رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

عبدالهی (دبیر کمیته‌ی انضباطی): ما بر اساس قوانین، ترجیح دادیم آقای دایی مصاحبه نکنن!

فردوسی‌پور: آیا این نقض آزادی بیان، با قانون اساسی ما منافات نداره؟

عبدالهی: ما منافاتی نمی‌بینیم...

فردوسی‌پور: یه کشور دیگه رو می‌شه اسم ببرید که همچین حکمی داده؟!

عبدالهی: من حضور ذهن ندارم.

فردوسی‌پور: این حکم، 15 یا 16 آبان داده‌شده، الانم اول آذره، یعنی شما تو دو هفته هنوز نتونستین یه مصداق پیدا کنید که تو یه کشور دیگه همچین حکمی بدن!؟!

عبدالهی:....

فردوسی‌پور: حالا هم که آقای دایی درباره‌ی آب و هوا و آمپول اینا مصاحبه می‌کنن.

عبدالهی: بله، اتفاقاً ما هم استفاده می‌کنیم از صحبتاشون!

فردوسی‌پور: الان از این وضعیت خیلی احساس قدرت می‌کنید دیگه!؟

نود یک آذر

• Like 19
لینک به دیدگاه

اینم یه تیکه دیگه تو بازی آرژانتین برزیل هفته گذشته

: امشب سر تا سر جهان بازی های مهمی در حال برگزاری ست نمونش همین بازی آرژانتین و برزیل یا آمریکا و دانمارک ، دیروز تیم ملی ما هم یه بازی حساس با خودش داشت!!

تیم ما هم با خودش بازی کرد!!

"دلیلیش هم که مشخص شد ورزشی نبود"

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

نود دوشنبه 22 آذر

فردوسی پور به صراحت نقش نمایندگان مجلس را در این تصمیم پررنگ دانست و گفت:«مشخص است که برخی نمایندگان مجلس باد در غبغب می اندازند و می گویند ما امتیاز یک تیم لیگ برتری را به شهرمان آورده ایم تا بتوانند در دوره آینده انتخابات مجلس رای بیاورند» حمدی بینش در پاسخ به فردوسی پور گارد تهاجمی تری گرفت:«شما به نمایندگان محترم مجلس توهین کردید و گفتید به خاطر گرفتن رای از مردم چنین کاری کرده اند.تصمیم دولت را هم شو و نمایش خواندید و این قطعا توهین به دولت محترم است.»

با ۵۲ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش ورزش

یک ساعت بعد

احمدی بیغش (نماینده): من برای صحبت کردن دو تا شرط دارم: اول اینکه شما به نمایندگان "محترم" مجلس توهین نکنید، دوم به "دولت خدمتگذار محبوب" توهین نکنید، خواهش سومی هم داریم شما خودتون رو تنها منتسب به ورزش ندونید! تا اونجایی که ما می‌دونیم شما مجری هستید!‏ آقای فردوسی پور! شما الآن به حضرت علی اقتدا کردید که اقدام دولت رو شو می‌دونید؟!‏

فردوسی‌پور: اولاً دین و ایمون فقط مال شما نیست آقای محترم، شما یه تهمتایی زدید! اولاً من اسم نبردم، همیشه نمایندگان، استنباط شخصی منه، تا می‌بینن تیمی صاحب نداره اون تیم رو می‌یارن اون شهر! چیزی که بدیهیه اینه که به این قضیه ورزشی نگاه نمی‌شه! تمرکززدایی خوبه، راهش نیست این! فیفا گفته نمایندگان سیاسی، دولت، نباید توی ورزش دخالت کنن!... دولت سرمایه‌گذاری کنه اراک، یه تیم رو بیاره بالا! خیلی خوبه!‏

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • 9 ماه بعد...

فردوسی پور بازی صبا باتری و پرسپولیس(هشتم مهر نود )

تماشاگرا شعار میدادن ویسی باید برقصه ....فردوسی پور: تماشاگرا از ویسی تقاصای منشوری دارن :ws47:

وقتی پرسپولیس یک هیچ جلو بود و صبا باز ی رو باخته بود فردوسی پور : الان به نظرم باید تو ورزشگاه راه اهن تماشاگرا حمید استیلی و تشویق کنن:biggrin:

اخر بازی ویسی رفت سمت استیلی دست بده فردوسی پور : اینم از فواید فبلم دیدن زیاده

وقتی تصویر کاصمیان و هاشمیان رو نیمکت ذخیره ها پخش سد گفت به نظر میرسه به این دو بازیکن طبق طرج زوج وفرد بازی میرسه (منظورش سردار رویانیان مدیراعامل باشگاه بود )

.......................................ایتا همش تو دقایقی از نیمه دوم بود نیمه اول بازی رو ندیدم...خیلی باهوشه جدا

• Like 8
لینک به دیدگاه

سیاست عادل!! فردوسی پور هم یکی به نعل یکی به میخ هست!

هرچند بازم با این کجدار ومریز بودن رفتارش خیلی بهتر از ادمای بی خاصیت وسیب زمینی هستش

• Like 3
لینک به دیدگاه
سیاست عادل!! فردوسی پور هم یکی به نعل یکی به میخ هست!

هرچند بازم با این کجدار ومریز بودن رفتارش خیلی بهتر از ادمای بی خاصیت وسیب زمینی هستش

سجاد جان دیگه بیشتر از این نمیشه به نعل زد بنده خدا چیکار بکنه آخه

• Like 1
لینک به دیدگاه

فردوسی پور: آقای رویانیان شما چه سابقه ورزشی دارید؟

رویانیان: آقای فردوسی پور والله من هر شب برنامه شمارو میبینم!!! و قبلا تو زمین خاکی فوتبال بازی میکردم!!!!!

فردوسی پور: ببخشید فیلمبردار ما هم قبلا که چه عرض کنم همین الان هرهفته میره سالن فوتبال بازی میکنه!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...