Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ الان ساعت 3:24 دقیق شبه و هیچ کی اینجا نیس و من تهنای تهنام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ من اینجا چیم پس؟:w00: چند نفر دیگه هم هستند عکست فتو شاپه 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ اون موقع نبودی که :w00: نخیرم عکسم راستکیه 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ اون موقع نبودی که :w00:نخیرم عکسم راستکیه تو 6 دقیقه چجوری یهو 50 نفر ریختند تو سایت؟ رفتی یدونه از این تالار های دور افتاده از اونجا عکس گرفتی لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ اااااا منم هستم که من که نیستم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ تو 6 دقیقه چجوری یهو 50 نفر ریختند تو سایت؟رفتی یدونه از این تالار های دور افتاده از اونجا عکس گرفتی من نمیدونم والا... نخیرم از همین تالار آزاد گرفتم اااااا منم هستم که من که نیستم هووووووووم؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ حالا این atre baron کیه میلاد تو کی هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ حالا این atre baron کیه میلاد تو کی هستی؟ :w58: من بنده خدا هستم یو؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ :w58:من بنده خدا هستم یو؟ مهناز افشار هستم 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دعوا نداره که خوب تنها بوده یهو شما اومدین 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ :vahidrk: برای اولین بار دارم ازین شکلکه استفاده میکنم دعوا نداره که خوب تنها بوده یهو شما اومدین اوهوم...دقیقا 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ من اینجا چیم پس؟:w00:چند نفر دیگه هم هستند عکست فتو شاپه اونم که گفته: من زن ِ تنهای شبم ! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ آهنگ من زن تنهای شبم را خانم حبیبه خوانده است؟ 4 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ خوب نست یه خانوم تا این موقی شب بیرون تنها باشه 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ آهنگ من زن تنهای شبم را خانم حبیبه خوانده است؟ نمیدونم...مگه آهنگش هست؟ خوب نست یه خانوم تا این موقی شب بیرون تنها باشه هاااااااان؟ :-" 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ نمیدونم...مگه آهنگش هست؟ مرد تنهای شب با صدای حبیب هست. با یک تغییرات ساده به زن تنهای شب با صدای حبیبه تبدیل میشه. من مرد تنهای شبم مهر خاموشی برلبم تنها و غمگين رفتهام دل از همه گسستهام تنهای تنها، غمگين و رسوا تنها و بی فردا منم صد قصه مانده برلبم از شهر تو من رفتهام كولهبارم را بستهام بيفكر فردا، با خود و تنها عابر اين شبها منم من مرد تنهای شبم مهر خاموشی برلبم 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ مرد تنهای شب با صدای حبیب هست. با یک تغییرات ساده به زن تنهای شب با صدای حبیبه تبدیل میشه. من مرد تنهای شبم مهر خاموشی برلبم تنها و غمگين رفتهام دل از همه گسستهام تنهای تنها، غمگين و رسوا تنها و بی فردا منم صد قصه مانده برلبم از شهر تو من رفتهام كولهبارم را بستهام بيفكر فردا، با خود و تنها عابر اين شبها منم من مرد تنهای شبم مهر خاموشی برلبم اهااااااااااان :ws28: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده