Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ من خيلي خوشحال بودم ! من و نامزدم قرار ازدواجمون رو گذاشته بوديم. نامزدم هم دختر فوق العاده اي بود فقط يه چيز من رو يه کم نگران مي کرد و اون هم خواهر نامزدم بود…! اون دختر باحال، زيبا و جذابي بود که گاهي اوقات بي پروا با من شوخي هاي ناجوري مي کرد و باعث مي شد که من احساس راحتي نداشته باشم يه روز خواهر نامزدم با من تماس گرفت و از من خواست که برم خونه شون براي انتخاب لیست مهمونای عروسي. سوار ماشينم شدم و وقتي رفتم. اون تو خونه تنها بود و بلافاصله رک و راست به من گفت : اگه همين الان 100 دلار به من بدي بعدش حاضرم با تو …………….! من شوکه شده بودم و نمي تونستم حرف بزنم اون گفت: من ميرم توي اتاق خواب و اگه تو مايل به اين کار هستي بيا پيشم وقتي که داشت از پله ها بالا مي رفت من بهش خيره شده بودم و بعد از رفتنش چند دقيقه ايستادم و بعد به طرف در ساختمون برگشتم و از خونه خارج شدم و به طرف ماشین رفتم…! يهو با چهره نامزدم و چشمهاي اشک آلود پدر نامزدم مواجه شدم!!! پدر نامزدم من رو در آغوش گرفت و گفت: تو از امتحان ما موفق بيرون اومدي…! ما خيلي خوشحاليم که چنين دامادي داريم و هيچکس رو بهتر از تو نمي تونستيم براي دخترمون پيدا کنيم. به خانوادهء ما خوش اومدي !!! نتيجه اخلاقي : هميشه سعي کنيد کيف پولتون رو توي داشبورد ماشينتون بذاريد شايد براتون شانس بياره! :banel_smiley_4: 10 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ ایول.....مردم شانس دارن والا!! حالا منی که هیچ وقت توو کیفم پول نیست در همچین موقعی تراول توو کیفم پیدا میکنم! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ ایول.....مردم شانس دارن والا!! حالا منی که هیچ وقت توو کیفم پول نیست در همچین موقعی تراول توو کیفم پیدا میکنم! هان! مكه دخمل نيستي؟ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ پارادوکس اخلاق! با اینکه خونده بودمش ولی جالب بود 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ خداییش منهم یه امتحانی از دختره می گرفتم بعده این ماجرا که بره کیف کنه....... 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ کل داستان به یک طرف اون نتیجه اخلاقیش به یک طرف دیگه جالب بود مرسی 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ هان! مكه دخمل نيستي؟ چرا......ولی گفتم اگه پسر بودم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده