rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ چه شد که اینگونه شد؟ خیلی ساده و طبیعی بیتاب وارد شد 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ من اكه برم خارج باز روسريم و بر نميدارم ولي با مانتو بيرون نميرم بلوز وشلوار يا كت دامن و روسري اورین شقی ولی دسکو بخوی بری اینجوری راهت نمی دن هاااااا باید لباس شب تنت باشه لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ بعضی جاها(بسته به شرایط) می زارم اما در کل(مهمونی، عروسی....)...............نه چون من معتقدم حجاب یا کامل باشه یا کلا نباشه دیگه...اینکه هم جلوی مو مشخص باشه و هم از پشت روسری بزنه بیرون،دیگه حجاب نمیشه که 2 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ وای یکی بیاد ببینه این چی میگه سرم درد گرفت لطف کن سر به زیر به راه رفتنت ادامه بده اینقدر نطق نکن :w72: tablet Acetaminophen روزی دو عدد مصرف کنید برای رفع درد سرت خوب است لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ tablet acetaminophenروزی دو عدد مصرف کنید برای رفع درد سرت خوب است اینجوری که تو میری مورفین هم اثری نداره 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ tablet Acetaminophenروزی دو عدد مصرف کنید برای رفع درد سرت خوب است چی میکشن دوستات از دست یو؟ علف یا تریاک ؟ پول ویزتت رو میزه ور دار لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ چی ششششششششششد تاپیک مهمترین عاملشو چندتا از بچه ها گفتن که حرف درآوردنه مردمه لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ چی میکشن دوستات از دست یو؟علف یا تریاک ؟ پول ویزتت رو میزه ور دار بهتر از دوستان تو :w410: لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ چی میکشن دوستات از دست یو؟علف یا تریاک ؟ پول ویزتت رو میزه ور دار دیگر ارزش صحبت کردن را ........ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ خیلی ساده و طبیعی بیتاب وارد شد بسیار عالی.....با تشکر فراوان 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ چی ششششششششششد تاپیک مهمترین عاملشو چندتا از بچه ها گفتن که حرف درآوردنه مردمه خوشم میاد با وجود بیتاب هنوزم امیدوارین تاپیک به حالت عادی برگرده 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ خوشم میاد با وجود بیتاب هنوزم امیدوارین تاپیک به حالت عادی برگرده آشنایی ندارم 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ آشنایی ندارم واقعا انقده دختر خوبیه........... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ واو...بیتابو نمی شناسی؟ بیا خودم یه بیو ازش بگم 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ روسری چی شد؟ هیچکی از دست صحبتهای قشنگ بیتاب پاشو نمیذاره این تو که بحث کنه فقط منو تو ایم تو که صاحب تاپیکی منم که عاشق بیتاب 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ هیچکی از دست صحبتهای قشنگ بیتاب پاشو نمیذاره این تو که بحث کنه فقط منو تو ایم تو که صاحب تاپیکی منم که عاشق بیتاب :ws28: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ • بسمه تعالی• محجوبه چه مي گويد وحجاب يعني چه؟ • محجوبه ميگويد: حجاب يعني امنيت خويش درمقابل آزارونگاه هاي چشمان بوالهوسان دل مريض . • محجوبه ميگويد:حجاب يعني حفظ حريم من است كه ورود ممنوع است واين سرزمين صاحب دارد ومسئول. • محجوبه ميگويد: زيبائي من ارزش دارد وقيمت وبراحتي قابل دسترسي براي همگان نيست : • - وقتي طلا همچون آهن ومس در همه جا هست ، فراون است وارزان، ديگر طلا ارزش آنچناني نخواهد داشت........ وقتي هر شب شب قدر باشد ديگر آن قدر ش از بين خواهد رفت . • محجوبه ميگويد: من از زيبائي خويش بعنوان ! دام فريب نامحرم .. وتله براي جنس مخالف .. وفتنه براي اغيار .. بكار نمي گيرم هرگز • من از زيبائي خويش بعنوان ! وسيله جذب جنس مرد وبرانگيختن حسد جنس زن بكار نمي برم هرگز. • محجوبه ميگويد: زيبائي يعني : • نه اسير تنم باشم ونه در بند صورت خويش كه زيبائي : اول سيرت وبعد صورت خويش . • محجوبه ميگويد: من هستم كه وجود دارم وارزش ... نه هيكلم .. ونه سر وروي ام.. ونه قيافه ام ....هرگز. • محجوبه ميگويد: من با حجاب از (قيافه، هيكل، زر وزيوز، وعرضه اندام خويش) براي...{ اظهار وجود، جبران خلاءشخصيت وجذب نگاه ديگران} ما يه نمي گذارم.. هرگز. • محجوبه ميگويد: من در پي آنچه تاريخ مصرف دارد نخواهم رفت..وبه دنبال توجه وستايش ديگران نخواهم شتافت زيرا ميدانم: • .هدف حجاب زن محجوب شدن اوست نه درمیان مردم انگشت نما شدن اوست • حجاب زن:آن پوششي وآن ظاهري وآن قيافهء وآن ژستي وآن نشست وبرخاستي وآن صحبت كردني وآن نگاه كردني وآن رفت وآمدي وآن نماي بدنست... كه باعث جلب نظر مرد وتحريك اونگردد. • وحجاب يعني، فرياد رساي زني كه ميگويد: من فقط( انسان) ام درجامعه و {زن وانسان} ام درمنزل وسلام. • :ws28: اسم بیتا دیدم گفتم الان این متن محجبه چه می گوید فرستاده لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ دلایلش بسیار 1 بی جنبه بودن مردای ایرانی 2 بی جنبه بودن مردم ایران 3 بی جنبه بودن اون جمعی که توش هستی . من تو عروسی و مهمونی های شلوغ معمولا حجاب ندارم چون اقواممون 2 دسته هستند روشنفکر و امل وقتی که مهمونی شلوغ باشه سعی می کنم طرف امل ها نرم اونام سر گرمن منو نمی بینن چون امل های فامیل یه سری آدم بیشعور هستن که می بینن یکی بی حجاب یا یکم به سر و وضعش رسیده تیکه می اندازن شوخی های بی مزه می کنن که حال آدم بهم می زنن و بعدش هم پست سرت حرفای ناجور می زنن اما وای به روزی که مهمونی کم جمعیت باشه و اکثرا امل ها :banel_smiley_52::icon_pf (34): 4 مامان و بابام تو یه جمع مذهبی قرار می گیرن اگه حجاب نداشته باشم انقدر گیر میدن اعصاب خورد می کنن اما با همون لباس تو یه جمع غیر مذهبی باشیم دیگه گیر نمی دن این دلیل خودم و بعضی ها که تو ایران حجاب رعایت می کنن در جمع خونواده اما کسایی که میرن کشورهای دیگه و حجاب ندارن: 1 با جنبه بودن مردم اونجا 2 اجباری نبودن حجاب برای اینکه تاپیکتون توسط بیتاب ملقب به بیتا خراب نشه و به گند کشیده نشه به پست هاش جواب ندید انگار داره برای دیوار چیزی می نویسه بعد دیگه نمیاد تو تاپیک حتی اگه بهتون فحش هم داد جوابشو ندید 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ دلایلش بسیار1 بی جنبه بودن مردای ایرانی 2 بی جنبه بودن مردم ایران 3 بی جنبه بودن اون جمعی که توش هستی . من تو عروسی و مهمونی های شلوغ معمولا حجاب ندارم چون اقواممون 2 دسته هستند روشنفکر و امل وقتی که مهمونی شلوغ باشه سعی می کنم طرف امل ها نرم اونام سر گرمن منو نمی بینن چون امل های فامیل یه سری آدم بیشعور هستن که می بینن یکی بی حجاب یا یکم به سر و وضعش رسیده تیکه می اندازن شوخی های بی مزه می کنن که حال آدم بهم می زنن و بعدش هم پست سرت حرفای ناجور می زنن اما وای به روزی که مهمونی کم جمعیت باشه و اکثرا امل ها :banel_smiley_52::icon_pf (34): 4 مامان و بابام تو یه جمع مذهبی قرار می گیرن اگه حجاب نداشته باشم انقدر گیر میدن اعصاب خورد می کنن اما با همون لباس تو یه جمع غیر مذهبی باشیم دیگه گیر نمی دن این دلیل خودم و بعضی ها که تو ایران حجاب رعایت می کنن در جمع خونواده اما کسایی که میرن کشورهای دیگه و حجاب ندارن: 1 با جنبه بودن مردم اونجا 2 اجباری نبودن حجاب برای اینکه تاپیکتون توسط بیتاب ملقب به بیتا خراب نشه و به گند کشیده نشه به پست هاش جواب ندید انگار داره برای دیوار چیزی می نویسه بعد دیگه نمیاد تو تاپیک حتی اگه بهتون فحش هم داد جوابشو ندید دقیقا !! دلیل اینکه منم گفتم بعضی جاها میزارم همینه که تو یه جمعی قرار می گیرم که اگه روسری نداشته باشم می گن فلان و فلان ما هنوز یاد نگرفتیم که این مسئله شخصیه و اگه کسی حجاب نداشته باشه به ما ربطی نداره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده