am in 25041 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 من بچه های شلخته و ژولی پولی و کر کثیف رو بیشتر دوست دارم از اینا ای جانممممممممممممممممممممم چه جیگریهههههههههههههههههههههههههههههههه 2
farfaraway 223 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 هر موجودی با زیبایی های مقتضای سن خودش زیباست،اینا نه تنها مضحک شدن تازه معصومیت کودکانه چهرشونم زیر پوشش آرایش زنونه پنهون شده یعنی چی این کارا! 4
mehran rezaeian 1066 مالک ارسال شده در 23 بهمن، 2010 هر موجودی با زیبایی های مقتضای سن خودش زیباست،اینا نه تنها مضحک شدن تازه معصومیت کودکانه چهرشونم زیر پوشش آرایش زنونه پنهون شدهیعنی چی این کارا! بله درست میگید من عذر خواهی میکنم
farfaraway 223 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 بله درست میگید من عذر خواهی میکنم عذرخواهیتون بررسی شد؛متاسفانه پذیرفته نشد:icon_pf (12):
mehran rezaeian 1066 مالک ارسال شده در 30 بهمن، 2010 عذرخواهیتون بررسی شد؛متاسفانه پذیرفته نشد:icon_pf (12): دیگه داری رو اعصابم راه می ری :w74:
EOS 14528 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 از جمع معذرت می خوام اما میمون رو هم آرایش کنن خیلی خوشگل می شه :icon_pf (34): نمی گم این زشته یا زیبا چون اصلا چهره طبیعیش معلوم نیست اما حداقل بچه ها رو دیگه می شه گفت که سادگی و معصومیتشون باعث گیراییشون میشه 2
*mishi* 11920 ارسال شده در 2 اسفند، 2010 اینم اسمش در رفته که خوشگله وگر نه من خوشگلی توش نمیبینم راست ميگه......اخه كي يه بچه رو اينهمه ارايش ميكنه!!! 1
mehran rezaeian 1066 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 راست ميگه......اخه كي يه بچه رو اينهمه ارايش ميكنه!!! یه جوری می گید که انگار من ارایششون کردم اصلا من اشتباه کردم که این عکس ها رو گذاشتم به مدیر کل بگید که حذفشون کنه
حانی 3371 ارسال شده در 2 اسفند، 2010 ناراحت نشو مهندس همه ی بچه ها خوشگلن مگه میشه خالق زیبا مخلوق زشت هم داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
mehran rezaeian 1066 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 ناراحت نشو مهندسهمه ی بچه ها خوشگلن مگه میشه خالق زیبا مخلوق زشت هم داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام قربونت داداش شادم کردی امیدوارم که خدا شادت کنه
farfaraway 223 ارسال شده در 2 اسفند، 2010 من عذرز خواهی تو رو می پذیرم پا میشم راه میرما!!:gnugghender: 1
mehran rezaeian 1066 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2011 ناراحت نشو مهندسهمه ی بچه ها خوشگلن مگه میشه خالق زیبا مخلوق زشت هم داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون خواهرم
ارسال های توصیه شده