Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ ااا دیشب نخابیدما کاش میومدم اینجا حیف باشه لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ همش تقصیر ارمینهحسوده وا...چرا؟ خودش که دیشب اینجا بود 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ مهناز افشار هستم :ws28: اخرین بازدید کننده هاشم ببین آخرین 9 بازدید کننده ( بازدید کنندگان) این صفحه : 3shahrsaz armin.eleman atre baron mahnaz.d mina1990 soheiiil SYLAR+ vahid321 zzahra 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ وا...چرا؟خودش که دیشب اینجا بود تو مسنجر نگف:w00:حسودددد ارمین حسود 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ همش تقصیر ارمینهحسوده باز چش منو دور دیدی :vahidrk: وا...چرا؟خودش که دیشب اینجا بود کی من اینجا بودم؟ من شبا ساعت 11 میخابم .... قبلشم از رادیو داستان گوش میدم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ تو مسنجر نگف:w00:حسودددد ارمین حسود وا....ایییییییش چقد حسوده :w00: کی من اینجا بودم؟ من شبا ساعت 11 میخابم .... قبلشم از رادیو داستان گوش میدم پس کی بود ساعت سه و نیم می پستید؟! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ باز چش منو دور دیدی :vahidrk: کی من اینجا بودم؟ من شبا ساعت 11 میخابم .... قبلشم از رادیو داستان گوش میدم اا یادته میگفتم بیا برو با فلانی میگفتی نه نزن میزنمت:w00:غریبماا:w00: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ وا....ایییییییش چقد حسوده :w00: پس کی بود ساعت سه و نیم می پستید؟! تازه همش میگفت زن میخام 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ تو مسنجر نگف:w00:حسودددد ارمین حسود یکی باید به من بگه چه خبره تو که ساعت 1:30 رفتی وا....ایییییییش چقد حسوده :w00: پس کی بود ساعت سه و نیم می پستید؟! من نبودم ..... خودت میگی پست ... من پست دادم یا اسپم کردم؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ اا یادته میگفتم بیا برو با فلانی میگفتی نه نزن میزنمت:w00:غریبماا:w00: :ws28: آخه منو چه به اون مرتیکه مینا تازه همش میگفت زن میخام حتما اینم امضای منه؟ دوستت دارم همسرم دوستت دارم قلب منيكسي نگات نكنه تو شوهر مني 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ یکی باید به من بگه چه خبره تو که ساعت 1:30 رفتی من نبودم ..... خودت میگی پست ... من پست دادم یا اسپم کردم؟ دوباره 2 اومدم اخم کردی منم اینویز به کار خود ادامه دادم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ :ws28: آخه منو چه به اون مرتیکه مینا حتما اینم امضای منه؟ خدا وکیلی خوبه عیبش چیه اخه چه ربطی داره این یه شعره 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ تازه همش میگفت زن میخام منم عروسی میخوام :girl_in_dreams: یکی باید به من بگه چه خبره تو که ساعت 1:30 رفتی من نبودم ..... خودت میگی پست ... من پست دادم یا اسپم کردم؟ هردوش! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ خدا وکیلی خوبهعیبش چیه اخه کیه؟کیه؟...به منم بگین :shad: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دوباره 2 اومدم اخم کردی منم اینویز به کار خود ادامه دادم من اخم کنم؟اصلا راه نداره :w00: دروغ گو ..... مثل همین محل سکونتت دروغ میگی فعلا تهران خدا وکیلی خوبهعیبش چیه اخه چه ربطی داره این یه شعره دیروز زنگ زده بود بهم میگم دستت درد نکنه ... برگشته بهم میگه خارش میکنم ولی خوب آمارمو دیروز تو کلاس رد کرد 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ کیه؟کیه؟...به منم بگین :shad: یه دوستهاصلا زن نمیگیره:w00:سن بابامو داره:w00: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ من اخم کنم؟اصلا راه نداره :w00:دروغ گو ..... مثل همین محل سکونتت دروغ میگی فعلا تهران دیروز زنگ زده بود بهم میگم دستت درد نکنه ... برگشته بهم میگه خارش میکنم ولی خوب آمارمو دیروز تو کلاس رد کرد بابا بهت میگم تهه خندس حالا دختر نیستی نمیشه یه چیزایی گفت رقض بامونو ندیدی محل سکونتم کجاس ؟تهران رشتم دیگه لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ منم عروسی میخوام :girl_in_dreams: هردوش! کیه؟کیه؟...به منم بگین :shad: همه با هم ===>:jawdrop: عجب گیری کردیما :banel_smiley_52: مینا این اش دسپخت توه ناکسه ها :vahidrk: بزار باباتو ببینم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ منم عروسی میخوام :girl_in_dreams: هردوش! ایشالا عروسی ارمین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده