سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ ................................................. .......................................................... ............................................................................... ....................................................................................................... تقریبا همه شوهای تلویزیونی و اکثر فیلما صحنه هاشون تو محیطهای شیک و لوکس و ثروتمند تهیه و درست میشه تو شوهای تی وی که معمولا یه روند داستان گونه داره تنها عنصر اصلی ارایه محبت و البته س-ک-س امیخته به محبته طوری که انگار تنها مشکل ادمای توی شو فقط بی وفایی یار و کرشمه و ناز و .... هستش و دیگر هیچ مشکلی در زندگی ندارن فیلما و سریال هاهم همین طور تمرکزم روی سریالها و فیلمای ماهواره ای بخصوص سریالهای پخش شده از فارسی وان و جم کلاسیک و pmc هستش نوع و ساختمان پیامی که به بیننده القا میشه (دوست دارم تاکیدانه بگم القا ) همش حول عنصر محبت ثروتی هست ادمایی که غم و غصه کار و معیشت ندارن و تنها غصه شون غم یار و بی وفایی اون هستش ( هرجور شده اون زن باید مال من بشه یا من برای بدست اوردن اون مرد دنیا رو به آتیش می کشونم) هنرپیشه های این گونه سریال ها و فیلما همش لباسای شیک با صورتای همیشه ارایش کرده دارن(حتی موقعی که تازه از خواب 15 ساعته و توام با مستی بیدار میشن) و درخونه های شبیه بهشت و با میزهای پراز مشروبات و غذاهای رنگارنگ زندگی می کنن حتی زناشون تو محیط کار تو جلسات کاری با ارایش غلیظ و با زیرپوش () حاضر میشن نمیدونم شما چقدر وخت برا دیدن این سریالا میزارید موقع تماشای اینا آیا حس نمی کنید دارن به شعور شما توهین می کنن؟ یا نه اونقدر درگیر بدبختیا و روزمرگیای خودتون هستین که دیدن این ظاهرا ارمان شهر اندکی شما رو از دنیای واقعی پیرامونتون دور می کنه؟ دیدن این جور صحنه ها تنها چیزی که به ذهن من انتقال میده اینکه داشتن چنین سبک زندگی لازمه اش تامین مادیات توسط افرادی غیر از خودما هستش یعنی همه چیت فراهمه تو فقط فکر عشق و یار و ............... باش به این میگن محبت ثروتی پ.ن : یاد فیلما و سریال های خوب و عمیق بخیر (نه تو ماهواره گیرشون اوردیم نه تو رسانه میلی ) 19 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ به نظرم دیدن فیلم فقط وقت تلف کنی!وقتی داستانیو دنبال میکنی که وجود خارجی نداره.و احساساتتو تحت تاثیر اون قرار میدی. 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ همه جوره در حال خورده شدن هستید، پس سعی کنید خوشمزه باشید! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ به نظرم دیدن فیلم فقط وقت تلف کنی!وقتی داستانیو دنبال میکنی که وجود خارجی نداره.و احساساتتو تحت تاثیر اون قرار میدی. چرا فیلمای عملی تخیلی خیلی خوبن 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ منم فیلمای کره ای خیلی دوست دارممم... اونا خوبه 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ چرا فیلمای عملی تخیلی خیلی خوبن ببخشید یادم رفت بگم بعضیاشون البته خوبن!:girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ ........................................................................................................... ............................................................................... ....................................................................................................... تقریبا همه شوهای تلویزیونی و اکثر فیلما صحنه هاشون تو محیطهای شیک و لوکس و ثروتمند تهیه و درست میشه تو شوهای تی وی که معمولا یه روند داستان گونه داره تنها عنصر اصلی ارایه محبت و البته س-ک-س امیخته به محبته طوری که انگار تنها مشکل ادمای توی شو فقط بی وفایی یار و کرشمه و ناز و .... هستش و دیگر هیچ مشکلی در زندگی ندارن فیلما و سریال هاهم همین طور تمرکزم روی سریالها و فیلمای ماهواره ای بخصوص سریالهای پخش شده از فارسی وان و جم کلاسیک و pmc هستش نوع و ساختمان پیامی که به بیننده القا میشه (دوست دارم تاکیدانه بگم القا ) همش حول عنصر محبت ثروتی هست ادمایی که غم و غصه کار و معیشت ندارن و تنها غصه شون غم یار و بی وفایی اون هستش ( هرجور شده اون زن باید مال من بشه یا من برای بدست اوردن اون مرد دنیا رو به آتیش می کشونم) هنرپیشه های این گونه سریال ها و فیلما همش لباسای شیک با صورتای همیشه ارایش کرده دارن(حتی موقعی که تازه از خواب 15 ساعته و توام با مستی بیدار میشن) و درخونه های شبیه بهشت و با میزهای پراز مشروبات و غذاهای رنگارنگ زندگی می کنن حتی زناشون تو محیط کار تو جلسات کاری با ارایش غلیظ و با زیرپوش () حاضر میشن نمیدونم شما چقدر وخت برا دیدن این سریالا میزارید موقع تماشای اینا آیا حس نمی کنید دارن به شعور شما توهین می کنن؟ یا نه اونقدر درگیر بدبختیا و روزمرگیای خودتون هستین که دیدن این ظاهرا ارمان شهر اندکی شما رو از دنیای واقعی پیرامونتون دور می کنه؟ دیدن این جور صحنه ها تنها چیزی که به ذهن من انتقال میده اینکه داشتن چنین سبک زندگی لازمه اش تامین مادیات توسط افرادی غیر از خودما هستش یعنی همه چیت فراهمه تو فقط فکر عشق و یار و ............... باش به این میگن محبت ثروتی پ.ن : یاد فیلما و سریال های خوب و عمیق بخیر (نه تو ماهواره گیرشون اوردیم نه تو رسانه میلی ) هدف از ساخت این فیلمها بر اساس تئوریهایی است که بر حسب نیاز روز اون اجتماع سفارش داده میشه و داستان فیلم نوشته میشه و بعدش هم اجرا میشه. حالا اگه ما بیایم اون فیلم رو بدون اینکه بدونیم برای چه کسانی و در چه موقعیتی و بر اساس چه هدفی کار شده , ببینیم , طبعا دچار تناقض میشیم. در غرب همه تمرکزشان بر اساس اولویت به پیشرفت صنعتی بوده و همه تربیت انسانهایشان بر این اساس صورت گرفته و در زمان حال دیگر هر کاری میکنند که انسانها را کمی عاطفی کنند , نمیتونن. بنا براین با تدارک این فیلمها سعی میکنند تا حدودی جای خالی اون احساس رو در مردمشان پر کنند. اما برای ما که شب و روز مثل فیلمهای هندی زندگی میکنیم این فیلم ها بی مفهوم جلوه میکنه و یا همان حسّی رو ایجاد میکنه که شما بهش اشاره کردید. 6 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ نوشتتون کامل بود دیگه نیاز به توضیح دیگه نداره: پ.ن : یاد فیلما و سریال های خوب و عمیق بخیر (نه تو ماهواره گیرشون اوردیم نه تو رسانه میلی ) حتی فیلم و سریالهای خارجی هم اینطوری شدن. قدیمیاشون بیشتر روی روابط انسانی تاکید داشتن ولی الان اکشن. 8 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ موقع تماشای اینا آیا حس نمی کنید دارن به شعور شما توهین می کنن؟ هیچ فیلمی واقعی نیست خوب قبل اینکه فیلم شروع شه وبینیم میدونیم خودمون مثلا فیلم آواتار رو میبینی چون تخیلیه فکر میکنی داره به شعورت توهین میشه؟ بیشین فیلم رو ببین لذت ببر به این چیزاش چی کار داری؟ بزار اون سازنده و پخش کننده هم به هدفش برسه...(القای نمدونم چی چی و اینا ..)....بالاخره زحمت کشیده تو رو پای تی وی نشونده 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ هدف از ساخت این فیلمها بر اساس تئوریهایی است که بر حسب نیاز روز اون اجتماع سفارش داده میشه و داستان فیلم نوشته میشه و بعدش هم اجرا میشه. حالا اگه ما بیایم اون فیلم رو بدون اینکه بدونیم برای چه کسانی و در چه موقعیتی و بر اساس چه هدفی کار شده , ببینیم , طبعا دچار تناقض میشیم. در غرب همه تمرکزشان بر اساس اولویت به پیشرفت صنعتی بوده و همه تربیت انسانهایشان بر این اساس صورت گرفته و در زمان حال دیگر هر کاری میکنند که انسانها را کمی عاطفی کنند , نمیتونن. بنا براین با تدارک این فیلمها سعی میکنند تا حدودی جای خالی اون احساس رو در مردمشان پر کنند. اما برای ما که شب و روز مثل فیلمهای هندی زندگی میکنیم این فیلم ها بی مفهوم جلوه میکنه و یا همان حسّی رو ایجاد میکنه که شما بهش اشاره کردید. به قول نماینده های مجلسمون: احسنت! احسنت! :icon_gol:عالی بود خصوصا اون تناقض رو که فرمودید 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ به قول نماینده های مجلسمون: احسنت! احسنت! :icon_gol: عالی بود خصوصا اون تناقض رو که فرمودید خیلی چاکریم داداش. :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ هدف از ساخت این فیلمها بر اساس تئوریهایی است که بر حسب نیاز روز اون اجتماع سفارش داده میشه و داستان فیلم نوشته میشه و بعدش هم اجرا میشه. حالا اگه ما بیایم اون فیلم رو بدون اینکه بدونیم برای چه کسانی و در چه موقعیتی و بر اساس چه هدفی کار شده , ببینیم , طبعا دچار تناقض میشیم. در غرب همه تمرکزشان بر اساس اولویت به پیشرفت صنعتی بوده و همه تربیت انسانهایشان بر این اساس صورت گرفته و در زمان حال دیگر هر کاری میکنند که انسانها را کمی عاطفی کنند , نمیتونن. بنا براین با تدارک این فیلمها سعی میکنند تا حدودی جای خالی اون احساس رو در مردمشان پر کنند. اما برای ما که شب و روز مثل فیلمهای هندی زندگی میکنیم این فیلم ها بی مفهوم جلوه میکنه و یا همان حسّی رو ایجاد میکنه که شما بهش اشاره کردید. ممنون غایب عزیز بابت نظرت اما تا جایی که من میدونم این فیلما و سریالا حتی تو بعضی مواقع مجوز پخش تو کشور خودشون رو هم ندارن برا من جای سواله چرا همش سریالا ها و فیلمای امریکای جنوبی؟ نمیدونم کتاب صدسال تنهایی گابی رو خوندید یا نه این فیلما منو یادا بعضی صحنه های اون کتاب می اندازه هرچند کتاب گابی یه مسئله عمیقی از زندگی رو داره بیان می کنه ولی این فیلما همش داره عشق ج همراه با رونمایی از بدن زن رو نشون میده زنا و دخترایی که میدونم حتی تو خود اون کشورا فقط تو جاهای خاص از این دست پیداشون میشه و لزوما تو جامعه چنین افرادی به صورت فراوون پخش نیستن زندگی تو این فیلما خلاصه میشه تو زن - شراب - خیانت عشق و عاطفه انسانی رو میشه به روشهای سالم تری هم تحریک کرد نمیشه؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ هیچ فیلمی واقعی نیست خوب قبل اینکه فیلم شروع شه وبینیم میدونیم خودمون مثلا فیلم آواتار رو میبینی چون تخیلیه فکر میکنی داره به شعورت توهین میشه؟ بیشین فیلم رو ببین لذت ببر به این چیزاش چی کار داری؟ بزار اون سازنده و پخش کننده هم به هدفش برسه...(القای نمدونم چی چی و اینا ..)....بالاخره زحمت کشیده تو رو پای تی وی نشونده منم نگفتم همه فیلما فیمای تخیلی یا حتی تاریخی تخیلی خیلی هم خوبن (داری لینکشو بهم بده دان کنم) بحثم رو فیلمای درام خانوادگی اینجورکی هس 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ ممنون غایب عزیز بابت نظرتاما تا جایی که من میدونم این فیلما و سریالا حتی تو بعضی مواقع مجوز پخش تو کشور خودشون رو هم ندارن برا من جای سواله چرا همش سریالا ها و فیلمای امریکای جنوبی؟ نمیدونم کتاب صدسال تنهایی گابی رو خوندید یا نه این فیلما منو یادا بعضی صحنه های اون کتاب می اندازه هرچند کتاب گابی یه مسئله عمیقی از زندگی رو داره بیان می کنه ولی این فیلما همش داره عشق ج همراه با رونمایی از بدن زن رو نشون میده زنا و دخترایی که میدونم حتی تو خود اون کشورا فقط تو جاهای خاص از این دست پیداشون میشه و لزوما تو جامعه چنین افرادی به صورت فراوون پخش نیستن زندگی تو این فیلما خلاصه میشه تو زن - شراب - خیانت عشق و عاطفه انسانی رو میشه به روشهای سالم تری هم تحریک کرد نمیشه؟ برای انسانهای ما امکانش هست ولی برای اونا که به زن بعنوان یک موجود س.ک.س.ی نگاه نکرده اند خیلی مشکله . اونا مثل بچه آدم زندگی میکنند. یعنی با این چیز های ظاهری به هیچوجه تحریک نمیشن. بنا براین براشون معجونی از عشق و شراب و اون سومی رو در قالب بدیع ترین فیلمبرداری ها و دیالوگ ها و صحنه ها و در قالب یک سریال تدارک میبینند تا بتونن بیننده جذب کنند. اجازه بدین یه خاطره براتون تعریف کنم. تو کانادا مرسوم هست که وقتی خانمی بخواد اعتراض خیلی شدید انجام بده میاد جلو ساختمان اون وزراتخانه و بطور کامل لخت میشه. و تا زمانی که به اعتراضش جواب مساعد ندهند به همان شکل سر پا می ایسته. تو این جور صحنه ها میبینیم که اونایی که از کشور های جهان سومی میایند ازش عکس میگیرند. ایرانی ها داد میزنن که چه جوری بایسته که بتونن همه جاشو ببینن. عربها سر حال میان و رقص میکنن. و مردم اروپا و کانادا بدون کوچکترین احساسی فقط منتظر میشن تا ببینند دولت به اعتراض اون خانم جواب میده یا نه. این تفاوت بینش ما در مقایسه با جهان متمدن هست. با این رویکرد میشه نتیجه گرفت که شاید نویسنده و کارگردان فیلم میدونه بر انگیختن احساس اون انسانها چقدر سخته و برای همین هم زیادی به اون سه مسئله تاکید میورزه. مرسی 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ من هنوز بعضی سریالهای قدیمی ایران را میبینم لذت میبرم. مثلا چند روز پیش خانه سبز با حضور خسرو شکیبایی را داشتم میدیدم و کلی گریه کردم. حتی آهنگ هم آهنگ های قدیمی،مثل هایده و معین و........ به نظرم نه تنها ما بلکه همه مردم دنیا دارند دچار یک برهنگی فرهنگی میشوند. 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دقیقا بخاطر اینکه من حس میکنم فیلما داره به شعورمون توهین میکنه و هم اینکه هیچ بار آموزشی نداره نگاه نمیکنم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ منم نگفتم همه فیلمافیمای تخیلی یا حتی تاریخی تخیلی خیلی هم خوبن (داری لینکشو بهم بده دان کنم) بحثم رو فیلمای درام خانوادگی اینجورکی هس خوب من میگم اونا هم واقعی نیستند اونا رو هم به دید فیلم تخیلی نگاه کن لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ برای انسانهای ما امکانش هست ولی برای اونا که به زن بعنوان یک موجود س.ک.س.ی نگاه نکرده اند خیلی مشکله . اونا مثل بچه آدم زندگی میکنند. یعنی با این چیز های ظاهری به هیچوجه تحریک نمیشن. بنا براین براشون معجونی از عشق و شراب و اون سومی رو در قالب بدیع ترین فیلمبرداری ها و دیالوگ ها و صحنه ها و در قالب یک سریال تدارک میبینند تا بتونن بیننده جذب کنند. اجازه بدین یه خاطره براتون تعریف کنم. تو کانادا مرسوم هست که وقتی خانمی بخواد اعتراض خیلی شدید انجام بده میاد جلو ساختمان اون وزراتخانه و بطور کامل لخت میشه. و تا زمانی که به اعتراضش جواب مساعد ندهند به همان شکل سر پا می ایسته. تو این جور صحنه ها میبینیم که اونایی که از کشور های جهان سومی میایند ازش عکس میگیرند. ایرانی ها داد میزنن که چه جوری بایسته که بتونن همه جاشو ببینن. عربها سر حال میان و رقص میکنن. و مردم اروپا و کانادا بدون کوچکترین احساسی فقط منتظر میشن تا ببینند دولت به اعتراض اون خانم جواب میده یا نه. این تفاوت بینش ما در مقایسه با جهان متمدن هست. با این رویکرد میشه نتیجه گرفت که شاید نویسنده و کارگردان فیلم میدونه بر انگیختن احساس اون انسانها چقدر سخته و برای همین هم زیادی به اون سه مسئله تاکید میورزه. مرسی آره همین چن وخت پیش تو اوکراین که یه مراسم برا مقامات به اصطلاح فرهنگی کشورمون برگزار کرده بودن یه زن جلو هزاران دوربین و خبرنگار به نشانه اعتراض به ظلمی که برزنان ایرانی میره لباساشو دراورد اینا رو هیچ کس از زاویه ج تحلیل نمی کنه ولی درمورد این فیلما و اینکه چرا داره برا ایران اینا پخش میشه ............. چن روز پیش تو یکی از کانال های ماهواره ای یه مراسم رقصی رو نشون میداد اشتباه نکنم برا یادبود و تجلیل از فردی به اسم مصطفی کمال یا مصطفی جمال مال کشور ترکیه بود چندین گروه رقص با لباسای محلی و فوق العاده زیبا و متین و سنگین رقص اسب سواری رقص گندم رقص خنجر رقص کشت برنج رقص عروس برون فوق العاده زیبا فوق العاده دارای اصالت چرا همچین صحنه هایی همچین مراسمی که می تونه فرهنگ اصیل مارو زنده کنه برامون از طریق این کانال ها پخش نمیشه ولی ....................... 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ ضعف داستان و فیلم نامه کارگردان ها رو مجبور به پرداختن موضوعات غیر اخلاقی میکنه الانم کفه غیر اخلاقی و مبتذل فیلم ها بر کفه اخلاقی و مثبتش می چربه مثلا اونقد دوربین رو حفره های پوستی و پستی بلندی های زنها زوم میکنه که انگار نکته خاص و استثنایی رو پیدا کرده یا همون فیلمای خیانتی اونقد زیاد شده که به وضوح میشه تاثیرش را روی جامعه مذهبی خودمون هم ببینیم وقتی میبینم قهرمان فیلم با وجود خیانت در اخر معصومانه و پاک جلوه داده میشه به راحتی شاهد زنهایی در جامعه خواهیم بود که مخفیانه در اغوش مرد غریبه ای بخسبند بدون اینکه احساس گناهی کنند قدیم بهتر بود مخصوصا فیلمای قبل از ده هفتاد مثل کازیبلانکا یا پدر خوانده ..... عشقی بودن اما تصاویر محدود میشدن به بوسه ای و نهایتن تخت خوابی که اون موقعه سکانس قصع میشد و صفه تاریک میشد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده