میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ تخصصی نیس.....معماریش خیلی کاملا واضحه برای شما که تخصصتون معماری هست واضحه...نه برای عموم مردم تو مسابقه اطلاعت عمومی لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ غلطهPaul Breitner (West Germany), Pele (Brazil) and Vava (Brazil), Zinedine Zidane (France) روکوکو کجا بود بابا یارو شغلش کشیدن نقاشی سبک baroque بوده یهو نمیره روکوکو که بزار بیاد منبع بده ببینیم eeeeeeeee میلاد من اون دو رو ندیدم ....فک کردم میگی 4 تا بازیکن که تو فینال گل زدن....:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ برای شما که تخصصتون معماری هست واضحه...نه برای عموم مردم تو مسابقه اطلاعت عمومی یه کم دقت می خواد...که شماها ندارید لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ برای شما که تخصصتون معماری هست واضحه...نه برای عموم مردم تو مسابقه اطلاعت عمومی وا.....یه ذره دقت کنین به سبکشو اینا میفهمین ...اصنم به تخصصمون ربطی نداره یه کم دقت می خواد...که شماها ندارید اوهوم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ eeeeeeeee میلاد من اون دو رو ندیدم ....فک کردم میگی 4 تا بازیکن که تو فینال گل زدن....:icon_pf (34): میدیدی هم نمیتونستی بگی وا.....یه ذره دقت کنین به سبکشو اینا میفهمین آشنا بودن با سبک های ستون سازی تخصصی نیست؟ لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ آشنا بودن با سبک های ستون سازی تخصصی نیست؟ خب؟!!!الان خیلی نزدیک شدی لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ خب؟!!!الان خیلی نزدیک شدی به چی؟ جواب نمیدادم که....سوال پرسیدم لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ میدیدی هم نمیتونستی بگی آشنا بودن با سبک های ستون سازی تخصصی نیست؟ ببخشید این سئوال شادمهر ایناست...نه شما لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ ببخشید این سئوال شادمهر ایناست...نه شما من مگه گفتم سوال منه؟ چرا همه یه جوری شدند؟:jawdrop: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ من مگه گفتم سوال منه؟ چرا همه یه جوری شدند؟:jawdrop: چون همش تو داری بحث می کنی.... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ به چی؟ جواب نمیدادم که....سوال پرسیدم دیگه راهنمایی نمیکنم ببخشید این سئوال شادمهر ایناست...نه شما راس میگیا من مگه گفتم سوال منه؟ چرا همه یه جوری شدند؟:jawdrop: لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ من مگه گفتم سوال منه؟ چرا همه یه جوری شدند؟:jawdrop: :hanghead: چه جوری شدن؟؟؟:there::there: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ چون همش تو داری بحث می کنی.... خوب خودتون نمیشه با خودتون بحث کنین که...باید یکی که تو تیما نیست بیاد اولش هم گفتم به عوان یه بی طرف اودم حرفام هم درسته دیگه :w00: لج نکنین :w00: برین از یکی که معماری نخونده بپرسین ببینید میتونه از سبک ستونش شهر اون ساختمن رو بفهمه؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ :hanghead:چه جوری شدن؟؟؟:there::there: احساس میکنم اومدم شرق فرانسه دارم فارسی صحبت میکنم هیچکی حرفمو نمیفهمه لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ احساس میکنم اومدم شرق فرانسه دارم فارسی صحبت میکنم هیچکی حرفمو نمیفهمه نه اومدی غرب ایتالیا لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ احساس میکنم اومدم شرق فرانسه دارم فارسی صحبت میکنم هیچکی حرفمو نمیفهمه حالا چرا شرق فرانسه؟؟؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ اولش هم گفتم به عوان یه بی طرف اودم من کشته مرده ی این بی طرفیتم لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ احساس میکنم اومدم شرق فرانسه دارم فارسی صحبت میکنم هیچکی حرفمو نمیفهمه یعنی ما نمیفهمیم؟!!! خوب برو غرب شاید فهمیدیم.... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ من کشته مرده ی این بی طرفیتم راس میگی همش طرفدار ِ گروه شادی اینایی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده