spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ شما میتونستی درس بخونی شهر خودت قبول شی ما خوندیم شهر خودمون شدیم ولی بازم این همه راه نداره بچه :brodkavelarg: :brodkavelarg: تهران زده بودم نامردا پارتی بازی کردن لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ تفاوت داره چون این همه هر روز تو ترافیکیم 1 ساعت و 45 دقیقه طول میکشه تا برسم به دانشگاه من این همه آلودگی اصلان هم نداره . منم 5 صب راه میفتم 2 ساعت تو راهم بعدش باز 45 مین تو راهم تا برسم به یونی ببین من مظلوم ترم !!! تازه من خانواده بالاسرم ندارم . غریبم . تو چی؟ خونتون غذا مامانتو میخوری ، مامانت هست و .... :w00: ما رو هم تعطیل میکردن . میگفتن بچه هایی که تهرانین تعطیل چون شهرشون الودس . منم می امدم خونه 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ اصلان هم نداره . منم 5 صب راه میفتم 2 ساعت تو راهم بعدش باز 45 مین تو راهم تا برسم به یونی ببین من مظلوم ترم !!! تازه من خانواده بالاسرم ندارم . غریبم . تو چی؟ خونتون غذا مامانتو میخوری ، مامانت هست و .... :w00: 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ دانشگاهه منم اطرافه تهرانه و رفتم یونی ولی خیییییلییی شلوغ بود مترو :jawdrop: از روزای دیگه خیلی شلوغتر بود خوبه تعطیل بود لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دانشگاهه منم اطرافه تهرانه و رفتم یونی ولی خیییییلییی شلوغ بود مترو :jawdrop: از روزای دیگه خیلی شلوغتر بود خوبه تعطیل بود همه این روز تعطیلی داشتند میرفتند حرم امام تجدید میثاق کنند 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده