رفتن به مطلب

حاضری خودتو تغییر بدی؟!

ooraman

ارسال های توصیه شده

برعکس نظر شما دوستی تاثیر چندانی نداره و منظور منم اصلا اون نبود . رابطه های جدی تر بین خانوم و اقا از دوستی تاثیر خیلی بیشتری داره . تاثیرگذارترین رابطه هم ازدواجه .

با اون بخش قرمز رنگ خیلی مخالفم چون نمونه های زیادی از تغییر با این مورد دیدم . . .!

خودمم یکی از آدمایی بودم که دیگران تو دوستی با من تغییر کردن!!! :دی!! :-"!

نظر من اینه که تا ویژگیت طوری نباشه که دیگران رو اذیت کنی نیازی به تغییر دادن خودت نداری! چه کسی ازت بخواد و چه خودت بخوای!

این که گفتم بخاطر دیگران حاضر به تغییر خودم نیستم یه نظر شخصیه و با شناختی که از خودم دارم این حرف رو زدم . . . لزوما نظر درستی نیست که همه از اون تبعیت کنن!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 50
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اصلا تو هیچ موردی نمیشه یعنی من که عمرا تغییر کنم واسه کسی این که گفتی که اصلا نمیشهههه ولی حتی بهم بگن مثلا موهاتو این رنگی کن من دوست دارم و از اینجور حرفا فقط میگم من همینم :w00: چه برسه به اخلاق رفتار که واسه من از محالاته

دوست داشتن که نصفه نیمه نمیشه یا همه چیمو همونجوری که هستم دوست داره یا نه

خودمم هیچوقت راجع به ظاهر و اخلاق کسی نظر نمیدم و توقع تغییر از کسی ندارم مگه بیاد یکی بهم بگه میخوام در این مورد تغییر کنم نظرت چیه تا منم یه چی بگم

منم می گم با قاطعیت نمی شه گفت تغییر نمی کنم.باید تو موقعیتش قرار بگیری تا بگی(البته شایدم قرار گرفتی).ولی منم با نظر دوستمون موافقم.دیگه انقدر سرسخت بودن و غیر قابل تغییر بودن خوب نیست...ببین وقتی قراره با یکی تا آخر عمرت زندگی کنی، نمی شه که تو ساز خودتو بزنی واونم ساز خودشو.بالاخره یه جایی مجبورین به خاطر هم کوتاه بیاین.

و این کوتاه اومدن به خاطر کسی که دوسش داری به نظر من زیباست و اصلا هم ناراحت کننده نیست:ws37:

(البته بستگی شدید به موردش داره)

• Like 4
لینک به دیدگاه

من انعطاف و تغییر به سمت مثبت رو دوست دارم و میپذیرم اما به خاطر کسی نه...به خصوص جنس مخالف...چون میدونم اونور قضیه چی هستش...

• Like 3
لینک به دیدگاه
من انعطاف و تغییر به سمت مثبت رو دوست دارم و میپذیرم اما به خاطر کسی نه...به خصوص جنس مخالف...چون میدونم اونور قضیه چی هستش...

چیه اونور قضیه؟

بگین شاید ما هم بدونیم و خودمان را اصلاح کنیم. :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بستگی داره چه تغییری باشه .فک نمیکنم تغییر به خاطر کسی کار درستی باشه حتی اگه تغییر درستی باشه .اگه تعییر از رو آگاهی و برا بهتر شدن باشه خوبه.

تجربه ثابت کرده آدم ها باید همونی رو که میبینن انتخاب کنن نه اینکه امید داشته باشی بتونی تعییرش بدی این به نظر من غلط ترین فکر ممکن هست

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگر با کسی برخورد کنید که از نظر اعتقادات یا خونواده ،یا بعضی وجوه با شما متفاوت باشه آیا حاضرید خودتونو به خاطرش تغییر بدید؟!!!حاضرید از بعضی نظراتتون چشم پوشی کنید؟...

مهم تر اینکه:

آیا اصلا این تغییر کردن کار عاقلانه ایه؟

صد در صد.........ادم برای رسیدن به موفقیتهای بزرگ...باید خیلی چیزارو تغییر بده:shame:

لینک به دیدگاه

من به شخصه به هیچ عنوان حاضر نیستم چنین کاری انجام بدم و البته این رو به نوعی توهین هم تلقی می کنم

چون انسان ربات نیست که هر کس هر جوری که دلش خواست بهش برنامه بده و باهاش بازی کنه

کسی که دل می ده باید اول حساب چنین مسائلی رو داشته باشه

و اما در جواب سوال دوم نظر من اینه که شاید تغییرات در جهت مثبت مفید باشه اما اعمال این تغییرات تقریبا امکان ناپذیره

شما حساب کنین فردی که تا به این جا رسیده تقریبا از لحاظ شخصیتی ساخته شده و تمام خصوصیات چه خوب و چه بد با این فرد بزرگ شده و حالا نیمی از شخصیتش رو تشکیل داده

پس برای اعمال تغییرات باید این شخصیت شکسته بشه که خب .........

و اما مطمئنا اگر فردی هم قادر به اعمال این تغییرات در خودش باشه بعد از مدتی بین راه از این همه نمایش بازی کردن خسته می شه و دوست داره به خود واقعیش برگرده

مگر این که اون تغییرات نتایج بسیار خوبی داشته باشه تا کسی رو پایبند کنه

لینک به دیدگاه
چیه اونور قضیه؟

بگین شاید ما هم بدونیم و خودمان را اصلاح کنیم. :icon_gol:

خب قصد کلی گویی و جمع بندی ندارم اما کلا تجربه نشون داده که در مقابل مردها هر حرکتی رو برای خشنودیشون و بهبود روابط انجام بدی- تاکید میکنم صرفا به خاطر اینکه طرف این موضوع رو دوست داره و شما میخواین خوشخالش کنید - در نهایت این حرکت شما وظیفه شما تلقی میشه و حقی مسلم برای طرف مقابل و به شدت در موارد دیگه توقع ایجاد میکنه...بازم میگم هیچ چیز قطعیت نداره اما به شخصه حاضر نیستم در این مورد ریسک کنم...

• Like 1
لینک به دیدگاه

نه:banel_smiley_4: من همینم کسی میخاد باید خودمو همین جوری بخاد با همین اخلاقا:banel_smiley_4:

اگه هم یه روزی بخام خودمو تغیر بدم واسه اینه که راحت زندگی کنم و نه واسه دیگران:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

موافقم

اگه من چند تا اخلاقم بده حتما یه اخلاق خوبم دارم چرا باید خودمو بخاطر یکی تغییر بدم مگه من قدیسم خوب مطلق باشم:banel_smiley_4:همینی که هست :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

• اضافه کردن...