spow 44198 ارسال شده در 23 بهمن، 2010 شما میتونستی درس بخونی شهر خودت قبول شی ما خوندیم شهر خودمون شدیم ولی بازم این همه راه نداره بچه :brodkavelarg: :brodkavelarg: تهران زده بودم نامردا پارتی بازی کردن
masoume 5751 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 تفاوت داره چون این همه هر روز تو ترافیکیم 1 ساعت و 45 دقیقه طول میکشه تا برسم به دانشگاه من این همه آلودگی اصلان هم نداره . منم 5 صب راه میفتم 2 ساعت تو راهم بعدش باز 45 مین تو راهم تا برسم به یونی ببین من مظلوم ترم !!! تازه من خانواده بالاسرم ندارم . غریبم . تو چی؟ خونتون غذا مامانتو میخوری ، مامانت هست و .... :w00: ما رو هم تعطیل میکردن . میگفتن بچه هایی که تهرانین تعطیل چون شهرشون الودس . منم می امدم خونه 2
میلاد 24047 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 اصلان هم نداره . منم 5 صب راه میفتم 2 ساعت تو راهم بعدش باز 45 مین تو راهم تا برسم به یونی ببین من مظلوم ترم !!! تازه من خانواده بالاسرم ندارم . غریبم . تو چی؟ خونتون غذا مامانتو میخوری ، مامانت هست و .... :w00: 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 دانشگاهه منم اطرافه تهرانه و رفتم یونی ولی خیییییلییی شلوغ بود مترو :jawdrop: از روزای دیگه خیلی شلوغتر بود خوبه تعطیل بود
میلاد 24047 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 دانشگاهه منم اطرافه تهرانه و رفتم یونی ولی خیییییلییی شلوغ بود مترو :jawdrop: از روزای دیگه خیلی شلوغتر بود خوبه تعطیل بود همه این روز تعطیلی داشتند میرفتند حرم امام تجدید میثاق کنند 1
ارسال های توصیه شده