رفتن به مطلب

نصیحت پدرانه ، مادرانه ، برادرانه ، خواهرانه...

ارسال های توصیه شده

پدرانه : درساتو خوب بخون نمرات بالا بگیری-باید هر جور شده ارشدتو بگیری-کمتر تو اون اتاق قایم شو یکم بیا بیرون ریختو قیافتو ببینیم- اینقد مس مس نکن یه بیرون میخوای بیری - همه کاراتو دقیقه 90 انجام نده - زود بخواب سر صبح با زجر بیدار نشی- سطل آشغال اتاقتو خالی کن- لباساتو جمع کن-دستتو تو دهنت نکن- کاش این رشته رو نمیذاشتم بخونی زن باید علوم انسانی بخونه چیه با میکروب باکتری سرو کله میزنی- تو اصلا غذا نمیخوری - یا سرت تو کامپیوتره یا تو موبایل آخر کور میشی

مادرانه: ایضا بابا + افکار مخربتو بریز دور -اتاقتو تمیز کن - یکم یاد بگیر آشپزیرو پس فردا من مردم بتونی از پس خودت بر بیای-به تغذیت برس داری میمیری- پاشو یکم بریم بیرون تو خونه پوسیدی-داری مانتو میخری یه چیز بخر در شانت باشه-به خواهر بزرگت احترام بذار اون 10 سال ازت بزرگتره

خواهرانه: این نو اندیشان هووی منه:persiana__hahaha:-به ادمینتون بگو هر چی بد بختی داریم از جانب اونه-بشین درستو بخون موقع امتحان آبغوره نگیری-بازم تو این اتاق نشستی بیا بیرون سرو شکلتو ببینیم -اینقد بچه بازی در نیار-لوس نشو-وحشی بازی در نیار:w74: - یکم غذا بخور داری میمیری- وسایلمو بدون اجازه بر ندار:ws18:

-ادب داشته باش این حرفا مناسب یه خانم با شخصیت نیست

دوستانه: بد اخلاق نباش- بیا با هم بیریم بیرون بعدا حسرت نخوریم-این پیسل خوبیه اینقد امل بازی در نیار باهاش دوست شو .... - کمتر مارو ضایع کن دیگه داری ...... به ما-انقد اخم نکن یکم مهربون باش- کمتر ملتو مسخره کن:w963:

مادربزرگانه:وقتی من فمنیسمی حرف میزنم رو به مادرم میگه:وااااااااااااااای فرشته تی زای دیوانیه به خدا به مگه ایتا زن خوره تنها زندگی بوکونه ؟ نهههههههه زای خاکا می سر

ینی :فرشته بیا این بچت دیوونست به خدا مگه میشه یه زن تا آخر عمر تنها زندگی کنه؟نه بچه جان خاک بر سر من:persiana__hahaha:

وقتی حرف ضد خرافات میزنم:وااااااااااااااای ان زایلا مذهب بیرون بامو نوگفتن گوناه داره

ینی :وای این بچه لا مذهب درومده نگو این حرفاروگناه داره:persiana__hahaha:

پدر بزرگام متاسفانه فوت کردن ولی هر دوشون شعارشون ادامه تحصیل بود:sigh:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 65
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پدرانه...پسرجان من تو سن تو كه بودم بدبختي زياد كشيدم درستو بخون مثل من نشي البت بابام مدركش خوبه و شغلشهم خوب بود

مادرانه...پسرم اينقدر به صداو سيما كه هرچي ميگه بدو بيراه نگو هر كاري ميكني اون داداشت ياد ميگيره

برادرانه كوچكتر....داداش از فلان رفيقت خوشم نمياد همراش نرو

خواهرانه ....داداشم ميميري زود زود برام شارژ بگيري راستي تولدم نزديكه داداش

مادربزرگانه....افرين پسره گلم به همه احترام كن

پدربزرگانه....رابطه در حد رسمي

دوستانه....مردشورتو ببرن خوب كار داشتي ميگفتي نيام جلوي خونتون منتظر بمونم نصف جوونيم جلوي در خونتون هدر رفت بدقول

• Like 5
لینک به دیدگاه

پدرانه :بابا من که چیزی نگفتم قبول کن پاشو بیا

مادرانه: مادر خودم که نیس اما اونی که جاشه بابات راس میگه تنهایی نمیتونی هرچند من نباید دخالت کنم

داداش کوچیکم: دلم تنگ شده میمون بیا دیگه

بردارانه :بابارو ول کن پاشو بیا پیش خودم

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

چند ماه بعد:

مادرانه: مادر بخور چاق شی ...شدی دوتا تیکه استخون:w000:

خواهرانه: خر نشی مثل من لیسانس که گرفتی ول کنیا...ارشدتو یه کله بخون :w58:

شوهر خواهرانه: حرص نخوریاااااا اونایی که حرصت می دن خوشحال می شن!

پدر بزرگانه: مواظب باش مریض نشی...توام که جون نداری!

شوهرانه: بزن ساختمان پزشکان دانلود کن ببینیم...:w16:

دوستانه: مهناز ...پاشو بیا شهر ما ( حالا 7 ساعت پروازه ها!!!) 6 ساله ندیدمت :w821:

• Like 4
لینک به دیدگاه

پدرانه

دخترم انقدر مغرور نباش

از فردا صبح خودم واسه نماز صبح بیدارت میکنم از حاج آقا ادارمون پرسیدم میگه اشکال نداره.

باید ارشد قبول شی یه ذره درس بخونی بد نیست.

مادرانه

انقدر زندگی رو سخت نگیر همه چی میگذره

اتاقت رو تمیز کن

لباساتو ننداز رو صندلی

یکم تو کار خونه بهم کمک کنی بد نیست

به فکر ارشدم باش اصلا میدونی امتحانش کیه؟؟

یه چند آگهی استخدامم نگاه کنی بد نیست

برادرانه

من برادر ندارم

خواهرم(که از من کوچیک تره)

فرنوش من دلم خواهر زاده میخواد

• Like 2
لینک به دیدگاه

پدرانه : کم پای نت بشین ، به فکر چشات باش

مادرانه : کم پای کامپیوتر بشین ، فردا کمردرد میگیری

خواهرانه : همیشه که تو پای کامپیوتری ، یکم بخواب

برادرانه : داداشی میشه بذاری منم برم یکم نت ، آخه منم آدمم

پی نویس : حالا کلا 3 ساعت در روز نهایت بیام پای کامپیوتر :banel_smiley_4: