رفتن به مطلب

عذرخواهي رسمي مسئولان بازي‌هاي آسيايي گوانگجو برای استفاده از واژه جعلي

morta

ارسال های توصیه شده

نماينده ستاد برگزاري شانزدهمين بازي‌هاي آسيايي گوانگجو با ارسال نامه رسمي به علي‌آبادي از درج واژه جعلي به جاي خليج فارس در مراسم افتتاحيه عذرخواهي كرد.

به گزارش فارس از گوانگجو، نماينده رسمي اين دوره از بازي ها با حضور در محل اقامت رئيس كميته ملي المپيك ايران در نامه اي رسمي بابت استفاده از نام جعلي خليج ع ر ب ي به جاي خليج فارس عذرخواهي كرد.

در مراسم افتتاحيه شانزدهمين دوره بازي هاي آسيايي كه روز 21 آبان ماه برگزار شد مسئولان برگزاري مسابقات در اقدامي عجيب از واژه مجعول خليج ع ر ب ي به جاي خليج فارس استفاده كردند.

پس از اين موضوع مسئولان ورزشي ايران مراتب اعتراض خود را اعلام كردند و خواستار پيگيري آن از طريق مسئولان برگزاري شدند.

کوروش از خواب بیدار شو :62izy85:

• Like 5
لینک به دیدگاه
نماينده ستاد برگزاري شانزدهمين بازي‌هاي آسيايي گوانگجو با ارسال نامه رسمي به علي‌آبادي از درج واژه جعلي به جاي خليج فارس در مراسم افتتاحيه عذرخواهي كرد.

به گزارش فارس از گوانگجو، نماينده رسمي اين دوره از بازي ها با حضور در محل اقامت رئيس كميته ملي المپيك ايران در نامه اي رسمي بابت استفاده از نام جعلي خليج ع ر ب ي به جاي خليج فارس عذرخواهي كرد.

کوروش از خواب بیدار شو :62izy85:

مگه فقط رییس کمیته ناراحت شد ؟؟

این کشور دوست و برادر:banel_smiley_4: باید از مردم ایران معذرت میخواست اونم نه به صورت حضور در محل اقامت . تو جمع ، جلوی عربای .... :w00:

کوروش بیدار شده هی بلند میشه میگم بخاب ما هستیم . نمیزارن که:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگه ارتش ایران مقتدر بود و من اختیار دارش بودم،همین فردا صبح کل عربستان را تصاحب میکردم.

و فرهنگ ناب ایرانی را در آنجا گسترش میدادم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه ارتش ایران مقتدر بود و من اختیار دارش بودم،همین فردا صبح کل عربستان را تصاحب میکردم.

فرهنگ ناب ایرانی شامل چه چیزایی میشه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
فرهنگ ناب ایرانی شامل چه چیزایی میشه؟

هرچی که در به اصطلاح فرهنگ عرب هست را عکسش کنی،میشه فرهنگ ناب ایرانی.

یعنی پندار نیک،گفتار نیک،کردار نیک.

• Like 3
لینک به دیدگاه
هرچی که در به اصطلاح فرهنگ عرب هست را عکسش کنی،میشه فرهنگ ناب ایرانی.

یعنی پندار نیک،گفتار نیک،کردار نیک.

فرهنگی که فقط بشه نوشتش ولی عملی نباشه به چه درد میخوره؟:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
فرهنگی که فقط بشه نوشتش ولی عملی نباشه به چه درد میخوره؟:ws52:

واسه اجراش نیاز به مجری باشعور هست،وقتی مجری شعور نداره، عمل شعورمندانه ای هم صورت نمیگیره.

• Like 6
لینک به دیدگاه

منظور این فرهنگ نبود یه فرهنگ دیگس:ws28:

رييس جمهور در جمع ايرانيان مقيم سوييس فرهنگ ناب ملت ايران پاسخگوي نياز فرهنگي بشريت است

رييس جمهور با بيان اينكه فرهنگ زورگويي و خودخواهي و تجاوز به پايان راه خود رسيده است,گفت:امروز دنيا نيازمند فرهنگي متعالي است و فرهنگ ناب و انساني ملت ايران پاسخ اين نياز بشريت مي باشد:ws47:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...