am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ هرگونه بحث در مورد این تاپیک رو اینجا لطف کنید درج بفرمایین ممنون:rose::rose::rose: 3 لینک به دیدگاه
حامدم 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ سلام من نرم افزار plc step7 را دانلود کردم اما لپ تاپم 64 بیتی و نرم افزار 32 بیتی .سریعترین راه ممکن حل مشکل من چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ روی xp mode تست کنید گرچه شک دارم اجرا بشه میتونید نرم افزار رو دوباره دانلود کنید ورژن جدیدش رو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا میتونید ویندوزتون رو تغییر بدین که من توصیه نمیکنم 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ امین جان اموزش هارو ادامه میدی؟ منم دیشب بالاخره xp رو ریختم رو لپ تاپ وPLC رو هم نصبش کردم میام از فردا دی: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ امین جان اموزش هارو ادامه میدی؟منم دیشب بالاخره xp رو ریختم رو لپ تاپ وplc رو هم نصبش کردم میام از فردا دی: باشه چشم امروز میخواستم جواب تمرینایی که گذاشتم رو بزارم هنوز وقت نکردم واترمارکشون کنم از بعد یازدهم که امتحانام تموم میشه هم ادامه میدم اصل آموزش رو 2 لینک به دیدگاه
muhammad1986 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان میتونید کسی رو معرفی کنید که ختم برق صنعتی و plc باشه تا بتونیم ازشون استفاده کنیم و یاد بگیریم اخه یه مدت موسسه های خصوصی بیرون رو رفتم فقط مدرک میدن و هیچی یاد نمیدن!! 2 لینک به دیدگاه
eternal.elec 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ سلاممن نرم افزار plc step7 را دانلود کردم اما لپ تاپم 64 بیتی و نرم افزار 32 بیتی .سریعترین راه ممکن حل مشکل من چیه؟ من یه نرم افزار ویندوز مجازی Viturl box نصب کردم و با اون یه ویندوز xp زدم الانم کار میکنم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان میتونید کسی رو معرفی کنید که ختم برق صنعتی و plc باشه تا بتونیم ازشون استفاده کنیم و یاد بگیریم اخه یه مدت موسسه های خصوصی بیرون رو رفتم فقط مدرک میدن و هیچی یاد نمیدن!! آره رفیق دوره میدون انقلاب یه بابایی هست که خیلی حرفه ایه و خوب یاد میده 1 لینک به دیدگاه
eternal.elec 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ سلاممن نرم افزار plc step7 را دانلود کردم اما لپ تاپم 64 بیتی و نرم افزار 32 بیتی .سریعترین راه ممکن حل مشکل من چیه؟ با virtual boxمیتونی بین دو ویندوز یعنی اصلی و مجازی دیتا رد وبدل کنی . واقعا عالیه و کار باهاش سادست واسه من که ویدوزم اورجیناله دیگه لازم نیست ویندوزم رو عوض کنم 2 لینک به دیدگاه
ayuub matinmehr 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ من هستم خدمتتان (متین).اگه کاری هستی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده