morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ هیچ وقت ازش خوشم نیومد یه حالی ... اقا اسی به جان عمامتون ببخشیدش ... 1 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ آخه اون دو تايي كه گوشه ها گذاشته با قيافه ي گاگا فرق دارن ، دماغ گاگا اون شكلي كوفته نيسس ! جیجلتو بخولم دیگه از هر چی کوفته بود زده شدم....:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ این اصلا کی هست ؟ بهترين خواننده سال 2010 ! لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ چرا اسمشو گذاشته گاگا؟ گاگا یعنی چی تو زبان اونا؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ چرا اسمشو گذاشته گاگا؟گاگا یعنی چی تو زبان اونا؟ همون گاگول خودمونه! ترجمش میشه: گاگول خانم! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ همون گاگول خودمونه! ترجمش میشه: گاگول خانم! مطمئنی معنی سوسن خانم،ابرو کمون،چشم عسلی،خوشگل خانم، نمیده ؟؟!! 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ مطمئنی معنی سوسن خانم،ابرو کمون،چشم عسلی،خوشگل خانم، نمیده ؟؟!! اختیار دارید درست است که من شیخ هستم ولی تازه عمامه به سر شده ام! این چیزها دیگر تخصصی است و در حیطه دانش شما شاید چیزهایی در این مایه ها میخواند این عجوزه 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ همون گاگول خودمونه! ترجمش میشه: گاگول خانم! پس مطمئن باشم که معنی قاقای خودمون رو نمیده نه؟ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ چرا اسمشو گذاشته گاگا؟گاگا یعنی چی تو زبان اونا؟ gaga يعني ديوانه ! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده