sarevan 9753 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 سلام امروز عید سعید قربان بودش روز اسباط خلوص بندگی به درگاه خدا و عشق به این درگاه واقعا توی این دنیا چیزهای خیلی زیادی هست که ما رو به خودش وابسته میکنه خیلی چیزها که دوستشون داریم ولی یه سوال و یه کم صادق بودن با خودموون ما حاضریم از بهترین چیزمون بگذریم در راه خدا؟ واقعا ...اسماعیل ما کی یا چی هست و اینکه ما میتونیم ازش بگذریم؟ 5
میلاد 24047 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 من که دیروز گذشتم ازش کی بود؟ واسه چی آخه؟ به خاطر خدا گذشتی؟ 2
maryam_alien 9906 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 کی بود؟ واسه چی آخه؟ به خاطر خدا گذشتی؟ به خاطر خودش ازش گذشتم... :ws54: 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 17 بهمن، 2010 اسماعیلی ندارم شاید هم 100 ها اسماعیل سمبولیک دارم اما شهامت قربانی کردن هیچیک رو ندارم . این نوع شهامت , خوی و سیره ی ابراهیمی میطلبد که موجود نیست !
Ehsan 112349 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 اسماعیلی ندارم شاید هم 100 ها اسماعیل سمبولیک دارم اما شهامت قربانی کردن هیچیک رو ندارم . این نوع شهامت , خوی و سیره ی ابراهیمی میطلبد که موجود نیست ! بهترش هم موجود است،اما خودمان ، خودمان را باور نداریم.
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 18 بهمن، 2010 بهترش هم موجود است،اما خودمان ، خودمان را باور نداریم. شما دارید خیلی زیاد هم دارید خدا رو شکر . اما من ندارم .بله مشکل همون خود ناباوری است !!!
Ehsan 112349 ارسال شده در 18 بهمن، 2010 شما دارید خیلی زیاد هم دارید خدا رو شکر . اما من ندارم .بله مشکل همون خود ناباوری است !!! الان ناراحت شدین از حرفم !!!!!!!!!
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 18 بهمن، 2010 الان ناراحت شدین از حرفم !!!!!!!!! نه چرا ناراحت ؟ حرف بدی که نزدین :rose:
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری