baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام يه روز يه ترك بود اسمش ... یه روز یه ترک بود ... اسمش ستار خان بود، شاید هم باقر خان. شجاع بود و نترس. در دوران استبداد که نفس کشیدن هم جرم بود ، با کمک دیگر مبارزان ترک ، در برابر دیکتاتوری ایستاد او برای مردم ایران ، آزادی می خواست و در این راه ، زیست و مبارزه کرد و به تاریخ پیوست تا فرزندان این ملک ، طعم آزادی و مردمسالاری و رهایی از استبداد را بچشند. یه روز یه رشتی بود... اسمش میرزا کوچک خان بود، میرزا کوچک خان جنگلی. او می توانست از سبزی جنگل های شمال و از دریای آبی اش لذت ببرد و عمری را به خوشی و آرامش سپری کند اما سرزمین اش را دوست داشت و مردمانش را و برای همین در برابر ستم ایستاد آنقدر که روزی سرش را از تنش جدا کردند. یه روز یه اصفهانی بود... اسمش حسین خرازی وقتی عراقی ها به کشورش حمله کردند ، جانش را برداشت و با خودش برد دم توپ و گلوله و خمپاره. کارش شد دفاع از مردم سرزمینش ، از ناموس شان و از دین شان. آنقدر جنگید و جنگید تا در یکی از روزهای آن جنگ بزرگ ، خونش بر زمین ریخت و خودش به آسمان رفت. یه روز یه ترک و رشتی و فارس و کرد و لر و اصفهانی و عرب و...! تا اینکه یه عده رمز دوستی ما رو کشف کردند و به صرافت شکستن قفل دوستی ما افتادند و از آن پس "یه روز یه ... بود" را کردند جوک تا این ملت ، به جای حماسه های اقوام این سرزمین که به عشق همدیگر ، حتی جانشان را هم نثار کرده اند ، به "جوک ها " و "طعنه ها" و "تمسخرها" سرگرم باشند و چه قصه غم انگیزی!..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ ممنون بابک جان ولی اینا همش شعار هست شعارهایی که به قدمت تاریخمون گوشامون از شنیدنش پره 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ ممنون بابک جان ولی اینا همش شعار هستشعارهایی که به قدمت تاریخمون گوشامون از شنیدنش پره کلا منظورم اینکه ما همیشه فقط بلدیم همدیگرو مسخره کنیم .. 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ حالا این رشتی و اصفهانی و ترک چیکار کردن 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ حالا این رشتی و اصفهانی و ترک چیکار کردن هیچی نشستن شعرهای دخو رو خوندن 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ حالا این رشتی و اصفهانی و ترک چیکار کردن هیچی نکردن فقط دود آتیششون رفت به چشم نسلهای بعدی...... اگه همشون میدونستند اینطوری میشد هیچ کاری نمی کردند.... 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ هیچی نکردن فقط دود آتیششون رفت به چشم نسلهای بعدی......اگه همشون میدونستند اینطوری میشد هیچ کاری نمی کردند.... منم قبلا اینو زدم مرسی خیلی دوست دارم این متنو مرسی 1000 بار:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ عجب ولي متن جالبي بود مرسي بابك جون.ميكم يعني من جوكام وحذف كنم!؟ 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ خیلی ممنونم .ولی باور کن بالای 100 بار تو همین 1 ماه من این تاپیک را دیدم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ عجب ولي متن جالبي بود مرسي بابك جون.ميكم يعني من جوكام وحذف كنم!؟ درباره ی ما نمیگی که:167: خیلی ممنونم .ولی باور کن بالای 100 بار تو همین 1 ماه من این تاپیک را دیدم حالا اموزندس چی میشه مگه:w00: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ درباره ی ما نمیگی که:167: حالا اموزندس چی میشه مگه:w00: چرا میگم:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ چرا میگم:banel_smiley_52: حالا خوبه اصالتت گیلانیه:w00: دیگه نگوها:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده