بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ کلا کشتی منوادامه بده خاکی نرو ............ این سخنان من نیست که سخنان ناشی از مکتب وارمانهای تشیع است لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ کاش تو کشورمون حجاب داشتن اجباری نبود تا کسی به زور یا به خاطر قانون روسری نمیپوشید انکه خواسته خدا را زوری تلقی میکند .............مشکل در خودش است ونه در حکم خدا است لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ مهناز جون کلش اینه خیلی ها به زور یا به خاطر عرف یا قانون حجابشونو رعایت میکنن وقتی هم از کشور خارج میشن دیگه نه قانونیه که اذیتشون کنه نه زوری بالا سرشونه حرف و حدیثی هم که نمیتونه دنبالشون باشه لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ زنی که محجوبه باشد ...........چه به جهنم رود چه به بهشت روانه گردد........حجابش را مراعات میکند ............ چون خدا که واضع این حکم است همه جا ناظر است لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ ای بابا اصلا نفهمیدیم چی به چی شد بیتا جان حالا نمیشد بذاری تاپیک روال خودش رو طی کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ "برا کسب تجربس" من اینو تو مصا.حبه آمو.زش پرورش گفتم انداختنم بیرون با اینکه سه مرحله رئ پشت سر گذاشته بودم لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ ای بابااصلا نفهمیدیم چی به چی شد بیتا جان حالا نمیشد بذاری تاپیک روال خودش رو طی کنه؟ دیدید وقتی دید ونگرش وبینش شما با من نوعی متفاوت است ..........این چنین قضاوت را صادر میکنید ............به خاطر همین عنوان تاپیک هم ناشی عرفی وجامعه نگری به حجاب (روسری ) دارد ونه نگرش مذهبی ودینی لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ زنی که محجوبه باشد ...........چه به جهنم رود چه به بهشت روانه گردد........حجابش را مراعات میکند ............چون خدا که واضع این حکم است همه جا ناظر است ببین عزیزم این مدل محجوبه هایی که شما میگی اروپا نمیرن جاهایی هم که میرن چادر اجباریه چرا بحثو مذهبی میکنی آخه؟ لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ "برا کسب تجربس" من اینو تو مصا.حبه آمو.زش پرورش گفتم انداختنم بیرون با اینکه سه مرحله رئ پشت سر گذاشته بودم آگاهی .............. نگرش ................. عملکرد............... یک آدم فهمیده ومعتقد باید به هرسه مرحله فوق برسد.......... دیگر از هیچ مصاحبه گر واهمه نخواهد داشت لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ ببین عزیزم این مدل محجوبه هایی که شما میگی اروپا نمیرن جاهایی هم که میرن چادر اجباریه چرا بحثو مذهبی میکنی آخه؟ خواهر من دکترای ................در یکی از کشورهای اروپا مشغول درس است حجابش .............محشر است در ضمن باز میگویم روسری از حجاب است وحجاب یعنی دری به اسلام ومذهب است ودین یعنی درست زندگی کردن است دین یعنی چگونه آدم شدن را .............. لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ ببین عزیزم این مدل محجوبه هایی که شما میگی اروپا نمیرن جاهایی هم که میرن چادر اجباریه چرا بحثو مذهبی میکنی آخه؟ چرا از مذهب فراری هستید قران میگوید : انسان منهای مذهب سرگردان وگمراه است لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ ای بابااصلا نفهمیدیم چی به چی شد بیتا جان حالا نمیشد بذاری تاپیک روال خودش رو طی کنه؟ نخیر باید به وظیفش عمل کنه شرمنده مهناز جان لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ نخیر باید به وظیفش عمل کنه شرمنده مهناز جان مشکل تو .............دست خالی بودن تو ............ لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ آگاهی ..............نگرش ................. عملکرد............... یک آدم فهمیده ومعتقد باید به هرسه مرحله فوق برسد.......... دیگر از هیچ مصاحبه گر واهمه نخواهد داشت من از هیچ مصاحبه گری واهمه ندارم . ولی دروغ هم نگفتم ! گفتم ؟ *** دقیقا به خاطر اینکه دروغ نگفتم رد شدم ! و اینکه از چیزهایی دفاع کردم که اونو منطقی می دیدیم با اینکه خودم جزوش نبودم !!! ( به هر حال بحث این نیست فقط گفتم که ... ) لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ مشکل تو .............دست خالی بودن تو ............ مترجم لطفا 1 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ من از هیچ مصاحبه گری واهمه ندارم . ولی دروغ هم نگفتم ! گفتم ؟ *** دقیقا به خاطر اینکه دروغ نگفتم رد شدم ! و اینکه از چیزهایی دفاع کردم که اونو منطقی می دیدیم با اینکه خودم جزوش نبودم !!! ( به هر حال بحث این نیست فقط گفتم که ... ) دروغ نگفتید ..........قبول ولی از حق دفاع کن وباطل را افشا کن........... لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ مترجم لطفا به این سایت مراجعه کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ دروغ نگفتید ..........قبول ولی از حق دفاع کن وباطل را افشا کن........... وای یکی بیاد ببینه این چی میگه سرم درد گرفت لطف کن سر به زیر به راه رفتنت ادامه بده اینقدر نطق نکن :w72: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ دروغ نگفتید ..........قبول ولی از حق دفاع کن وباطل را افشا کن........... شما چرا انقدر شعار میدی دوست من؟؟؟ اومدیم نظرمونو بگیم نه اینکه همدیگرو موعظه کنیم!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده