sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ سلام امروز عید سعید قربان بودش روز اسباط خلوص بندگی به درگاه خدا و عشق به این درگاه واقعا توی این دنیا چیزهای خیلی زیادی هست که ما رو به خودش وابسته میکنه خیلی چیزها که دوستشون داریم ولی یه سوال و یه کم صادق بودن با خودموون ما حاضریم از بهترین چیزمون بگذریم در راه خدا؟ واقعا ...اسماعیل ما کی یا چی هست و اینکه ما میتونیم ازش بگذریم؟ 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ من که دیروز گذشتم ازش کی بود؟ واسه چی آخه؟ به خاطر خدا گذشتی؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ کی بود؟ واسه چی آخه؟ به خاطر خدا گذشتی؟ به خاطر خودش ازش گذشتم... :ws54: 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ اسماعیلی ندارم شاید هم 100 ها اسماعیل سمبولیک دارم اما شهامت قربانی کردن هیچیک رو ندارم . این نوع شهامت , خوی و سیره ی ابراهیمی میطلبد که موجود نیست ! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ اسماعیلی ندارم شاید هم 100 ها اسماعیل سمبولیک دارم اما شهامت قربانی کردن هیچیک رو ندارم . این نوع شهامت , خوی و سیره ی ابراهیمی میطلبد که موجود نیست ! بهترش هم موجود است،اما خودمان ، خودمان را باور نداریم. لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ بهترش هم موجود است،اما خودمان ، خودمان را باور نداریم. شما دارید خیلی زیاد هم دارید خدا رو شکر . اما من ندارم .بله مشکل همون خود ناباوری است !!! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ شما دارید خیلی زیاد هم دارید خدا رو شکر . اما من ندارم .بله مشکل همون خود ناباوری است !!! الان ناراحت شدین از حرفم !!!!!!!!! لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ الان ناراحت شدین از حرفم !!!!!!!!! نه چرا ناراحت ؟ حرف بدی که نزدین :rose: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده