کلامش همین بود عشق یه طرفه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نظر لطفتونه...

به نظر من این افرادی که نام بردید که خیلی مثالهای خوبی هم هستند-یک استاد، یک رییس- در صورتی که همچین رفتاری دارن در اصل یه نوع ضعف شخصیتی دارن

یعنی اینکه شخصیت اجتماعیشون هنوز کامل نشده یا یه همچین چیزایی

خیلی مسخرس آدم یاده بچه ها میفته که بهشون میگن با غریبه ها دوست نشو یا حرف نزن!

از طرف دیگه هم شاید نشون بده شایسته مقامی نیستن که دارن و خودشون هم میدونن و نمیخوان اینو کسی بفهمه...

همونطور که اسی یه طورایی در پایین گفته خیلی هم کار سختی نیست آدم بفهمه داره ازش سو استفاده میشه

بالاخره بار اول نفهمه بار دوم میفهمه . بعد راست راست نگاه میکنه تو چشمای طرف و میگه لطفا دیگه مزاحم من نشوید!

اتفاقا من یه بار یه حرفی یکی بهم زد...

یه نفر اومده بود پول میخواست اینم داده بود ولی دیگه بهش پس نداد. گفتم حتما خیلی ناراحت میشه. اما اون میدونی چی گفت؟ گفت این مبلغ ناچیز اصلا ارزش نداره ... کاش میتونستم بیشتر از اینا خرج کنم ولی آدمای دور و برم رو بشناسم

من به این فرد میگم یه آدم بالغ

تشکرات ویژه

می دونی داستان از این قرار که ما یک سوپر وایزر یا سرپرست شیفت داریم که از نظر فنی و علمی در سطح نرمال و حتی خیلی خوبیه همینطور خیلیم حواسش جمع و کم اشتباه و به دلیل استرس کاری و ترس ذاتی که داره پرکار هم هست و کار در رو و اهل سمبل کاری نیست اما

یه ویژگی خیلی بدی که داره همش تو اتاق ریس واحد تلپ یه جورایی به قول بقیه اویزون بهش و مرتب برای کوچکترین تصمیمات از اون کمک می خواد بهش گذارش جیک و پوک بچه ها رو میده همش دنبال اینه که مورد تایید اون قرار بگیره براش نیرو های زیر دستیش مهم نیس مهم بالا دستیا مخصوصا ریس روئساس ...منظور اینه که از جهت شخصیتی خیلی وابسته است مخصوصا برای بر طرف کردن مشکلات بین خودش و دیگر همکارا ..

خوب این وسط ریس واحد هم دنبال سود خودشه مطمعنا چون اون شبکاریا نیست دنبال کسی میگرده که بش امار بده تا اون بهتر بتونه کنترل پرسنل رو در نظر بگیر و تا حدودی از اویزون بودن اون استقبال میکنه

و این نقطه ضعف ناشی از ترسو بودن باعث میشه صمیمیت و همدلی که باید تو یه تیم باشه از بین بره و جو کاری بی روح و ماشینی تر بشه حالا تا کی میخواد به این کارش ادامه بده و خودش رو اینجوری با این روش برای ریس اثبات کنه خودش میدونه

کل ماجرای آویزونی همین بود وحید خان :ws3::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
درسته :flowerysmile:

به نظرم عده ی عشق میکنند در کل اویزون یه نفر دیگه باشن حالا به هر دلیلی از نقطه ضعف های شخصیتی گرفته تا ضعف های علمی کاری و الخ..خلاصه میان از اون یه نفر بت میسازن و پزستش میکنند

بعضی هم ممکته از رو دوس داشتن یا نیاز عاطفی ناخواسته اویزون یه نفر دیگه بشن اینم یه نوع مصیبتیه.

خلاصه دلایلش مختلفه که خودت بهتر میدونید اما...درست

اما چرا گاهی وقتا با وجود این شرایط ارتباط هایی پیدا میشن که معنی و مفهوم اویزون بودن رو نمی دن چرا ؟؟؟

خب فکر می کنم این مسئله بر می گرده به میزان فقر شخص تو اون مورد که دلیل کششه و همین طور شعور فرد

خب تو یه وضعیت مالی مشخص داری و منطق می گه باید تو حدود خودت دنبال کسی باشی ولی فکرت می گه باید یکی رو پیدا کنی که کمی ازت بالاتر باشه تا در برخی مواقع بتونی ازش کمک بگیری ( همیشه نه ) خب این یک فکر سالم و منطقیه

منم خب زشتم درسته که همه زیبایی رو دوست دارن اما نمی تونم توقع یه پریرو رو داشته و باید طبق منطقم با کسی باشم که کمی از من بهتره

و خب این موارد اگه رعایت بشه تعادل برقرار می شه

مشکل جایی شروع میشه که طرف هیچی نداره می ره سراغ اونی که همه چی داره و این خوب نیست

البته استثنا ها رو نباید فراموش کرد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...
اما فک کنم به اونایی بگن اویزون که هزینه ارتباتشون رو نپردازند یا یه جورایی سر بار باشن لزوما پرو نیستن نقطه ضعفایی دارن که می خوان اونو کس دیگه ای براشون بر طرف کنه یه جور مزاجم یا ....

ارتباط:banel_smiley_4:

ارش نیس شما یاد بگیرید:a030:

لینک به دیدگاه

یاد داداش آرش بخیر

چه تاپیکایی میزد

چقدر با سواد بود

کجایی داداشی

رفتی تو واقعیت ؟

هییییییییییییییییییییییی روزگار

میرن آدما از اونا فقط تاپیکاشون بجا می مونه

• Like 1
لینک به دیدگاه