رفتن به مطلب

morteza11

کاربر انجمن
  • تعداد ارسال ها

    45
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اطلاعات شغلی و تحصیلی

  • رشته تحصیلی
    مهندسی برق
  • گرایش
    قدرت

آخرین بازدید کنندگان نمایه

بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمی شود.

دستاورد های morteza11

تازه کار

تازه کار (1/14)

119

اعتبار در سایت

  1. درسته همین جور که این دوست عزیز کفته میتونید برید تو سایت گوگل و translate رو سرچ کنید به هر زبانی که خواستید میتونید متننتون رو ترجمه کنید.
  2. morteza11

    طراحی مدار فرمان

    سلام دوستان خواستم یک مدار ستاره مثلث طراحی کنید که بعد از حالت مثلث تایمر از مدار خارج بشه البته من فکر میکنم تو عمل جواب نده.
  3. چند سال قبل ما جهت تعمیر یکی از خط های روشنایی سالن که هر خط سه فاز دوازده چراغ با اون خط روشن میشد دچار اتصالی و قطع شد.من جهت تعمیر اون خط با بالابر برقی تا سقف سالن بالا رفتم که حدود سیزده یا چهارده متر با زمین فاصله داشت بعد از تعمیر کابل به یکی از همکاران گفتم که برو فیوز رو بزن بالا وقتی فیوز رو زد بالا چشمتون روز بد نبینه یکی از چراغها که باعث این قطعی کابل و اتصالی شده بود کابل اون شروع کرد به اتش گرفتن چون کارخانه نساجی بود و پرز روی چراغ ها و ستونهای سقف نشسته بود مثل کبریتی بود که رود بنزین انداختی شروع به اتش گرفتن کرد.وقتی پرسنل دیدن که اتش گرفته شاسی اعلان حریق رو زدن هر کی یه طرف میدوید همون موقع یکی از بچه ها پای اون خورد به دوشاخه برق بالابر و از برق در اومد حالا من تو اون ارتفاع که بالابر تلو تلو هم میخورد هر چی داد میزدم یکی دوشاخه رو وصل کنه که من بیام پایین هیچکس تو اون سر وصدا دستگاه صدای من رو نمی شنید اخر خدا پدر و مادر یکی از همکارامونو بیامرزه که دوشاخه برق رو وصل کرد تونستم بیام پایین.
  4. تقریبآ دو سال قبل بود .یکی از روزهای تابستان موقع ظهر هوا خیلی گرم بود .ما تو اتاق برق نشسته بودیم.(مربوط به کارخونه ای که من در اون کار میکنم)ناگهان با یک صدای مهیبی نیمی از خط تولید خاموش شد.سریع وارد سالن شدیم.پست برق شماره 2 دچار حریق شده بود.با برداشتن کپسولهای پودر اتش نشانی وارد پست شدیم .چشم چشم رو نمیدید همه جا پر از دود شده بود.به هر حال حریق رو مهار کردیم .اتش سوزی از قسمت جعبه فیوز های چاقویی 630 امپر بود که علت اصلی شعله ور شدن اتش فن داخل پست بود .که پس از چند ساعت وتعویض خط راه اندازی شد.:icon_pf (34):
  5. morteza11

    خاطرات برقی شما.

    این تاپیک رو زدم تا تمام دوستان خاطرات برقی خودشون رو عنوان کنند تا دوستان دیگر از این خاطرات تجربه یا استفاده کنند.
  6. سلام به همه دوستان خوبم.من به شماره 1 رای دادم.
  7. البته روی پلاک موتورها به این صورت نوشته شده 380 مثلث/660 ستاره و شما که ولتاژ 660 ندارید اما با ولتاژ 380 اون رو به روش ستاره / مثلث اول به صورت ستاره استارت میکنید و بعد از کاهش امپر موتور به حالت مثلث میره و به قدرت نامی خودش میرسه.
  8. سلام مهندس خوب هستید. متاسفانه اسمتون رو نمیدونم اما مشکلی نیست حالا ما هم تو شرط شما شریک هستیم یا نهمن امروز این کار رو انجام داد م وتست کردم همان طوری که تو تاپیک قبلی گفتم سر ستاره سر صفر و سر ستاره با نول هیچ ولتاژی نداره و شما شرط رو بردی
  9. طریقه جا زدن سیم در موتورها.
  10. سربندی و نخ کشی موتورها.
×
×
  • اضافه کردن...