EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ سمانه متقی متولد سال 1364 و جوان ترین دختر قاضی ایرانی است که در حال حاضر قضاوت هایی را در دادگاه یزد بر عهده دارد. او 730 روز است که در دادسرا کار می کند و 6 سال دیگر تا پایان تعهدش به قوه قضاییه باقی مانده است. وی که رتبه کنکورش 39 شده بود و برای دوره لیسانس به عنوان بورسیه دانشگاه علوم قضایی وارد دانشگاه می شود، در کلاسی درس خوانده است که تمام دانشجویانش پسر بوده اند. وی پس از چهار سال تحصیل در دانشگاه، در دوره های قوه قضاییه نیز برای آمادگی قضاوت شرکت می کرد که همان سال در آزمون جامعی که در این دوره ها برگزار شد، حد نصاب نمره اش به 16 رسید و توانست تعهد 8 ساله را برای قضاوت در قوه قضاییه به دوش گیرد. جوان ترین دختر قاضی ایرانی فوق لیسانس خود را در همان رشته حقوق و در دانشگاه سراسری قم خواند. حالا او دیگر یک قاضی شده بود. این دختر جوان ایرانی با آنکه علاقه زیادی به کارش دارد اما ادامه دادن شغل خود را منوط به توافق با همسرش می داند زیرا به گفته خود شغل او باعث خستگی و عصبانیت زیاد می شود و این همسر اوست که در این لحظات او را همراهی می کند. بنابراین پس از اتمام تعهد کاری خود در رابطه با ادامه دادن شغلش تصمیم خواهد گرفت. به گفته جوان ترین قاضی ایرانی، قضاوت کردن در دعواهای خانوادگی و زد و خوردها و ترک نفقه خیلی سخت است زیرا قاضی مجبور است بین دو نفری قضاوت کند که خودشان از همه چیز مطلع هستند و هیچ مدرکی جز حرف های خودشان وجود ندارد. آنها به راحتی می توانند منکر واقعیات شوند بنابراین باید حکم با ملاحظات بیشتری انجام شود. 16 نقل قول لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ :jawdrop:خیلی جوونه!!!!!!!!:jawdrop: واقعا افرین.... 7 نقل قول لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ زن ها که نمی تونن تو ایران قاضی بشن 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ من زن قاضی در ایران اسلامی نشنیده بودم،طرف دستیار قاضیه، مرد قاضی، پرونده ها رو میذاره جلوش به عنوان منشی و دستیار!!! 2 نقل قول لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ زن ها که نمی تونن تو ایران قاضی بشن من زن قاضی در ایران اسلامی نشنیده بودم،طرف دستیار قاضیه، مرد قاضی، پرونده ها رو میذاره جلوش به عنوان منشی و دستیار!!! اين مردها نميتونم ببينن خانوما تو همه كارها پيشرفت ميكنن 4 نقل قول لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ اين مردها نميتونم ببينن خانوما تو همه كارها پيشرفت ميكنن من مرد نیستم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ خب البته شغل قضاوت برا خانوما اینجا نداریم ! حالا قضیه چیه ... 2 نقل قول لینک به دیدگاه
مهسیما 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ منم جوون ترین مهندس کارخونمونم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ زن ها که نمی تونن تو ایران قاضی بشن من زن قاضی در ایران اسلامی نشنیده بودم،طرف دستیار قاضیه، مرد قاضی، پرونده ها رو میذاره جلوش به عنوان منشی و دستیار!!! خب البته شغل قضاوت برا خانوما اینجا نداریم ! حالا قضیه چیه ... جهت اطلاع همه دوستان در حال حاضر 600 خانوم با عنوان های مختلف و 100 البته قاضی در قوه قضاییه در حال فعالیت هستن اين مردها نميتونم ببينن خانوما تو همه كارها پيشرفت ميكنن 100% باهات موافقم ستیا جون آخه می دونی موفقیت های پی در پی خانوما داره عرصه رو به آقایون تنگ می کنه 3 نقل قول لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ جهت اطلاع همه دوستان در حال حاضر 600 خانوم با عنوان های مختلف و 100 البته قاضی در قوه قضاییه در حال فعالیت هستن 100% باهات موافقم ستیا جون آخه می دونی موفقیت های پی در پی خانوما داره عرصه رو به آقایون تنگ می کنه عرصه بهشون تنگ نشده فقط حقوق زیادی که بهشون داده شده خیلی کم داره ازشون گرفته شده (در واقع حقوق خانوم ها بوده که دادن بهشون) ناراحت شدن روشون هم که ماشاالله کمه 1 نقل قول لینک به دیدگاه
shima3 821 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ تا اونجا که من میدونم تو ایران یه زن نمیتونه قاضی باشه و اگر هم باشه باید حکم های رو که صادر میکنه یه مرد قاضی تایید کنه 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .