soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ تو زندگیتون با آدمی آشنا هستین که به یکباره کل افکار و منش زندیگیش متحول بشه؟ اگه آره میشه بگید چجوری شده؟ آیا این واقعیت داره که آدم با دیدن یه صحنه با شنیدن یه حرف یا با شمعدانهای نقره ای میسیو میریل آدم به کل عوض بشه؟ یا اینا فقط تو داستانها هستن؟ :w00: 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ من کاملا به تغییر شخصیتی در یک پروسه انقلابی معتقدم. البته این انقلاب مثل همه انقلاب ها ،یک شبه رخ نمیده،ابتدا یکجا جرقه ای میخوره و همینجور شعلع ور تر میشه،تا پس از چند سال میبنی،یک آدمی شدی که اصلا با گذشته ات قابل مقایسه نیستی. 10 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ منم میگم میشه . فقط یه پروسه زمان بره . مثل انقلابای اجتماعی نیست . :دی 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ آره من چن نفرو میشناسم که دچار این انقلاب شدن...بعضیاشونو نمیدونم چجوری بوده چرا بوده اما به قول بچه ها این انقلاب یه شبه به وجود نمیاد نیاز به زمان داره....یه جا یه اتفاقی میفته که ادمو تکون میده...اون باعث میشه که مسیرت عوض بشه و کمکم بعد از چن سال ببینی دیگه ادمه سابق نیستی ! 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ من يكيو ديدم خيلي قرتي بود بعد يدفه چادري شد اونم بد جور همه اين شلكي شديم:jawdrop: به كسي هم نگفت چرا يهو متحول شد حالا اين انقلاب شخصيتيه يا مذهبي نميدونم 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ منم یه رفیق داشتم از بس تو تالار اسلام و قرآن eng میگشت افکارش کاملاً عوض شد، البته حق داشت چون واقعیت رو دید!!! 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ چیزی که اسی گفته کلا تجربه شخصی خودم بود وکاملا باهاش موافقم تغییرات انی نتایج اسفناکی اغلب به دنبال دارن چون بیش از نود درصد انقلابها تو تاریخ نشون دادن نتیجشون چی شده! حالا این درمورد رفتارهای شخصیتی هم کاملا صادقه!! 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ انقلاب نمی تونه پروسه ای باشه انقلاب خیلی آنی و یهویی و بی برنامه اتفاق میفته و هیچ فرایندو نظمی نداره ..برای همینه که هیچ دو انقلاب اجتمایی مثل هم نیست اما منم معتقدم ولی نیاز به یک اتفاق مهم یا یه بار عاطفی بالا داره زیاد نمیشه رو این نو تغیرات حساب کرد و همینطور زیاد اتفاق نمی فته و نباید به امید اون روز نشست ولی در مورد وجود ش مثلا ادمایی بودن که فقط با شنیدن یه حرف سیگار رو ترک کردن رفیقم میگفت تو دوره نامزدی حانمش بهش میگه میتونی 10 دقیقه سیکار نکشی بالای سر بیماریم بعد او گفته بالای زبونت بود خو میگفتی 10 سال بعد خانمش گفته یعنی مردشی و بعد از این حرف سیگار رو برای همیشه ترک کرده 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ تو زندگیتون با آدمی آشنا هستین که به یکباره کل افکار و منش زندیگیش متحول بشه؟اگه آره میشه بگید چجوری شده؟ آیا این واقعیت داره که آدم با دیدن یه صحنه با شنیدن یه حرف یا با شمعدانهای نقره ای میسیو میریل آدم به کل عوض بشه؟ یا اینا فقط تو داستانها هستن؟ :w00: نه !!!!! من فقط به انقلاب اسلامی اعتقاد دارم. 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ انقلاب نمی تونه پروسه ای باشه انقلاب خیلی آنی و یهویی و بی برنامه اتفاق میفته و هیچ فرایندو نظمی نداره ..برای همینه که هیچ دو انقلاب اجتمایی مثل هم نیست اما منم معتقدم ولی نیاز به یک اتفاق مهم یا یه بار عاطفی بالا داره زیاد نمیشه رو این نو تغیرات حساب کرد و همینطور زیاد اتفاق نمی فته و نباید به امید اون روز نشست ولی در مورد وجود ش مثلا ادمایی بودن که فقط با شنیدن یه حرف سیگار رو ترک کردن رفیقم میگفت تو دوره نامزدی حانمش بهش میگه میتونی 10 دقیقه سیکار نکشی بالای سر بیماریم بعد او گفته بالای زبونت بود خو میگفتی 10 سال بعد خانمش گفته یعنی مردشی و بعد از این حرف سیگار رو برای همیشه ترک کرده ممنون آرش جان......ولی من نمیتونم باور کنم که این تحول تا آخر باقی بمونه ....یه روز شکسته میشه ....به قولی باز جوید روزگار وصل خویش ....طرف میبینی 20 ساله سیگار ترک کرده بعد یهویی بر میگرده خونه اول نه !!!!!من فقط به انقلاب اسلامی اعتقاد دارم. شما همیشه اینقدر بانمکید یا فقط شبا اینطوری میشید؟:shame: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ م شما همیشه اینقدر بانمکید یا فقط شبا اینطوری میشید؟:shame: فقط تو تاپیکای شما اینجوری میشم. 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ فقط تو تاپیکای شما اینجوری میشم. جای شکرش باقیه پس :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ تو این دنیایی بیدرو پیکر هیچ چیز غیر ممکن نیست چرا نشه قدرت اراده میخواد 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ منم با نظر اسي كاملا" موافقم من فكر ميكنم توي همه آدما مقاومت در برابر تغيير وجود داره ولي ميزان اين مقاومت توي افراد مختلف متفاوته ...(واسه همينه كه هم آدم جوگير داريم هم آدم متحجر!) 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ ممنون آرش جان......ولی من نمیتونم باور کنم که این تحول تا آخر باقی بمونه ....یه روز شکسته میشه ....به قولی باز جوید روزگار وصل خویش ....طرف میبینی 20 ساله سیگار ترک کرده بعد یهویی بر میگرده خونه اول اره واقعا انقلاب تاثیراتش خیلی کوتاس ...حفظ این تاثیرات که دیگه به شخص و مجیط و جامعه ارتباط داره اما فعلا که 5 سالیه سیکارو ترک کرده.. لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ تو زندگیتون با آدمی آشنا هستین که به یکباره کل افکار و منش زندیگیش متحول بشه؟اگه آره میشه بگید چجوری شده؟ آیا این واقعیت داره که آدم با دیدن یه صحنه با شنیدن یه حرف یا با شمعدانهای نقره ای میسیو میریل آدم به کل عوض بشه؟ یا اینا فقط تو داستانها هستن؟ :w00: من شدیدا معتقدم این اتفاق 3 سال پیش توی زندگی من افتاد و تمام ابعاد زندگی و شخصیتی منو تحت تاثیر قرار داد فقط این انقلاب در جهت مثبت نبود بلکه باعث شد تا خیلی از نکات منفی توی اخلاق من بروز کنه که هیچوقت پاک نشد 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ .ولی من نمیتونم باور کنم که این تحول تا آخر باقی بمونه ....یه روز شکسته میشه ....به قولی باز جوید روزگار وصل خویش ....طرف میبینی 20 ساله سیگار ترک کرده بعد یهویی بر میگرده خونه اول: به نظر من زیاد پیش میاد.....اما وقتی تغییر خیلی سریع باشه ماندگاریش همیشگی نیست میتونه این تغییرات از لحاظ طرز فکر باشه....یا تغییر تو رفتار باشه..... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ بعضی ها که برهه ای مثل ماجرای چادر ی شذن من(:jawdrop:) اما بعضیااا میمونه تا ادم اما با دیدن یه صحنه نیست معمولا ادم به یه جایی میرسه که میگه بیام اینجوری باشسم بهتره که یه سری اخلاقاشم عوض میشه مثل من فعلی و من قبلی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده