soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ از دیدگاه لیو یانگ تصاویر زیر توسط "Liu Young" طراحی شده. دختری چینی که در آلمان تحصیل کرده و مدتی را هم در ایالات متحده زندگی کرده. در این طرحها تفاوتهای فرهنگی متعدد جوامع اروپایی و آسیایی بخصوص چین از دیدگاه و برداشت هایی که از این جوامع داشته را به تصویر کشیده است. البته این تصاویر بشکلی نمادین بوده و شاید آنقدرها هم دقیق بنظر نرسد و بتوان آنرا یکنوع شوخی شرقی نامید اما همین طرح ها که بنام "East-West" شهرت یافته در یکی از نمایشگاه های برلین هم بنمایش گذاشته شده است. Opinion (اندیشه) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Way of Life (روش زندگی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Punctuality (وقت شناسی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Contacts (ارتباطات) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Anger (خشم و عصبانیت) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Queue when Waiting (ایستادن در صف انتظار) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Self (خودشناسی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Sundays on the Road (روزهای تعطیل در خیابان) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Party (میهمانی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام In the Restaurant (در رستوران) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Stomach Ache (میل و اشتها) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Traveling (در سفر) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Handling of Problems (رسیدگی به مشکلات) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Three Meals a Day (سه وعده غذایی در روز) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Transportation (حمل و نقل) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Elderly in Day to Day Life (زندگی روزانه سالمندان - پدربزرگ و مادربزرگ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Shower Timing (زمان بندی برای دوش گرفتن) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Moods and Weather (رابطه حال و حوصله با هوا) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام The Boss (رئیس!) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Standards Compliance (رعایت روند و معیارها) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Status of Children (جایگاه کودکان) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Things that are New (مواجه شدن با چیزهای جدید) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Perception of Each Other (درک از یکدیگر) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ عالی بود کاش بقدر یکدهم سایررشته ها دروس ومبانی جامعه شناسی هم مورد اهمیت واقع میشدند وکاربرد عینی داشتند 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ فوق العاده بودن،من همه را با دقت نگاه کردم. به غیر از دو سه مورد ، مثل صف ایستادن و ......... من هرگز قرمز را با آبی عوض نمیکنم. دریغ از اینهمه عمر که یک نگاه به زیر پای خویش نیانداختیم. 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ فوق العاده بودن،من همه را با دقت نگاه کردم. به غیر از دو سه مورد ، مثل صف ایستادن و ......... من هرگز قرمز را با آبی عوض نمیکنم. دریغ از اینهمه عمر که یک نگاه به زیر پای خویش نیانداختیم. اسی میشه این صف ایستادن رو شکافت هسته ای کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ اسی میشه این صف ایستادن رو شکافت هسته ای کنی؟ صبح زود برو مترو،انفجار اتمی و مراحل غنی شدن را به چشمات میبینی.:w00: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ صبح زود برو مترو،انفجار اتمی و مراحل غنی شدن را به چشمات میبینی.:w00: پروژه زمان بندی شده مترو شهر ما دچار تناقض رفتاری شده ولی همیشه با داستان صف عزیز نسین به حال خودمون واینکه چرا جهان سومی مانده ایم افسوس میخورم 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ پروژه زمان بندی شده مترو شهر ما دچار تناقض رفتاری شده ولی همیشه با داستان صف عزیز نسین به حال خودمون واینکه چرا جهان سومی مانده ایم افسوس میخورم افسوس نخور بخور شیر کاکائو لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ افسوس نخور بخور شیر کاکائو دیگه اینجوریشو ندیده بودم.!!!! که کسی تو تاپیک خودش،اسپم کنه،،،،،،، لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ حقیقت تلخه دیگه... آخ که چقدر دلم می خواد تو یه جامعه ای زندگی کنم که مثل اون آبیا رفتار کنن 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ حقیقت تلخه دیگه... آخ که چقدر دلم می خواد تو یه جامعه ای زندگی کنم که مثل اون آبیا رفتار کنن حتی این آبی ؟؟؟!!! 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ حتی این آبی ؟؟؟!!! نــــــــــــه ....فقط اونجاهایی که رفتارشون نشون از فرهنگ بالاشون داره(مثل صف بستن و نحوه برخورد با یه مسئله یا اقتدار مدیر و..) 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ این ابی هم بدچیزی نیست بچه هایی که با پدربزرگ ومادربزرگشون بزرگ میشن بدون اینکه توجه خانواده رو داشته باشن خب خصوصیات پیرهارو به خودشون میگیرن اینکه علاقه واحترام به بزرگترها حفظ بشه خیلی خوبه ولی اون چیزی که الان تو جامعه ما داره عادی میشه سپردن بهترین روزهای زندگی کودک به پیران فامیل هست 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ یاد یه کلیپ افتادم که موقع جام جهانی فوتبال آلمان اومده بود بیرون مقایسه تیم ایران و اتحادیه اروپا بود نمیشه گفت از نظر شخصیتی برتری مطلق با اونهاست من میگم 70% اونها 30% ما فعلا میتونیم الگو باشیم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ این ابی هم بدچیزی نیستبچه هایی که با پدربزرگ ومادربزرگشون بزرگ میشن بدون اینکه توجه خانواده رو داشته باشن خب خصوصیات پیرهارو به خودشون میگیرن اینکه علاقه واحترام به بزرگترها حفظ بشه خیلی خوبه ولی اون چیزی که الان تو جامعه ما داره عادی میشه سپردن بهترین روزهای زندگی کودک به پیران فامیل هست تو جوامع آبی ، که بچه توسط پدر و مادرش هم بزرگ نمیشه چه برسه به پیرها. بحران عاطفی غرب و ترویج بی بندوباری از سنین آغازین نوجوانی، تحفه تمدن به اصطلاح فرهنگی غربه،که داره با سرعت ما را هم زیر مرداب میکشه. آرامش خانوادگی و رفت و آمد ما با همسایه ها و اقوام در 15 سال پیش،قابل مقایسه با الان نیست. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ نــــــــــــه ....فقط اونجاهایی که رفتارشون نشون از فرهنگ بالاشون داره(مثل صف بستن و نحوه برخورد با یه مسئله یا اقتدار مدیر و..) اتفاقا اونها اصلا فرهنگ ندارن. اون چیزی که واسه ما جذابه،نظم و انضباط و قانون در اکثر کارهاست. در حالیکه ما فرهنگ داریم، اما تحجر و بی قانونی را چاشنیش میکنیم،عاقبتش میشه این. 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ اتفاقا اونها اصلا فرهنگ ندارن. اون چیزی که واسه ما جذابه،نظم و انضباط و قانون در اکثر کارهاست. در حالیکه ما فرهنگ داریم، اما تحجر و بی قانونی را چاشنیش میکنیم،عاقبتش میشه این. خب مجموع همین نظم و انظباط و قانونمندی خودش فرهنگ رو می سازه دیگه.که در حال حاضر در جوامع ما خیلی کم به چشم می خوره.. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ تو جوامع آبی ، که بچه توسط پدر و مادرش هم بزرگ نمیشه چه برسه به پیرها. بحران عاطفی غرب و ترویج بی بندوباری از سنین آغازین نوجوانی، تحفه تمدن به اصطلاح فرهنگی غربه،که داره با سرعت ما را هم زیر مرداب میکشه. آرامش خانوادگی و رفت و آمد ما با همسایه ها و اقوام در 15 سال پیش،قابل مقایسه با الان نیست. خب اینکه جوامع ابی مشکل دارن واز لحاظ اخلاقی سقوط کردن وبازهم درحال سقوط هستند میتونه راهگشای بیداری ذهنی برای جوامعی مثل ماها باشه تا این پروسه رو تکرار نکنیم منم منظورم تکرار روشهاییه که با مغلطه کاری داریم شورترش میکنیم یه روز مهدکودک یه روز همسایه یه روز پیران فامیل وهویتهای چندگانه ای که برای کودکان متبلور میشود! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ خب مجموع همین نظم و انظباط و قانونمندی خودش فرهنگ رو می سازه دیگه.که در حال حاضر در جوامع ما خیلی کم به چشم می خوره.. مشکل از قانون نیست،مشکل از مجری قانون است. همچنین مملکت ما و سایر کشورهای جهان سوم،به شدت عوام زده هستند. لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ تو جوامع آبی ، که بچه توسط پدر و مادرش هم بزرگ نمیشه چه برسه به پیرها. بحران عاطفی غرب و ترویج بی بندوباری از سنین آغازین نوجوانی، تحفه تمدن به اصطلاح فرهنگی غربه،که داره با سرعت ما را هم زیر مرداب میکشه. آرامش خانوادگی و رفت و آمد ما با همسایه ها و اقوام در 15 سال پیش،قابل مقایسه با الان نیست. :jawdrop: یکی ببینه نام کاربری اسی هک نشده؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ یکی ببینه نام کاربری اسی هک نشده؟ کجاش حرفم عجیب بود. :167: من فقط نیمه خالی لیوان رو نمیبینم،هرچند الان چند قطره آب بیشتر کف لیوان فرهنگ این مملکت نمانده !!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده