سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ از انجایی که بسیاری از شما دوستان مشغول یا به فکر ادامه تحصیل در خارج از کشور هستید .توصیه های زیر در این زمینه بسیار مفید است . این pdf شامل اطلاعات بسیار مفیدی در مورد نحوه امادگی برای ازمون های زبان و گرفتن مدرک موزد نیاز و همینطور تهیه رزومه مناسب و اطلاعات بسیار مفید دیگر میباشد . امیدوارم که مفید باشه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ من که به فکر خارج نیستم. دانشگاه خودم،بهترین دانشگاه ایرانه و همین کافیه. 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ من که به فکر خارج نیستم. دانشگاه خودم،بهترین دانشگاه ایرانه و همین کافیه. کدوم دانشگاه ؟:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ کدوم دانشگاه ؟:banel_smiley_4: بهترین دانشگاه ایران در رنکینگ جهانی نمیدونی کجاست. :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
ramin2614 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این ایمیل من است خواهشا اگه میشه به من ایمیل بزنید ghavidel.ramin@yahoo.com من می خوام بورسیه از دانشگاه های خارج بگیرم من دانشجوی دانشجوی کاردانی هستم. لینک به دیدگاه
sima69 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سيييييييييييييييلام من هم ميخوام برم خارجكارشناسي رياضي محض هستم ميگن خارجيا واسه اين رشته سرو دست ميشكنن :167:تو ايران كه فكر نميكنم تره واسش خورد كنن:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهترین دانشگاه ایران در رنکینگ جهانی نمیدونی کجاست. :icon_pf (34): حوزه علمیه 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حوزه علمیه از دست شما البته رنکین رشته ای مهم است،شریف میگن علوم پایش قویتره،تهران مهندسیش،دانشگاه ایشون هم که معلومه 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر گونه اطلاعاتی که دوستان بخوان میتونن در این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پیدا کنند.راجع به تمامی سوال هایی که در ذهن شما ممکن هست پیش بید توضیح داده شده. من چند تا جزوه در این مورد دارم ولی اگه به همون فروم مراجعه کنید خیلی بهتر هست. 5 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حوزه علمیهعجب آدمی هستی یوسفااا:ws28: 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهترین دانشگاه ایران در رنکینگ جهانی نمیدونی کجاست. :icon_pf (34):پس چرا من تا حالا شما ندیم...بهترین دانشگاه ایران دانشگاه آزاد ساریههه...شما هم همونجا می خونین...نکنه منظورتون دانشگاه تهرانهههه..بابا اونکه دومههه... 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس چرا من تا حالا شما ندیم...بهترین دانشگاه ایران دانشگاه آزاد ساریههه...شما هم همونجا می خونین...نکنه منظورتون دانشگاه تهرانهههه..بابا اونکه دومههه... من اینجامو دانشگاه آزاذ رودهن رو از قلم می ندازی ؟؟؟؟؟؟:w821: 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ اروپا ارشد بیشتر دانشگاه ها رو داره . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی سایت مفیدی . امتحان کنید. 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ حداقل نمره و مدرک زبان انگلیسی مورد نیاز دانشگاه های اروپا چیه ؟ ( می دونم تو هر دانشگاه و کشوری متفاوت به طور کلی می خوام ) 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ حداقل نمره و مدرک زبان انگلیسی مورد نیاز دانشگاه های اروپا چیه ؟ ( می دونم تو هر دانشگاه و کشوری متفاوت به طور کلی می خوام ) سلام. من یعصی از دانشگاههای آلمان و اتریش رو در جریان هستم آیلتس 6 حداقلش هست .تافل هم یادم نیس الان . فرانسه و ایرلند هم فک کنم 6.5:ws38: ولی دیگه حداقلش به طور میانگین فک کنم 6 باشه رشتتو تو همون دانشگاهی که میخوای سرچ بزنی نوشته دقیقشو لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام.من یعصی از دانشگاههای آلمان و اتریش رو در جریان هستم آیلتس 6 حداقلش هست .تافل هم یادم نیس الان . فرانسه و ایرلند هم فک کنم 6.5:ws38: ولی دیگه حداقلش به طور میانگین فک کنم 6 باشه رشتتو تو همون دانشگاهی که میخوای سرچ بزنی نوشته دقیقشو آخه نمی دونم رشته اش چیه فقط از من خواسته براش تحقیق کنم . فرق آکادمیک با جنرال ایلتس چیه؟ لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ آخه نمی دونم رشته اش چیه فقط از من خواسته براش تحقیق کنم . فرق آکادمیک با جنرال ایلتس چیه؟ آها . همون حداقل 6 رو بهش بگو. ولی بعصی رشته ها هم هستن که زیر 7 قبوا ندارن.میانگینش 6 ببین آکادمیک برای اینه که برای تحصیلات دانشگاهی -ارشد اینا بخواب بری .واسه دانشگاه و تحصیل جنرال برای دورههای کوتاهمدت کار و زندگی و اینا.ویزاهای غیر تحصیلی. فرق 2 تا آزمونش هم تو راینیتگ و ریدینگ هست . اسپیکینگ و لیسنیگ شبیه هم هست تو هر دو آزمون . این لینک رو نگاه کن مفید هست . در مورد آزمون آیلتس و اینا . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ بهترين دانشگاه دنيا دانشگاه تبريز هست والسلام ♥ ♥ ♥ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده