shoka 528 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ همیشه خالصانه و بی منت به همه کمک میکنه. دوست داشتنی و مهربونه.اینا صفات یه فرشته است مگه نه؟ مهناز جونی دوستت دارم.:w72::aghosh: 8 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ من ایشون رو نمیشناسم پس نمیتونم در موردشون صحبت کنم ایشون علی رغم صحبتای قشنگشون خیلی حسود هستن. بارها به من گفته این آواتارت رو بده به من! حتی به آواتارم هم حسودیش میشه:6404: خیلی هم بدجنسه و افکار پلیدی داره:viannen_38: در ضمن من نمیخواستم بگم! بگم؟ خو میگم!:1238: ایشون به یه سری بچه هم آموزش میده و راه به راه سرشون داد میزنه و گوششون رو میپیچونه!:banel_smiley_52: 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ بچه خوبیه دوست داره تو همه چی بهترین باشه خودش رو نمیگیره دوست داره مثل بقیه مردم باشه مهربونه (هیلدا مریض بود هر روز حالشو میپرسید و دعا میکرد خوب شه) شاداب و پر انرژی و بقیه چیزا که بقیه گفتند یه بدی داره اینکه عصبانی بشه بد صحبت میکنه خیلی رک هست که بعضی جا ها خوب نی در کل موجود خوبیه 9 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ من مهنازو بهتر از همه میشناسم!!!! مهناز از بلاد کفر و استکبار جهانی میاد تا ان انجمنو نابود کنه!!! هدفش اینه..الان داره مهربونی میکنه که مارو خام کنه!!!! دست نشانده اجنبی هاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 اما جدی.................مهناز یک جینگولیه..سر دسته ی جینگولی ها!! خانوم..مهربون..دوسته من!!! 8 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ راستی یادم رفت بگم!!!! مهناز بدجنسم هستا..................و اندکی موز مااااااااااااااااااااااااااااااررررررررررر چند دقیقه بعد اضافه شد مهناز...کلا ماه ....یکی از بهترین هاست.....خوراکش شیطونیه.......بهترین دوست من اینجاست..خلاصه 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ سلامممممم:wubpink: خوب قبل از هرچیز بگم خیلی دوسش دارم:w36: وخیلی خوشحالم که اینجاست.:4uboxsmiley: _از بهترین کسایی هستش که همیشه سراغ دوستاشو میگیره وبا ناراحتی اونا ناراحته وبا خوشحالیشون شاد میشه........ _اون زمان که تازه باشگاه اومده بود خیلی بی ریا به همه پیشنهاد دوستی میداد دنبال دوست بود و همه هم ازش خوششون اومد چون مهربون ودوست داشتنیه.:rose: _اخلاقش خیلی خوبه ولی وقتی عصبانی بشه بعضی وقتی تند عمل میکنه ادم رکی هستش ........:mpr: _خیلی مسئوله و در وظیفش کوتاهی نمیکنه..... _همیشه سعی داشته به بچه ها در هر زمینه ای کمک کنه...... به منم خیلی کمک کرده...... :w72: _خیلی بعضی وقتا شیطون میشه وبعضی وقتی جدی(که لازمه) _ناراحتیشو تا حد امکان من اینطور فکر میکنم که پنهان میکنه ولی بعضی وقتا مجبور میشه یا شرایط طوریه که بروز میده...... _نقاط ضعف بچه ها رو خیلی صمیمی بیان میکنه...... خسته نباشی عزیزم .......... ایشالله همیشه شاد باشی که شادی همرو میخوای.:626gdau: 7 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ از اولین دوستان من در این انجمن بوده و هست فعال و پر انرژی خیلی مهربونه از فرشته هم بیشتر با احساس هست اما زود رنج نیست ولی گاهی هم کاسه ی صبرش منفجر میشه در این صورت طرف احتمالا زیادی عصبی ش کرده اما کلا صبر و حوصله ی زیادی داره به نظر میرسه مدیر خوبیه ( منظورم در کل زندگیست نه مدیریت اینجا ) کدبانوی خوبیست سعی میکنه به همه شادی هدیه کنه اگر چه ممکنه در دل خودش انبوهی از غم و غصه باشه از نکات منفی ش اینه که در اشپزی خیلی به سیر علاقه داره ( از نظر پزشکی البته نکته قوت هست ) در یک کلام مهناز دوست داشتنی است لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ خب من اومدم نظر مثبتم نسبت به فرشته بودن دل انگیز رو اعلام کنم دل انگیز دل انگیز دل انگیز و دل انگیز آبجی مهربون خودمه هروخ عصبانی میشم سعی میکنه آرومم کنه سوال داشته باشم جواب میده بیشتر از خیلیا نسبت به همکاری بین تالارها فعالیت مثبت داشته خیلی زود رنجه معمولا رک همیشه حرف دلش رو بدون لاپوشانی میزنه و اینکهههههههههههههههههههههههههههه دل انگیزززززززززززززززززز 8 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ وای چعه خوبه آدم اینطوری فرشته باشه همه هی میگن .... البته یه نموره ش هم مربوط به اون بخش ساماندهی میشه که گفتما ... . :w410: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ بابا چرا هی از این فرشته تعریف کردین :w00: خیلی مهربونه. از اون بامراماس. هر کمکی بتونه واسه دوستاش میکنه و واقعاً دلسوزه. خیلی پر انرژیه. صبح ساعت 4:30 بیدار میشه و کامپیوتر رو روشن میکنه بعدش میره دست صورت میشوره و میاد میشینه پای کامپیوتر و میاد تو انجمن. بعدش با همون صندلی باید بلندش کنن ببرنش دانشگاه خیلی شیکموئه. فکر کنم اون همه انرژی هم که داره به خاطر همینه. با دوستاش خیلی راحته. یه منبع خبریه (نشد ما یه خبری رو بهش بگیم قبل از ما ندونه. ) فقط خدا نکنه عصبانیتش 2درصد بشه :icon_pf (34): یه اسفند دود کن واسه خودت بچه ها هی الکی ازت تعریف کردن. البته من خودم چشام شور نیستا. به خاطر بقیه میگم ولی بازم در نهایت :w00: 8 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ فکر کنم دختر خوبی باشه و پرکار 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ بابا چرا هی از این فرشته تعریف کردین :w00:خیلی مهربونه. از اون بامراماس. هر کمکی بتونه واسه دوستاش میکنه و واقعاً دلسوزه. خیلی پر انرژیه. صبح ساعت 4:30 بیدار میشه و کامپیوتر رو روشن میکنه بعدش میره دست صورت میشوره و میاد میشینه پای کامپیوتر و میاد تو انجمن. بعدش با همون صندلی باید بلندش کنن ببرنش دانشگاه خیلی شیکموئه. فکر کنم اون همه انرژی هم که داره به خاطر همینه. با دوستاش خیلی راحته. یه منبع خبریه (نشد ما یه خبری رو بهش بگیم قبل از ما ندونه. ) فقط خدا نکنه عصبانیتش 2درصد بشه :icon_pf (34): یه اسفند دود کن واسه خودت بچه ها هی الکی ازت تعریف کردن. البته من خودم چشام شور نیستا. به خاطر بقیه میگم ولی بازم در نهایت :w00: دروخ میگههههههههههههههههه راستیییییییییییییی عشخ شوکول دارهههههههههههه 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دختر خوب و مهربونی بنظر میاد اما............ با شقی دست به یکی میکنن رو من بیچاره انواع و اقسام تست هارو انجام میدن 6 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ به نظر من مهرناز دختر خوبی هستش ولی یکم جو گیر و از خود راضی و دیکتاتور نیست در کل میشه تحملش کرد 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ خوب . .... 60-70 درصد پست ها که اسپم گونه بودن. الام موندم که من هم اسپم کنم یا یه مواردی رو بنویسم که کمکش کنه . ضعف ها و نقاط خوب شخصیت سایبری ش رو بشناسه . خوب . از اون نظر / خیلی اسپم کردن دوس داره . به من گفته اگه ازش تعریف کنم . دیگه بی خیال صفحه های من می شه . گفته بگم فرشته است . اما . اره . هست . اما فرشته اسپمر .:w00: اندر کشفیات ما همین بس که پی برده ایم . مهناز نام دارد. ازاون نظر دیگه . 1-روحیه لطیف 2- خوش برخورد . 3-دوست و اشنا هم توی فروم زیاد داره . خوب بدی هم هنوز چیزی رویت نشده . اما . .... :4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ خوب مهناز دختر خوبیه ... فعالو پر انرژیه ... :dancegirl2: همشم میام اون پایینو میبینممم این مهناز هست بعدشم از دستش دلخورممم یه ذره اون اخلاختو دولوس کن... وقتی عصبی میشه اعصابه ادمو خورد میکنه اوووممم شبا که ما میخوابیممم ... مهنازی بیداره به قوله ادمین .. bbc هه... اون موقع که انجمن هک شده بووودد از هر کی میپرسیدی میگفت مهناز گفته .....:ws28: 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ به نظر من مهرناز دختر خوبی هستش ولی یکم جو گیر و از خود راضی و دیکتاتور نیستدر کل میشه تحملش کرد عسیسمم مهرنازو بعدا میایم تحلیل میکنیم .. فعلا مهنازه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ مهناز جون خیلی مهلبونه خیلی هم فعاله :shad: لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ ادم نیست که فرشته است پر انرژی شاد..دقیق..بی ریا کمی مختاط اما نه در اون جد که بی تفاوت باشه نسبت به ادمای اطرافش مثلا یادمه پنچ شش ماه پیش یه تاپیکی زده بودم که به دلیل نداشتن منبع قفل شد و اگه منبع می زاشتم باز میشد اماچون نه وقتشو داشتم و نه جوسله و بیشتر از رو لج بازی نرفتم دنبال ادرس منبعه مهناز ادرس اونو خصوصی فرستاد (تشکر) اما بازم نداشتم و سهیل خان مدیر اسبق حذفیدش:guntootsmiley2: 7 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ مهربونه با شخصیت قلب پاکی داره امیدوارم همیشه موفق باشه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده