غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ امروز روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زن هاست. 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ سلام غایب سلام اشنا سلام ای رفته بازگشته همیشه دردل من! امروز پنجشنبه روزعیدغدیر واخوت واین حرفاست امروز روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان است روز شعاردادن روزی که فمینیست ها دوباره علمشون گل میکنه روزی که بغضهای کال بانوان همیشه مهجور تاریخ دوباره میترکد روزی که مایادمون میاد اه!مادری داریم که زاینده وپرورنده هست...زنی داریم که عشقمون بود!...دختری داریم که فراموشش کرده ایم موجودی به اسم زن وجوددارد که تاریخ به قدمت مردانگیش از او بهره برده وتمام شررا به پای او نوشته مام طبیعت نام نهادیم ودرد را با او همزاد کردیم فراموشش کردیم وهرگاه که صدایش درامد بندی دیگر به زنجیرهای عقده های مردانه افزودیم امروز روز جهانی شعاردادن است 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ امروز هم یه روز مثل بقیه روزهاست... 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ مبارکهههههههههههه همین سالی یه بارشم خوبه!!!! 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ فکر میکنم دیگه کمتر خشونت فیزیکی (کتک)باشه ولی خشونت روحی تا دلت بخواد.بعضی وقتا مردا با اخلاق بدشون زنهارو اذیت میکنن که فکر میکنم این واقعا بدتره. 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ سلام غایبسلام اشنا سلام ای رفته بازگشته همیشه دردل من! امروز پنجشنبه روزعیدغدیر واخوت واین حرفاست امروز روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان است روز شعاردادن روزی که فمینیست ها دوباره علمشون گل میکنه روزی که بغضهای کال بانوان همیشه مهجور تاریخ دوباره میترکد روزی که مایادمون میاد اه!مادری داریم که زاینده وپرورنده هست...زنی داریم که عشقمون بود!...دختری داریم که فراموشش کرده ایم موجودی به اسم زن وجوددارد که تاریخ به قدمت مردانگیش از او بهره برده وتمام شررا به پای او نوشته مام طبیعت نام نهادیم ودرد را با او همزاد کردیم فراموشش کردیم وهرگاه که صدایش درامد بندی دیگر به زنجیرهای عقده های مردانه افزودیم امروز روز جهانی شعاردادن است با سلام و تشکر فراوان از شما . یه شعری هست میگه: دیوانه شود محرم در ماه محرّم در ماه صفر هم ده ماه دگر هم 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ امروز روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زن هاست. میگم حالا ما یه پیشنهادی دادیم گفتیم که یکم ... ولی نه دیگه اینقد این که دیگه جمله خبریه 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ با سلام و تشکر فراوان از شما . یه شعری هست میگه: دیوانه شود محرم در ماه محرّم در ماه صفر هم ده ماه دگر هم :ws28: لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ میگم حالا ما یه پیشنهادی دادیم گفتیم که یکم ... ولی نه دیگه اینقد این که دیگه جمله خبریه کم کم یاد میگیرم داداش. فعلا اول کارمه و آشخورم. 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ کم کم یاد میگیرم داداش. فعلا اول کارمه و آشخورم. دور از جوون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده