Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ از این دوستان هم نیست: ایلیا محمد(ادمین) میلاد سهیل میلاد تی - مدیر شهرسازی آرمینالمان pesare irani یاقوت سفید احسان(پرشین لند) پینیون(علیرضا) eng-esmail سجاد (spow) امین نپو خب دیگه کی مونده؟ نکنه عکس بچگی منو کسی در عملیات هک،از کامپیوترم کش رفته و خودم خبر ندارم !!! لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ - کسی به Essi شک نکرده؟ مشکوکه ... - :167: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ خب حالا یه جمع بندی ... شمالی نیست از بچه های معماری نیست پیرمرد هستن - از پیش کسوتان هستن- در باشگاه مهندسان بودن از این دوستان هم نیست: ایلیا محمد(ادمین) میلاد سهیل میلاد تی - مدیر شهرسازی آرمینالمان pesare irani یاقوت سفید احسان(پرشین لند) پینیون(علیرضا) eng-esmail سجاد (spow) امین نپو خب دیگه کی مونده؟ کسی نگفت اینا نیستند اینا حدسا بود که زدند یه هفته وقت داره مسابقه آخر هفته جواب درست رو میدند بعد میگند کی برنده شده و زود تر حدس زده 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ کسی نگفت اینا نیستنداینا حدسا بود که زدند یه هفته وقت داره مسابقه آخر هفته جواب درست رو میدند بعد میگند کی برنده شده و زود تر حدس زده مطمئنی؟ ولی بچه ها این اسامی رو پرسیدن و تا حالا که جواب سوال نبوده ... اگر جواب سوال یکی از این اسامیه چرا نمیگید؟ یعنی تا آخر هفته ما باید اسامیه پسرای انجمن رو نام ببریم؟ 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ مطمئنی؟ ولی بچه ها این اسامی رو پرسیدن و تا حالا که جواب سوال نبوده ... اگر جواب سوال یکی از این اسامیه چرا نمیگید؟ یعنی تا آخر هفته ما باید اسامیه پسرای انجمن رو نام ببریم؟ کسی نگفته جواب نبوده...شاید جواب بوده ولی نباید بگه مسئول مسابقه تا آخر هفته آره دیگه نام ببرید ولی گفت هر نفر فقط 2 تا حدس داره دیگه به همه کسایی که درست بگند جوایزی به رسم یادبود اهدا میشه 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ فهمیدممممممممممممممم.... بگم؟ بگم؟:shad::shad::shad:. . . . . . . . اینه: 1. خیلی شلوخه 2. خیلی بانمکه 3. خیلی خوش سر زبونه 4. خیلی هم شیکموه از نگاهی که به کیکش می کنه معلومه 5.پسره :ws3: میدونم خیلی لوسو بی مزه بود ولی من نیستم:w00: :ws28: آخییییییی چه خوشجلهایلیا نیست؟ :icon_pf (34)::icon_pf (34): ميبينم بعضيا پا تو كفش بعضياي ديگه كردن:persiana__hahaha: :ws3: من كه عكسشو درست نشد ببينم، اما نميدونم چرا براي حدس اولم سجاد اومد توي ذهنم! (البته با هيچكدوم از راهنماييها جز مورد 5 هماهنگ نيست ) حدس دوم رو بعدا ميگم كه نظرم نزنيد مهساااااااااااااااااا سلااااااااااام خوب دفه بعدی می دم دست خودت نبودی برای همین از من خواستن شروع کنم :sorry: اولا اینکه کاش مهسا این مسابقه رو شروع میکردثانیا": من همینوطوری میگم بابییه (اسپاو) :ws44: سجادم نیست :ws44: مهسا 6 ماه نبود...این مسابقه ها خوابیده بودادمین و بقیه بچه ها از فاطی خواستند که بزنه تاپیکشو ادامه بده :ws44: خب منم میخوام باشم ولی هیچ کسو نمیشناسم که نظر بدم.یه ذره دلتون برام نسوخت؟بسوزه دیگه... شما مسابقه بدین من ناظر کیفی باشم.باشه؟ نمیدونم چرا دوست دارم در جریان موضوع باشم. من ناطر کیفی باشه تو ناظر کیفی 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ خب حالا یه جمع بندی ... شمالی نیست از بچه های معماری نیست پیرمرد هستن - از پیش کسوتان هستن- در باشگاه مهندسان بودن از این دوستان هم نیست: ایلیا محمد(ادمین) میلاد سهیل میلاد تی - مدیر شهرسازی آرمینالمان pesare irani یاقوت سفید احسان(پرشین لند) پینیون(علیرضا) eng-esmail سجاد (spow) امین نپو خب دیگه کی مونده؟ شایدم از بین اینا باشه تا آخر هفته سکرته سركاريه... :w00::w00::w00: ...! این نیست؟ اسمش رو نمیدونم امید........... :icon_pf (34): حمید نیست؟A1000A آذر دو تا حدست تموم شد :icon_pf (34): مطمئنی؟ ولی بچه ها این اسامی رو پرسیدن و تا حالا که جواب سوال نبوده ... گفتم که شایدم بوده شایدم نبوده فعلا حدس بزنید اگر جواب سوال یکی از این اسامیه چرا نمیگید؟ یعنی تا آخر هفته ما باید اسامیه پسرای انجمن رو نام ببریم؟ بله کسی نگفته جواب نبوده...شاید جواب بودهولی نباید بگه مسئول مسابقه تا آخر هفته آره دیگه نام ببرید ولی گفت هر نفر فقط 2 تا حدس داره دیگه به همه کسایی که درست بگند جوایزی به رسم یادبود اهدا میشه جوایز نفیس 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ من میدونم یکی از اون دوتایی که گفتم فاطمه جایزه ام رو بده برم اگر اون دوتا نیست پس حتما ایلیاست 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ من میدونم یکی از اون دوتایی که گفتم فاطمه جایزه ام رو بده برم اگر اون دوتا نیست پس حتما ایلیاست بیا جایزه ت :icon_pf (19): 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ میلاد چقد میلاد خواهون داره خوش به حالش 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ چقد میلاد خواهون داره خوش به حالش هواخواه؟؟:jawdrop:میلاد؟؟:jawdrop:شوخی بود دیگه نه؟ اخه من الانشو دیدم این بچه خیلی شبیه شه و البته خوشمل تره!! 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ هواخواه؟؟:jawdrop:میلاد؟؟:jawdrop:شوخی بود دیگه نه؟ اخه من الانشو دیدم این بچه خیلی شبیه شه و البته خوشمل تره!! آره بابا باور نمی کنی برو از خودش بپرس مگه نه میلاد؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ خسته نباشید دیگه بعد از این همه مدت و این همه حدس [FLASH=width=10 height=20] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] آرررررره....منم البت مهلت مسابقه تا فردا بود ولی تابلو شد دیگه خوشگلم؟ 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ اولین نفر شاهین جواب داد نمیدونم چجوری بعد که عطر بارون که عکسمو دیده بود قبلا هیمنو 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده