soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ محققان دانشگاه کمبریج بر اساس مطالعات جدیدی اعلام کردند شخصیت افراد مختلف را می توان با بررسی موسیقی مورد علاقه این اشخاص به راحتی تعیین کرد. محققان دانشگاه کمبریج اعلام کردند افراد بر اساس سلیقه موسیقیایی افراد دیگر درباره شخصیت، ارزشها، طبقه بندی اجتماعی و نژاد آنها قضاوت می کنند. بر اساس این تحقیقات و جمع آوری نظر افراد مختلف درباره دوستداران سبکهای مختلف موسیقی طرفداران موسیقی کلاسیک افرادی زشت و خسته کننده هستند، دوستداران سبک راک از احساسات ناپایداری برخوردارند و طرفداران موسیقی پاپ شخصیتی کاملا مبهم و ناشناخته دارند. محققان به منظور بررسی این نظریه از تعدادی از داوطلبان درخواست کردند از میان 6 سبک موسیقی راک، پاپ، کلاسیک، جاز، رپ و الکتریک یکی را انتخاب کنند. نتایج نشان داد که طرفداران سبک جاز متفکر، صلح دوست، آزادی خواه بوده و از روحیه ای دوستانه و خونگرم برخوردار هستند. علاقمندان موسیقی کلاسیک نیز افرادی ساکت، خونگرم، مسئول و هوشمند هستند اما از نظر فیزیکی نا متناسب بوده و چندان خوشایند نیستند. کسانی که به موسیقی راک علاقه نشان دادند دارای خلق و خوی سرکش و کاملا غیر مسئول بوده و دارای احساسات ناپایداری هستند و طرفداران موسیقی پاپ از شخصیتی بسیار قراردادی و آرام اما ساده و بدون پیچیدگی برخوردارند. دوستداران موسیقی رپ از نظر فیزیکی بسیار سالم و متناسب بوده و در عین حال نسبت به تمامی افراد داوطلب شرکت کننده بسیار خشونت طلب و پرخاشگر هستند و طرفداران موسیقی الکترونیک افرادی کاملا عصبی به شمار می روند. بر اساس گزارش تلگراف، این تحقیقات به مناسبت بزرگداشت هشتصدمین سالگرد تاسیس دانشگاه کمبریج انجام گرفته است. 10 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ چرتو پرت گفتن .....من خودم همه نوع موسیقی گوش میدم و یه بعدی نیستم گویا:دی 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ چرتو پرت گفتن .....من خودم همه نوع موسیقی گوش میدم منم همینطور سنتی ایرانی راک پاپ رپ کلاسیک گوش میدم 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ محقق محترم خودش طرفدار جاز بوده اینو نوشته... 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ چرتو پرت گفتن .....من خودم همه نوع موسیقی گوش میدم و یه بعدی نیستم گویا:دی منم همینطور سنتی ایرانی راک پاپ رپ کلاسیک گوش میدم حتما شما دوتا چند شخصیتی هستین 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ به سطح علمی دانشگاه کمبریج شک میکنیییییییمممممممممممممم!! 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ طرفداران موسیقی پاپ شخصیتی کاملا مبهم و ناشناخته دارند. لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ این همونیه که کردان دکترا گرفت ازش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ خیلیا هستن که داریوش گشوش میدن شاد اکتیو ...ورزشکار هم هستند 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ کسانی که به موسیقی راک علاقه نشان دادند دارای خلق و خوی سرکش و کاملا غیر مسئول بوده و دارای احساسات ناپایداری هستند چه حرفا...:w00: لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ من طرفدار موسیقی پاپ هستم و تا حدودی هم به مطلب عنوان شده در مورد این گروه رو قبول دارم (هر چند خیلی مختصر درباره این گروه گفته شده ) راستی مرسی از مطلبتون لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ طرفداران موسیقی کلاسیک افرادی زشت هستند لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ یعنی من شخصیتی ناپایدار دارم ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ منم کلاسیک-راک-جاز دوست دارم.....چجوریاست اونوقت؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ من همه رقمه گوش میدم و دوس دارم این یعنی چی؟ لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ اونایی که فقط متال گوش میدن چی ؟ اونا دیگه فکر کنم باید در جا اعدام بشند... خطری برای جامعه ی بشری به حساب میان لابد... 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ طرفداران موسیقی پاپ شخصیتی کاملا مبهم و ناشناخته دارند. علاقمندان موسیقی کلاسیک نیز افرادی ساکت، خونگرم، مسئول و هوشمند هستند اما از نظر فیزیکی نا متناسب بوده و چندان خوشایند نیستند شخصیتم ناشناخته و مبهم نیست و از نظر فیزیکی نامتناسب نیستم 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ طرفداران موسیقی پاپ شخصیتی کاملا مبهم و ناشناخته دارند.علاقمندان موسیقی کلاسیک نیز افرادی ساکت، خونگرم، مسئول و هوشمند هستند اما از نظر فیزیکی نا متناسب بوده و چندان خوشایند نیستند شخصیتم ناشناخته و مبهم نیست و از نظر فیزیکی نامتناسب نیستم منم!:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده