morteza11 119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
morteza11 119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ دوستان عزیز البته قسمتهای کلی تعمیرات وسرویس الکتروموتورها به نمایش گذاشته نشد ولی فکر کنم که مفید بوده باشه. 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ دوستان عزیز البته قسمتهای کلی تعمیرات وسرویس الکتروموتورها به نمایش گذاشته نشد ولی فکر کنم که مفید بوده باشه. مرسی دوست عزیز خیلی خوب بود خسته نباشین :rose: لینک به دیدگاه
morteza11 119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ سلام .:ws2: ممنونم .من هم تخصصم وهم کارم تو الکتروموتورهاست امیدوارم که دوستان خوششون بیاد. 1 لینک به دیدگاه
morteza11 119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ طریقه جا زدن سیم در موتورها. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده