سمندون 19437 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 از انجایی که بسیاری از شما دوستان مشغول یا به فکر ادامه تحصیل در خارج از کشور هستید .توصیه های زیر در این زمینه بسیار مفید است . این pdf شامل اطلاعات بسیار مفیدی در مورد نحوه امادگی برای ازمون های زبان و گرفتن مدرک موزد نیاز و همینطور تهیه رزومه مناسب و اطلاعات بسیار مفید دیگر میباشد . امیدوارم که مفید باشه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20
Ehsan 112346 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 من که به فکر خارج نیستم. دانشگاه خودم،بهترین دانشگاه ایرانه و همین کافیه. 6
سمندون 19437 مالک ارسال شده در 17 بهمن، 2010 من که به فکر خارج نیستم. دانشگاه خودم،بهترین دانشگاه ایرانه و همین کافیه. کدوم دانشگاه ؟:banel_smiley_4: 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 کدوم دانشگاه ؟:banel_smiley_4: بهترین دانشگاه ایران در رنکینگ جهانی نمیدونی کجاست. :icon_pf (34): 5
ramin2614 10 ارسال شده در 11 مرداد، 2011 این ایمیل من است خواهشا اگه میشه به من ایمیل بزنید ghavidel.ramin@yahoo.com من می خوام بورسیه از دانشگاه های خارج بگیرم من دانشجوی دانشجوی کاردانی هستم.
sima69 106 ارسال شده در 14 مرداد، 2011 سيييييييييييييييلام من هم ميخوام برم خارجكارشناسي رياضي محض هستم ميگن خارجيا واسه اين رشته سرو دست ميشكنن :167:تو ايران كه فكر نميكنم تره واسش خورد كنن:banel_smiley_52: 3
EVF 5465 ارسال شده در 14 مرداد، 2011 بهترین دانشگاه ایران در رنکینگ جهانی نمیدونی کجاست. :icon_pf (34): حوزه علمیه 8
M!Zare 48037 ارسال شده در 14 مرداد، 2011 حوزه علمیه از دست شما البته رنکین رشته ای مهم است،شریف میگن علوم پایش قویتره،تهران مهندسیش،دانشگاه ایشون هم که معلومه 3
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 15 مرداد، 2011 هر گونه اطلاعاتی که دوستان بخوان میتونن در این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پیدا کنند.راجع به تمامی سوال هایی که در ذهن شما ممکن هست پیش بید توضیح داده شده. من چند تا جزوه در این مورد دارم ولی اگه به همون فروم مراجعه کنید خیلی بهتر هست. 5
Hossein.B 3666 ارسال شده در 15 مرداد، 2011 بهترین دانشگاه ایران در رنکینگ جهانی نمیدونی کجاست. :icon_pf (34):پس چرا من تا حالا شما ندیم...بهترین دانشگاه ایران دانشگاه آزاد ساریههه...شما هم همونجا می خونین...نکنه منظورتون دانشگاه تهرانهههه..بابا اونکه دومههه... 2
R@M!N 2978 ارسال شده در 16 مرداد، 2011 پس چرا من تا حالا شما ندیم...بهترین دانشگاه ایران دانشگاه آزاد ساریههه...شما هم همونجا می خونین...نکنه منظورتون دانشگاه تهرانهههه..بابا اونکه دومههه... من اینجامو دانشگاه آزاذ رودهن رو از قلم می ندازی ؟؟؟؟؟؟:w821: 1
S.F 24932 ارسال شده در 27 آذر، 2011 اروپا ارشد بیشتر دانشگاه ها رو داره . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی سایت مفیدی . امتحان کنید. 6
jonny depp 8297 ارسال شده در 22 آذر، 2012 حداقل نمره و مدرک زبان انگلیسی مورد نیاز دانشگاه های اروپا چیه ؟ ( می دونم تو هر دانشگاه و کشوری متفاوت به طور کلی می خوام ) 1
سمندون 19437 مالک ارسال شده در 22 آذر، 2012 حداقل نمره و مدرک زبان انگلیسی مورد نیاز دانشگاه های اروپا چیه ؟ ( می دونم تو هر دانشگاه و کشوری متفاوت به طور کلی می خوام ) سلام. من یعصی از دانشگاههای آلمان و اتریش رو در جریان هستم آیلتس 6 حداقلش هست .تافل هم یادم نیس الان . فرانسه و ایرلند هم فک کنم 6.5:ws38: ولی دیگه حداقلش به طور میانگین فک کنم 6 باشه رشتتو تو همون دانشگاهی که میخوای سرچ بزنی نوشته دقیقشو
jonny depp 8297 ارسال شده در 22 آذر، 2012 سلام.من یعصی از دانشگاههای آلمان و اتریش رو در جریان هستم آیلتس 6 حداقلش هست .تافل هم یادم نیس الان . فرانسه و ایرلند هم فک کنم 6.5:ws38: ولی دیگه حداقلش به طور میانگین فک کنم 6 باشه رشتتو تو همون دانشگاهی که میخوای سرچ بزنی نوشته دقیقشو آخه نمی دونم رشته اش چیه فقط از من خواسته براش تحقیق کنم . فرق آکادمیک با جنرال ایلتس چیه؟
سمندون 19437 مالک ارسال شده در 23 آذر، 2012 آخه نمی دونم رشته اش چیه فقط از من خواسته براش تحقیق کنم . فرق آکادمیک با جنرال ایلتس چیه؟ آها . همون حداقل 6 رو بهش بگو. ولی بعصی رشته ها هم هستن که زیر 7 قبوا ندارن.میانگینش 6 ببین آکادمیک برای اینه که برای تحصیلات دانشگاهی -ارشد اینا بخواب بری .واسه دانشگاه و تحصیل جنرال برای دورههای کوتاهمدت کار و زندگی و اینا.ویزاهای غیر تحصیلی. فرق 2 تا آزمونش هم تو راینیتگ و ریدینگ هست . اسپیکینگ و لیسنیگ شبیه هم هست تو هر دو آزمون . این لینک رو نگاه کن مفید هست . در مورد آزمون آیلتس و اینا . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ارسال های توصیه شده